|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wyjazd studencki Hiszpania
Witam, poszukujemy jednej dziewczyny chętnej na obóz studencki do Hiszpanii w terminie 13.09.2011-26.09. Oferta jest bardzo atrakcyjna i tania, nie obejmuje wyżywienia: http://gandalftravel.com/lato,studen...necja,394.html
Proponowane jest miejsce w apartamencie 4 os, gdzie sa już chetne 3 dziewczyny. Zainteresowanych proszę o kontakt: gg 11750100. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wyjazd studencki Hiszpania
Ja się piszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hej, też zastanawiam się nad wyjazdem ze student travel pod afrykę na początku sierpnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Super pomysł z tym eurotripem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Fakt, apartamenty znajdują się dość daleko od centrum miasta, ale przynajmniej jest blisko do plaży
![]() Odnośnie fakultetów, to na 4 planowe z programu odbyły się 3, przy czym nie byliśmy tylko w Sintrze. Za to fakultet nr 3, czyli Fatima została przerobiona na mini-objazdówkę po środkowej Portugalii. Byliśmy zarówno w Obidos (które teoretycznie było łączone z Sintrą), w Nazare, Batalhi, Tomar - ogólnie zeszło nam calutki dzień (powrót był chyba dopiero ok 23), przy czym koszt fakultetu pozostał bez zmian, czyli 15euro :P W ramach wycieczki do Porto, zahaczyliśmy też w drodze powrotnej o festiwal rycerski w jakiejś mniejszej miejscowości - powrót godz 3 w nocy. Duża zasługa była w tym naszego pilota, który był równym entuzjastą zwiedzania, co i my ![]() Podsumowując, jeśli tylko wyjazd będzie podobny do mojego zeszłorocznego to zdecydowanie warto się wybrać! Ja zamierzam zarezerwować miejsce już teraz póki jest first minute, bo w końcu 200zł drogą nie chodzi ![]() Odnośnie kosztów wyjazdu - mi z wszystkimi fakultetami wyszło coś ok 2,5tys. Oczywiście do tego dojdzie wyżywienie (choć ja np. zamierzam zabrać jakieś makarony itp z Polski) i wydatki własne, czyli całość pewnie zamknie się w okolicach 3,5tys. Zależy jak kto szaleje na wyjazdach ![]() Wyjazd zamierzam rezerwować na 1.08 (w razie gdyby powinęła mi się noga na egzaminach, będzie wystarczająco dużo czasu po powrocie, by nauczyć się na poprawki), a jadę z Poznania. Edytowane przez miriel1 Czas edycji: 2012-04-14 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
miriel1 dzięki! chyba się skuszę, bo brzmi fantastycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
moooi a w razie czego jedziesz sama czy ze znajomymi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
w razie "czego"?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
W razie gdybyś się zdecydowała ;p Co do Gdańska to nie chcę Cię straszyć, ale w zeszłym roku wyjazd był tylko z 3 miast: Wawa, Łódź i Poznań. Ewentualnie, jeśli zbierze się 15 osób, to może zorganizują dojazd jakimś busem, ale wyjazd jest na 50osób. Musiałabyś mieć nie lada szczęście, żeby aż tyle jechało z Gdańska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.