Wyjazd studencki Hiszpania - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 17:17   #1
marika896
Przyczajenie

Wyjazd studencki Hiszpania

Witam, poszukujemy jednej dziewczyny chętnej na obóz studencki do Hiszpanii w terminie 13.09.2011-26.09. Oferta jest bardzo atrakcyjna i tania, nie obejmuje wyżywienia: http://gandalftravel.com/lato,studen...necja,394.html
Proponowane jest miejsce w apartamencie 4 os, gdzie sa już chetne 3 dziewczyny. Zainteresowanych proszę o kontakt: gg 11750100. Pozdrawiam
marika896 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-10, 17:23   #2
miriel1
Przyczajenie

Dot.: Wyjazd studencki Hiszpania

Ja się piszę Tym bardziej, że w zeszłym roku byłam z tym biurem na portugalskim eurotripie i było fantastycznie! Pytanie tylko, kiedy planujesz wyjazd? Mi pasuje tylko sierpień... W razie czego odezwij się na pw
miriel1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-14, 12:30   #3
moooi
Przyczajenie

hej, też zastanawiam się nad wyjazdem ze student travel pod afrykę na początku sierpnia mój entuzjazm osłabiło jedynie położenie tych apartamentów noclegowych, które wg mapy wujka google znajdują się pośrodku niczego :/ miriel1, a jak wygląda na takim wyjeździe sprawa wycieczek fakultatywnych? naprawdę istnieją? bo szczerze mówiąc nimi jestem najbardziej zainteresowana.
moooi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-14, 13:32   #4
novame
Przyczajenie

GG do novame

Super pomysł z tym eurotripem sama byłabym chętna, bo już dawno marzą mi się takie wakacje jakby co to początkowo mogę się pisać na takie coś:P tylko pytanie ile by to wyniosło, kiedy mniej wiecej i skąd
novame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-14, 14:06   #5
miriel1
Przyczajenie

Fakt, apartamenty znajdują się dość daleko od centrum miasta, ale przynajmniej jest blisko do plaży Z programu zresztą wynika, że w okolicy znajduje się jakiś Beach Bar, więc na imprezy nie będzie trzeba iść za każdym razem te 3km. W razie czego na zakupy sądzę, że podwiozą nas autokarem (tak bynajmniej było w zeszłym roku w Portugalii, bo mieszkaliśmy w malutkiej miejscowości, gdzie był tylko 1 czy 2 sklepy spożywcze). W końcu pilot i rezydent też będą musieli coś jeść ;>
Odnośnie fakultetów, to na 4 planowe z programu odbyły się 3, przy czym nie byliśmy tylko w Sintrze. Za to fakultet nr 3, czyli Fatima została przerobiona na mini-objazdówkę po środkowej Portugalii. Byliśmy zarówno w Obidos (które teoretycznie było łączone z Sintrą), w Nazare, Batalhi, Tomar - ogólnie zeszło nam calutki dzień (powrót był chyba dopiero ok 23), przy czym koszt fakultetu pozostał bez zmian, czyli 15euro :P W ramach wycieczki do Porto, zahaczyliśmy też w drodze powrotnej o festiwal rycerski w jakiejś mniejszej miejscowości - powrót godz 3 w nocy. Duża zasługa była w tym naszego pilota, który był równym entuzjastą zwiedzania, co i my
Podsumowując, jeśli tylko wyjazd będzie podobny do mojego zeszłorocznego to zdecydowanie warto się wybrać! Ja zamierzam zarezerwować miejsce już teraz póki jest first minute, bo w końcu 200zł drogą nie chodzi

Odnośnie kosztów wyjazdu - mi z wszystkimi fakultetami wyszło coś ok 2,5tys. Oczywiście do tego dojdzie wyżywienie (choć ja np. zamierzam zabrać jakieś makarony itp z Polski) i wydatki własne, czyli całość pewnie zamknie się w okolicach 3,5tys. Zależy jak kto szaleje na wyjazdach
Wyjazd zamierzam rezerwować na 1.08 (w razie gdyby powinęła mi się noga na egzaminach, będzie wystarczająco dużo czasu po powrocie, by nauczyć się na poprawki), a jadę z Poznania.

Edytowane przez miriel1
Czas edycji: 2012-04-14 o 14:12
Stary 2012-04-14, 16:21   #6
moooi
Przyczajenie

miriel1 dzięki! chyba się skuszę, bo brzmi fantastycznie
Stary 2012-04-14, 17:19   #7
miriel1
Przyczajenie

moooi a w razie czego jedziesz sama czy ze znajomymi?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-14, 18:18   #8
moooi
Przyczajenie

w razie "czego"? raczej sama także milo mi Cię poznać chociaż będę wyjeżdżać z gdańska pewnie.
Stary 2012-04-14, 19:42   #9
miriel1
Przyczajenie

W razie gdybyś się zdecydowała ;p Co do Gdańska to nie chcę Cię straszyć, ale w zeszłym roku wyjazd był tylko z 3 miast: Wawa, Łódź i Poznań. Ewentualnie, jeśli zbierze się 15 osób, to może zorganizują dojazd jakimś busem, ale wyjazd jest na 50osób. Musiałabyś mieć nie lada szczęście, żeby aż tyle jechało z Gdańska
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości