|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
LIPIEC Wymianka!!!! e.l.f. Soap & Glory, Benefit, Rimmel, itp
Hej
dziewczyny przegladalam dzis Targowisko i stwierdzilam ze tez moge wrzucic kilka zbednych specyfikow, nie trace czasu aby was oszukac itp. Mam poprostu pelno rzeczy ktorych nie uzywam lub nie lubie a szkoda zeby sie zmarnowaly, niestety wpadlam w wir zakupowy odkad mieszkam w UK i mam mnostwo zbednych kosmetykow, wiec mam nadzieje ze znajdziecie cos dla siebie.Gdy wymianka zostanie dokonana to oczywiscie ja wysle paczuszke jako pierwsza i wysle skan dowodu nadania na maila Wysylam paczuszke z UK wiec dajcie troszke czasu na dostarczenie bo moja mama czeka nawet 1.5 tyg na paczke Oto co mam do wymiany: 1. AVRIL LAVIGNE BLACK STAR body lotion 50ml (zostalo wiecej niz polowa, ladnie pachnie ale jakos mi nie podchodzi) 2.RIMMEL SUNSHIMMER INSTANT TAN kolor:medium shimmer (uzyty raz na noge niecierpie go!!!!)3.MAX FACTOR LASH EXTENTION EFFECT kolor; Black/Brown (uzyty moze kilka razy i jakos wrazenia na mnie nie zrobil) 4.Me Me Me cien do powiek kolor 29 BIKINI (nowka) 5. SOAP&Glory TRICKandTREATMENT kolor nie wiem, nie pamietam taki BEZ/Ivory bo troszke za jasny dla mnie (zostala okolo polowa) 6. Benefit Boiing (nowka, raz uzylam i wielce sie zawiodlam, zdecydowanie nie dla mnie) POSZLO 7. 17 Glitter cien do powiek Night Sky (uzyty moze 3 razy) 8. E.L.F Complete coverage Concealer kolor MEDIUM (uwaga to ze napisane ze medium to niekoniecznie znaczy ze medium, dla mnie troszke za ciemny, uzyty raz na probe wiec nowka) 9. MAYBELLINE Falsies Volum Express Mascara (uzywany troche i jakos wyladowala na polce bez szalu, zostalo wiecej niz pol) 10. 17 Ultimate Volume lip gloss kolor PINK ICE (uzyty raz na probe wiec nowka) 11. SALLY HANSEN lipINFLATION kolor Sheer Pink (zuzyte 1/7) 12. RIMMEL 123Looks Mascara Czarna (Dla mnie niewypal, uzywany moze 2 tyg i tyle) 13. 14. 15. BARRY M Glossy Tube Special Shiny Lip Gloss 3 male blyszczki kolory jak widac nowki 16. BARRY M Glossy Tube kolor no1 (uzyte 1/3) bardzo taki hmm brokatowy ![]() 17. SALLY HANSEN LipINFLATION Extreme Clear (uzywany troche i znow bez szalu, zostalo wiecej niz polowa) 18. Sztuczne rzesy z klejem, dostalam jako gratisowke i jakos mi nie podchodza :P wiec brac jak ktoras chce :P Z checia wymienie na jakis ladny cien z inglota albo lakierek do pazorkow, poszukuje bronzera z NARS jak ktoras ma na zbyciu albo z MACa ![]() Dzieki Dokladka!!!! znalazlam w torbie jeszcze 2 rzeczy: 1. LAURA MERCIER Eye Basics 'podklad do powiek' tak jest napisane na pudelku po polsku :P kolor WHEAT nowka POSZLO 2. LAURA MERCIER Brilliant Eye Liner 'konturowka do oczu' kolor GOLDEN nowka
http://paulaknowsbest.blogspot.com/ Edytowane przez paulusia871 Czas edycji: 2011-07-23 o 15:00 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki z dobrego domku :) Wymianka!!!! e.l.f. Soap & Glory, Benefit, Rimmel,
8. E.L.F Complete coverage Concealer kolor MEDIUM (uwaga to ze napisane ze medium to niekoniecznie znaczy ze medium, dla mnie troszke za ciemny, uzyty raz na probe wiec nowka)
9. MAYBELLINE Falsies Volum Express Mascara (uzywany troche i jakos wyladowala na polce bez szalu, zostalo wiecej niz pol) zerkniesz do mnie???? ![]() ![]() ![]()
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki z dobrego domku :) Wymianka!!!! e.l.f. Soap & Glory, Benefit, Rimmel,
coś u mnie za
AVRIL LAVIGNE BLACK STAR body lotion 50ml (zostalo wiecej niz polowa, ladnie pachnie ale jakos mi nie podchodzi) SOAP&Glory TRICKandTREATMENT kolor nie wiem, nie pamietam taki BEZ/Ivory bo troszke za jasny dla mnie (zostala okolo polowa) 6. Benefit Boiing (nowka, raz uzylam i wielce sie zawiodlam, zdecydowanie nie dla mnie) MAYBELLINE Falsies Volum Express Mascara (uzywany troche i jakos wyladowala na polce bez szalu, zostalo wiecej niz pol) |
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
6. Benefit Boiing (nowka, raz uzylam i wielce sie zawiodlam, zdecydowanie nie dla mnie)
bądź 8. E.L.F Complete coverage Concealer kolor MEDIUM (uwaga to ze napisane ze medium to niekoniecznie znaczy ze medium, dla mnie troszke za ciemny, uzyty raz na probe wiec nowka) coś u mnie? ![]() Ty piszesz u mnie, ja u Ciebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=542361 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Benefit, Elfa i rzesy?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC Wymianka!!!! e.l.f. Soap & Glory, Benefit, Rimmel, itp
Hej znajdziesz coe u mnie za 6. Benefit Boiing (nowka, raz uzylam i wielce sie zawiodlam, zdecydowanie nie dla mnie)
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-07-18 o 14:08 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
2.RIMMEL SUNSHIMMER INSTANT TAN kolor:medium shimmer Benefit Boiing 8. E.L.F Complete coverage Concealer kolor MEDIUM 9. MAYBELLINE Falsies Volum Express Mascara 18. Sztuczne rzesy z klejem |
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Kroliczku wezme NARSa jesli jeszcze go masz
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam sie
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
boing benefitu mnie interesuje albo laura mecier jak to napislas ,, podklad na powieki ,,
))
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
To co w watku. Czegos konkretnego szukasz za boi ing Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-07-19 o 09:53 |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Boi ing w jakim jest odcieniu i gdzie go kupilas?
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
jest w odcieniu 02, kupilam na Ebay za £16
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za numerki 3, 5, 6 ?
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Mam na zbyciu u siebie fioletowy cień z Inglota, prawie cały. Może byłabyś zainteresowana : )?
EDIT: Interesowała by mnie któraś z tych rzeczy: Boiing (najchętniej, mogłabyś coś dobrać ode mnie) lub któryś z błyszczyków Lip Inflation Sally Hansen : ) EDIT2: O, jestem jak najbardziej za! Jest tylko jeden mały szkopuł - w niedzielę wyjeżdżam nad morze, prawdopodobnie poślę Ci paczkę stamtąd, nie masz nic przeciwko? Jeżeli nie, to proponuję jak najszybszą wymianę adresami : ) Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2011-07-22 o 23:03 |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widze
ten jasny ze zdj to vex, juz poszedl, ale jasniutki, blyszczacy cielisty jest sweet joy, nie dodalam jego zdjecia jeszcze moge go za inny wklad wymienic
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

dziewczyny przegladalam dzis Targowisko i stwierdzilam ze tez moge wrzucic kilka zbednych specyfikow, nie trace czasu aby was oszukac itp. Mam poprostu pelno rzeczy ktorych nie uzywam lub nie lubie a szkoda zeby sie zmarnowaly, niestety wpadlam w wir zakupowy odkad mieszkam w UK i mam mnostwo zbednych kosmetykow, wiec mam nadzieje ze znajdziecie cos dla siebie.
niecierpie go!!!!)

ten jasny ze zdj to vex, juz poszedl, ale jasniutki, blyszczacy cielisty jest sweet joy, nie dodalam jego zdjecia jeszcze