Centrum Urody Katowice PRZESTRZEGAM - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 09:27   #1
amandi84
Zadomowienie

Centrum Urody Katowice PRZESTRZEGAM

Zakładam wątek, żeby przestrzec wszystkie panny Młode i nie tylko przed salonem Centrum Urody w Katowicach na ul. Warszawskiej

http://centrumurody.pl/
Tekst ze strony interentowej:
"Nasi styliści, na bieżąco szkoleni w kraju i zagranicą i śledzący najnowsze trendy mody służą Państwu fachową poradą."
Ciekawa jestem skąd biorą i gdzie szkolą takie specjalistki w fachu jak Pani Aneta...

W zeszłym tygodniu byłam umówiona na upięcie w salonie. Miała to być fryzura na sesję w plenerze. Czesała mnei Pani Aneta. Na zdjeciu znajduje się fryzura jaką pani Aneta mi zrobiła. Wiem, że jakość nie jest najlepsza, ale widać jak to wygląda. Wsuwki wystające na 2 centymetry, wszystko ledwo się trzyma, dodam, że jedynym moim wymaganiem było upięcie włosów na bok.

Po obejrzeniu gotowego dzieła (na zdjęciu) omal się nie rozpłakałam.. Na moje sugestie, że ta fryzura się w ogóle nei trzyma, nie czuję wsuwek i wygląda bardzo nieciekawie Pani Aneta stwierdziłą jedynie, że ona nic innego nie może zrobić. Później nerwowo i z krzykiem ( przecież wszystkei inne klientki były zadowolone!) zaczeła wpinać mi wsuwki gdziekolwiek. Na szczęście sytuację uratowała jakaś inna fryzjerka i upięła mi włosy na szybko w niecałe 10min. Rozumiem gdyby czesała mnie przypadkowa fryzjerka, ale dzwoniłam wcześniej i byłam umówiona z fryzjerką, która ponoć potrafi upiąć włosy..

W dodatku pani siedząca przy wejściu i wydawać by się mogło czuwająca nad wszystkim nie zareagowała. Na moje niezadowolenie powiedziała, że to nie jej sprawa. Muszę przyzynać, że jeszcze z tak niskim poziomem obsługi się nie spotkałam w tego typu salonie.

Dodam, że salon uchodzi za ekskluzywny, upięcie z włosów półdługich to 100zł, z długich 130zł.

Przestrzegam przed umawianiem się do tego salonu, a już w szczególności na upięcia włosów. Salon ma też w ofercie pakiety ślubne..

Zdjęcie zrobione jest w salonie, w ogóle nie ruszałam tej fryzury, ( wygląda jakby była po 2 dniach szaleństwa )- taka została "oddana" przez fryzjerkę.

Omijajcie salon z daleka, bo może się okazać, że zepsuty Wam zostanie jeden z najważniejszych dni w życiu. Nie wiem co bym zrobiła, gdyby była to fryzura ślubna..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC004288.jpg (36,5 KB, 452 załadowań)
http://www.pmiska.pl

Edytowane przez amandi84
Czas edycji: 2011-07-18 o 18:47
amandi84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 09:30   #2
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Centrum Urody Katowice PRZESTRZEGAM

Cytat:
Napisane przez amandi84 Pokaż wiadomość
Zakładam wątek, żeby przestrzec wszystkie panny Młode i nie tylko przed salonem Centrum Urody w Katowicach na ul. Warszawskiej

http://centrumurody.pl/

W zeszłym tygodniu byłam umówiona na upięcie w salonie. Miała to być fryzura na sesję w plenerze. Czesała mnei Pani Aneta. Na zdjeciu znajduje się fryzura jaką pani Aneta mi zrobiła. Wiem, że jakość nie jest najlepsza, ale widać jak to wygląda. Wsuwki wystające na 2 centymetry, wszystko ledwo się trzyma, dodam, że jedynym moim wymaganiem było upięcie włosów na bok.

Po obejrzeniu gotowego dzieła (na zdjęciu) omal się nie rozpłakałam.. Na moje sugestie, że ta fryzura się w ogóle nei trzyma, nie czuję wsuwek i wygląda bardzo nieciekawie Pani Aneta stwierdziłą jedynie, że ona nic innego nie może zrobić. Później nerwowo i z krzykiem ( przecież wszystkei inne klientki były zadowolone!) zaczeła wpinać mi wsuwki gdziekolwiek. Na szczęście sytuację uratowała jakaś inna fryzjerka i upięła mi włosy na szybko w niecałe 10min. Rozumiem gdyby czesała mnie przypadkowa fryzjerka, ale dzwoniłam wcześniej i byłam umówiona z fryzjerką, która ponoć potrafi upiąć włosy..

W dodatku pani siedząca przy wejściu i wydawać by się mogło czuwająca nad wszystkim nie zareagowała. Na moje niezadowolenie powiedziała, że to nie jej sprawa. Muszę przyzynać, że jeszcze z tak niskim poziomem obsługi się nie spotkałam w tego typu salonie.

Dodam, że salon uchodzi za ekskluzywny, upięcie z włosów półdługich to 100zł, z długich 130zł.

Przestrzegam przed umawianiem się do tego salonu, a już w szczególności na upięcia włosów. Salon ma też w ofercie pakiety ślubne..

Zdjęcie zrobione jest w salonie, w ogóle nie ruszałam tej fryzury, ( wygląda jakby była po 2 dniach szaleństwa )- taka została "oddana" przez fryzjerkę.

Omijajcie salon z daleka, bo może się okazać, że zepsuty Wam zostanie jeden z najważniejszych dni w życiu. Nie wiem co bym zrobiła, gdyby była to fryzura ślubna..
Czy ona te wsuwki zamierzała tak zostawić? Masakra jakaś

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 09:34   #3
amandi84
Zadomowienie

Tak, to jest już gotowa fryzura.
Stary 2011-07-18, 09:38   #4
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amandi84 Pokaż wiadomość
Tak, to jest już gotowa fryzura.
Nie mam słów Szczęście w nieszczęściu, że to nie była fryzura ślubna

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-18, 10:12   #5
damianowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Nie mam słów Szczęście w nieszczęściu, że to nie była fryzura ślubna
No ja nie mogę, przecież sama ładniej byś to upięła
Nazwę mają szumną , taką profesjonalną
Stary 2011-07-18, 15:23   #6
evoonia86
Zakorzenienie

litości taką "fryzurę" to moja 3-letnia chrześniaczka potrafi zrobić jak oni w ogóle śmią nazywać się salonem
Stary 2011-07-18, 18:50   #7
Ariena
Zakorzenienie

Okropne... a najgorzej że tyle kasy biorą za takie coś.
Stary 2011-07-18, 19:37   #8
meg22
Zakorzenienie

Współczuję! ostatnio upinałam mojej koleżance włosy na plener i wyglądała milion razy lepiej, niż włosy zrobione przez tę "fryzjerkę".
Stary 2011-07-18, 19:47   #9
amandi84
Zadomowienie

Wierzę.. byłam w szoku i nadal jestem, że można coś takiego zrobić w profesjonalnym salonie w centrum dużego miasta.. Minął tydzień, a moja złość wcale nie zmalała.. Nie wiem jak właścicielka salonu pani Joanna Węglewska egzaminuje fryzjerki, ale być może moje opinie skłonią ją do bardziej precyzyjnego dobierania personelu.
Podobno wiele fryzjerek z tego salonu uciekło (pisało na jakimś forum, niestety przeczytałam już po...) i założyło własny, być moze teraz zatrudniają kogo popadnie ;/ Chyba nie liczą się z tym, że opinie rozchodza się bardzo szybko..

Edytowane przez amandi84
Czas edycji: 2011-07-18 o 19:48
Stary 2011-07-21, 19:38   #10
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

amandi chyba by mnie krew załała

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Powiedz mi, czy ty za 'to' zapłaciłaś?

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-22, 10:17   #11
pomarancza24
Zadomowienie

masakra....!!!! ale bym zrobila tam chaje...
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-12, 19:05   #12
dinny100
Przyczajenie

jestem w ogromnym szoku!!!Przecież ta fryzura wygląda jakby ją małe dziecko robiło!!! Naprawdę Ci współczuję,szczęście w nieszczęściu że to była sesja a nie dzień slubu!!!!!! Swoją drogą to jak Cię potem potraktowano to jakiś koszmar. 100%winy jest po ich stronie. Pokazali swój absolutny brak profesjonalizmu. Napewno tam nie zawitam.
Pozdrawiam Cię ciepło i życzę uśmiechu mimo wszystko
dinny100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości