|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
zdradzilam:((((((
bylam osoba ktora zdradzila
bol mentalny,wstyd,obrzydzeni e do siebie samej jest nie do wytrzymania.Przyznalam sie,"romans"trwal rok najwiekszy blad mojego zycia wszystko sie sypie,mam depresje i nie widze sensu w niczym (maz nie wie co zrobi,niby mamy dni ok ale tez sa dni w ktorych on nie wie co ma zrobic wczoraj mi powiedzial ze nie umie sie z tym pogodzic
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zdradzilam:((((((
I jak my Ci mamy z tym pomoc...? Za bledy sie samemu placi...
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma się czemu dziwić! Nawarzyłaś sobie piwa, teraz musisz je wypić
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Nie uważałaś jak robisz, teraz rób jak uważasz. Nie masz co się żalić i szukać tu pocieszenia, myślenie Bożeną tak się zazwyczaj kończy.
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
To znaczy, że Ci nie wybaczy, a to znaczy, że ten związek nie ma sensu, więc najlepiej jest się rozstać.
Z depresją i podobnymi idź do psychologa, a nie na forum.
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Człowiek uczy sie na bledach. Moglas wczesniej o tym wszystkim pomyslec. Teraz juz czasu nie cofniesz. Maz jesli nawet Ci kiedys powie ze Ci przebacza, to w nim bedzie to caly czas siedziec. Czasem jest tak ze przy byle jakiej sprzeczce wypomni Ci zdrade, bo dalej bedzie go to bolec. A Tobie o tyle wspolczuje, ze odbudowac zaufanie i milosc na nowo jest NAPRAWDE TRUDNO!!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Skoro zdradzałaś przez rok to chyba wiedziałaś co robisz i nie dziwię się Twojemu mężowi, tzn dziwię się że dał Waszemu związkowi jeszcze szanse, ale to świadczy tylko o tym że naprawdę musiał Cie kochać. Jednorazowy skok w bok to co innego, bo mogą zadziałać emocje, alkohol itd ale jak zdradzasz przez rok to robisz to z premedytacją i zimną krwią i chyba wiesz co robisz, bo musiałaś jakoś planować sytuacje z tym drugim mężczyzną. Jesteś duża i nie ma co się użalać, za błędy się płaci i to już dawno powinnaś wiedzieć.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Droga autorko nie ma co na CIebie krzyczeć i tak to niczego nie zmieni bo wiesz chyba
że źle zrobiłaś. A skoro się do tego posunęłaś to bądź dorosłą i odpowiedzialna i powiesz partnerowi że rozumiesz że dałaś ciała i musicie się rozstać bo widzisz jak się męczy bo uwierz on już Cie nie pokocha tak jak wcześniej.
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu romans w cudzysłowiu? Jakby mi mąż na boku przez tyle czasu działał z kimś innym, to nie myślałabym ani sekundy czy brać rozwód czy może się z nim godzić...
![]() Powiewa mi trollem. Jeszcze rozumiem ból i wyrzuty sumienia po jednorazowym wyskoku. A tu ktoś jechał na dwa fronty przez tyle czasu i nagle teraz dopiero mu z tym źle?
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz, nie dziwie sie twojemu mezowi ze nie umie sie z tym pogodzic. Ty bys potrafila ponownie zaufac mezczyznie ktory rok czasu sypail z inna? Wiec masz tu gotowa odpowiedz.Sama wiesz co toba kierowalo zeby ciagnac ten romans.Potrzebowalas odskoczni?flirtu?zle ci w zwiazku bylo i dlatego zdradzilas? Czlowiek ktory jest szczesliwy w zwiazku nie zdradza.Nikt tez nie jest swiety. Mysle ze jak juz twoj maz o wszystkim wie, nie pogodzi sie z tym , a nawet jesli,to bedzie to dla was bardzo trudny okres.
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
z premedytacją zdradzałaś przez rok , a dopiero teraz pojawiło się obrzydzenie do samej siebie i wstyd ?
jak wcześniejszej łaziłaś do kochanka to depresji nie miałaś ? daj odejść mężowi , nie szanujesz go, zasługuje na kogoś lepszego . pzdr. Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2011-07-21 o 12:01 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Kurde cały czas widzę wątki o zdradzie,co sie dzieje.
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
bo zwykle pisze się o złych rzeczach i smutnych, nie wiele osób się chwali jak to jest dobrze...
a "wybryku" autorki lepiej nie skomentuję...
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
chcialabym napisac troche o sobie :mialam koszmarne dziecinstwo,ojciec stosowal przemoc fizyczna i psychiczna wobec mnie i matki
w jakis sposob jestem zniszczona (( tesciowie mojego meza nigdy mnie nie akceptowali kilka lat wstecz przezylam koszmar depresje i zalamanie nerwowe z tego powodu,naprawde bylam w fatalnym stanie psychicznym maz rowniez byl wtedy bezradny w tej sytuacji 2 lata temu wylam mezowi na kolanach z bessilnosci i bolu bo mieszkamy zagranica bedzie 8 rok gdzie ja zupelnie nie potrafie sie odnalesc i jest mi tutaj cholernie ciezko ((od bardzo dlugiego czasu czuje sie bardzo samotna kiedy siedze sama w domu po 10 godz(czasowo jestem bez pracy,nowa zaczynam w poniedzialek) nawet pracujac mialam ten smutek w sobie ze wracajac do domu nikt tam na mnie nie czeka bo maz bedzie w domu po 24 samotne spacery...dlugie godziny przed tv sprawily ze od dluzszego czasu ok 4 lat nie czuje sie szczesliwa.Nie mamy porzycia malzenskiego bo ja jestem na tyle zniszczona psychicznie ze wydaje mi sie ze "powinnam sie karac"i ze nie zasluguje na szczescie (tak kiedys stwierdzila psycholog),naprawde bylam w kiepskiej formie psychicznej a tamten facet wykorzystal okazje i uropil moja slaba psyche na swoja korzysc..wykorzystal mnie zabawil sie moim kosztem
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
nie usprawiedliwiam sie chce sama przed soba dojsc do tego dlaczego zdradzilam
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- chcialabym napisac Wam cos o sobie: mialam koszmarne dziecinstwo,ojciec stosowal przemoc fizyczna i psychiczna wobec mnie i matki w jakis sposob jestem zniszczona (( tesciowie mojego meza nigdy mnie nie akceptowali kilka lat wstecz przezylam koszmar depresje i zalamanie nerwowe,naprawde bylam w fatalnym stanie psychicznym 2 lata temu wylam mezowi na kolanach z bessilnosci i bolu bo mieszkamy zagranica bedzie 8 rok gdzie ja zupelnie nie potrafie sie odnalesc i jest mi tutaj cholernie ciezko ((od bardzo dlugiego czasu czuje sie bardzo samotna kiedy siedze sama w domu po 10 godz(czasowo jestem bez pracy,nowa zaczynam w poniedzialek) nawet pracujac mialam ten smutek w sobie ze wracajac do domu nikt tam na mnie nie czeka bo maz bedzie w domu po 24 samotne spacery...dlugie godziny przed tv sprawily ze od dluzszego czasu ok 4 lat nie czuje sie szczesliwa.Nie mamy porzycia malzenskiego bo ja jestem na tyle zniszczona psychicznie ze wydaje mi sie ze "powinnam sie karac"i ze nie zasluguje na szczescie (tak kiedys stwierdzila psycholog),naprawde bylam w kiepskiej formie psychicznej a tamten facet wykorzystal okazje i uropil moja slaba psyche na swoja korzysc wykorzystal mnie w pody sposob to tak napisane w ogromnym skrocie..moj maz jest jedyna mi bliska osoba oprocz niego nie mam nikogo i dlatego nie potrafie sie z tym co zrobilam pogodzic ((zaufalam obcej osobie ktora mnie i moje malzenstwo tak strasznie zranila i wykorzystala dziewczyny uwazajcie na facetow z neta!
Edytowane przez noname78 Czas edycji: 2011-07-21 o 15:04 |
|
|
|
|
#20 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
yyy... autorku wątku moglabys troche jasniej napisac, bo z tego co piszesz ciezko polapac sie o co tak naparwde chodzi (no poza faktem, ze zdardzilas męża!)
|
|
|
|
|
#23 |
|
Konto usunięte
|
chodzi o to że autorka miała trudne dzieciństwo , jej mąż ciężko pracował a ona czuła się samotna .
po roku okazało się ,że kochanek chciał się tylko zabawić a więc klops , pewnie gdyby kochanek dalej był zainteresowany , romans kwitłby w nieskończoność
Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2011-07-21 o 16:17 |
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
przytocze cos:na innym forum ktos mi tak odp.podpisuje sie pod tym obiema rekami!
" do autorki - jeżeli chcesz konstruktywnej rady i chcesz na prawdę walczyć o małżeństwo, to nie produkuj się na forum, nikt Ci tu profesjonalnie nie doradzi, każdy tylko przez pryzmat własnej opinii i własnego przekonania. Zresztą takie radykalne poglądy funkcjonują zwykle na poziomie deklaratywnym, gdyby Cię znali i lubili, zupełnie inaczej by gadali, tak jak zupełnie inaczej potraktowali by przyjaciół przychodzących do nich z podobnym problemem. Łatwo Ci dokopać bo jesteś tylko nickiem na forum." basta.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdyby to był jednorazowy skok w bok z Twojej strony to może byłabym w stanie zrozumieć, że czujesz się z tym okropnie, ale rok? Przez rok Ci to nie przeszkadzało tylko teraz?
Biedny ten Twój mąż i chyba mimo wszystko musi Cię mocno kochać skoro od razu nie wyrzucił Cię z domu.
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyobrazam sobie, jak jest Ci ciezko. Przykro mi, ze tak Ci sie zycie nieciekawie uklada. Pewnie kilka lat temu nie wyobrazalas sobie, ze moglabys to zrobic mezowi. Niestety wiemy o sobie tylko tyle, na ile nas sprawdzono. W roznych sytuacjach czlowiek zaczyna robic rzeczy, o ktore sie nie podejrzewal. Pozdrawiam Cie bardzo goraco. Trzymaj sie. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba było myśleć głową a nie dupą.
|
|
|
#28 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
ciekawa jestem czym ty myslisz
czyzby cnotka-niewydymka?? heheeh
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

bol mentalny,wstyd,obrzydzeni e do siebie samej jest nie do wytrzymania.Przyznalam sie,"romans"trwal rok

że źle zrobiłaś. A skoro się do tego posunęłaś to bądź dorosłą i odpowiedzialna i powiesz partnerowi że rozumiesz że dałaś ciała i musicie się rozstać bo widzisz jak się męczy bo uwierz on już Cie nie pokocha tak jak wcześniej.

nawet pracujac mialam ten smutek w sobie ze wracajac do domu nikt tam na mnie nie czeka bo maz bedzie w domu po 24

Wyobrazam sobie, jak jest Ci ciezko. Przykro mi, ze tak Ci sie zycie nieciekawie uklada. Pewnie kilka lat temu nie wyobrazalas sobie, ze moglabys to zrobic mezowi. Niestety wiemy o sobie tylko tyle, na ile nas sprawdzono. W roznych sytuacjach czlowiek zaczyna robic rzeczy, o ktore sie nie podejrzewal. Pozdrawiam Cie bardzo goraco. Trzymaj sie.