|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() bezradna?:(
Nie wiem czy dobre miejsce wybrałam żeby opisać swoją sytuacje,mam nadzieje,że tak bo po części jest to temat ślubny...
A przechodząc do rzeczy.Moj problem jest troche obszerny ponieważ dotyczy niby TŻ-a ,ale przekłada sie to na NAS:/ Od dłuższego czasu ma problemy z pracą,tzn.teoretycznie ją ma ale słabo wypłacalną i szuka innej tyle,że bardzo cieżko jest cokolwiek znalesc.Rzecz w tym,ze fakt ten go bardzo dołuje.Jest świadomy,że nasz ślub sie zbliża powoli (22.09.2012) i trzeba zbierać pieniądze.A jeśli sie zdecydowaliśmy na taki krok to czuje sie za to odpowiedzialny...Ja mam prace i z każdej pensji odkładam wiec jakas suma juz jest uzbierana (odkładam od marca) ,ale dla niego to jest za mało bo jemu jest ciężko odłożyć z tego co dostaje obecnie.Cały czas staram sie go wspierac i mówic ze jakos sobie poradzimy,ze rodzice tez troche pomogą,ze napewno sie poukłada ale to jakos malo co skutkuje ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bezradna?:(
Do ślubu jeszcze jest czas. Wesele wyprawicie na miarę swoich możliwości - nie chodzi o to, żeby przez rok ściśle oszczędzać, a potem się zrujnować. Mężczyzna chce stanąć finansowo na wysokości zadania i to się bardzo chwali. Są lepsze i gorsze czasy, na pewno coś znajdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Myśl zastaw się a postaw się już dawno minęła, to ma być Wasz dzień i Wy go macie miło wspominać, nie patrzcie na ludzi bo ludziom się nigdy nie dogodzi
![]() Głowa do góry i ciesz się z nadchodzącego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
będziecie też mogli trochę opłacić z kopert, więc zawsze to mniejsza kwota którą trzeba uzbierać. I dokładnie-wyprawcie wesele na miarę możliwości. My też nie wymyślamy nie wiadomo czego na wesele, bo po prostu nie wystarczy kasy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej opowiem Ci co my zrobiliśmy gdy były ciężkie czasy i nie było jak odkładać pieniędzy na wesele. Oboje wzięliśmy długopis i kartkę napisaliśmy na niej jaki jest nasz główny cel czyli bycie razem i co dzięki temu mamy miłość, szczęście itd.. za każdym razem kiedy któreś miało ciężkie dni zaglądało na kartkę co jest w tym wszystkim najważniejsze niby takie banalne a jednak pomaga.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.