|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Coś bardziej kryjącego niż Kanebo Liqid Finish
Podoba mi się Kanebo , to że jest lekki ,rozświetla ładnie ujednolica karnację i nie tworzy maski ale...czy znacie coś równie dobrego ale bardziej kryjącego.CO myślicie o CLINIQUE SUPERFIT.
Polećcie mi jakieś sprawdzone podkłady warte swojej ceny.Może od razu z numerkami. Pomóżcie bo mam dosyc tych wędrówek do perfumerii i wgapiania się w testery Nadal nic nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coś bardziej kryjącego niż Kanebo Liqid Finish
Proszę , pomóżcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Bardziej kryjacy od Kanebo Liquid Finish jest... Kanebo CREAM FINISH.
Kosmetyk Wszech Czasow ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Superfit przy Liquid Finish jest dość transparentny
![]() Przyjrzyj się Fleur de Teint Guerlain, Teint Idole Ultra Lancome, czy Double Wear EL. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
100% dziewczyn zgodzi sie, ze Kanebo Liquid Finish jest KWC.
10% z nich uzna, ze jego wada jest to, ze niedostatecznie kryje. Dla tych 10% polecam Kanebo Cream Finish, dla mnie jest po prostu "doskonalsza wersja" Liquida ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nie uzywalam kanebo (nie wiem czemu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dla mnie Liquid Finish jest rewelacyjny, ale właśnie muszę się z nim rozstać, ponieważ Kanebo sprzedaje u nas PRZETERMINOWANE produkty, albo NA GRANICY PRZYDATNOŚCI, o czym wiem zaledwie od wczoraj i to dzięki forum (wpiszcie w wyszukiwarkę "Kanebo"). Mam pół słoiczka przeterminowanego podkładu i korektor, którego ważność mija własnie w tym miesiącu. Dopóki dystrybutor nie zrobi porządku ze "starociami", nie kupię nic z Kanebo, ale od teraz ZAWSZE będę dokładnie sprawdzać datę produkcji ich produktów, do których mam zamiar wrócić.
No więc z tego powodu też szukam zastępstwa dla Liquid Finish i po dzisiejszym intensywnym buszowaniu na wizazu myślę, że się zdecyduję na Lancome Teint Idole Ultra. Nie wiem, czy lepiej kryje, ale liczę na to, że godnie zastąpi Kanebo, a może i będzie lepszy. Jutro idę po próbkę, na moje wyczucie to chyba kolorku 03. Dodam, że Liquid Finish był w odcieniu 203. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.