|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam tytułu filmu!
Fil o młodej dziewczynie, która brałaudział w jakimś konkursie i płynęła w jakichś zawodach dzień i noc przez wielkie jezioro chyba w Kanadzie. I na końcu prawie przy końcu zaaswodów zmarła z wycieńczenia tak mi sie zdaje. Jak się ten film nazywała ważne!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam tytułu filmu!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
BŁAGAM POMÓŻCIE!
Szukam filmu, który emitowany był w telewizji kilka dobrych lat temu, niestety nie pamiętam go dokładnie... Grała w nim dziewczyna o czarnych włosach podobna do Amber Tiffani Thiessen (o ile nie ona? ale przeglądałam filmy z nią i go nie znalazłam no chyba, że te które nie były opisane) w filmie mieszkała z tatą w dużym domu, ciągle jadła jakieś lekarstwa tata chciał jej zrobić terapie swoim sposobem i odstawił leki i właśnie wtedy okazało się, że w ich rodzinie tkwiła jakaś tajemnica i ta dziewczyna musiała jeść te tabletki, w końcowej scenie dziewczyna zmusza wzrokiem ojca do zabicia się nożyczkami następnie wsiada w motorówkę i opuszcza dom, wiem, że mało informacji, ale może ktoś kojarzy?! BARDZO, BARDZO MI ZALEŻY! HELP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Szukam filmu opowiadającym z początku o szczesliwym małżenstwie/parze. Gdy kobieta rodzi dziecko wszytko radykalnie się zmienia, ma depresje zostawia męża i większość filmu taka smutna jest dosyć, oczywiście na koniec mąż ją odnajduje i wszytko konczy się dobrze. Całują się chyba na jakimś dachu. Błagam o pomoc. Ogladałam go może z 5 lat temu, może nawet jeszcze wcześniej więc nie jest to jakiś nowy film. Jak dla mnie jedyna komedia romantyczna która jest naprawdę wzruszająca. Jeśli komuś się kojarzy i pamięta tytuł proszę o pomoc!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kto pomoze?
![]() Szukam filmu opowiadajacego o dwoch dziewczynach podrozujacych do jakiegos azjatyckiego kraju, gdzie zostaja zatrzymane za przemyt narkotykow i skazane na wiele lat wiezienia, potem zjawiaja sie ich rodziny, zeby pomoc im, nie pamietam juz jak sie skonczylo.....
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.filmweb.pl/film/W+matni-1999-874/descs |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.