|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zasłona zamiast drzwi (podobna jak na filmie)
Witam szukam inspiracji garderoby, wnęki, bądź szafy przesłoniętej jakąś tkaniną lub zasłoną w podobnym stylu jak w tym filmie - http://www.youtube.com/watch?v=1JWuviL-29g
Potrzebuję także informacjo gdzie mogę dostać karnisz który pozwalałby mi zsuwać i rozsuwać zasłony za pomocą sznurka (może jaka fachowa nazwa badz nazwa sklepu gdzie mogę to dostać, bo nie mam pojęcia gdzie szukać) Bardzo proszę o pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zasłona zamiast drzwi (podobna jak na filmie)
Nikt nie nie przesłonił sobie garderoby zasłoną?? jeszcze niedawno było to modne rozwiązanie a teraz jak by ladu po tym nie było. Czy to wiąże się jego funkcjonalnoscią?
To może zaczne inaczej mam sciane 230 długoci 260 wysokoci a pokj typu wagon i chciała bym sobie na tej sciance urzadzic mini garderobe max 60cm głębokoci tylko nie mam pomysłu czym to przesłonić żeby pasowało to do pokoju w którym spędzam naprawde dużo czasu przy komputerze stawiając pierwsze kroki w projektowaniu grafiki. W pokoju chiałabym mieć co na wzór białej posprzątanej na błysk pracowni z możliwocia zaiweszenia potem moich projektów na scianach. Mimo to że chciałabym by to wyglądało jak pracownia, jest to miesce gdzie mieszkam spie i jak już mowiłam spędzam ogromną iloć czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zasłona zamiast drzwi (podobna jak na filmie)
Komentarze pod tym filmem są nieprzychylne, ale mnie się pomysł podoba
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:01.