|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() TaBLeTkI Na OdChUdZaNiE![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: TaBLeTkI Na OdChUdZaNiE
A moze jezeli tylko 3 kilogramy to poprostu ograniczenie jedzienia?? Nie jedzienie slodyczy, picie duzo wody i nie jedzienie po 18??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ten watek lepiej jak bys dala do "fitness"bo tu raczej sie pyta o kosmetyki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No wlasnie kombinuje zebym nie musiala za bardzo ograniczac jedzenia,w tym cala rzecz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hm....hm....nie wiem czy jakiekolwiek leki ci pomoga bez cwiczen lub malej diety,jak kiedys napisala moja kolezanka-nie dieta,a prawidlowe odzywianie
![]() wiec na wstepie pomysl o tym co jesz,a co jest zbedne w twoim jadlospisie itd... no i niestety,ale trzeba chociaz troszke sie poruszac ![]() ja jestem...w trakcie powiedzmy takiego ,,prawidlowego odzywiania,, ![]() bardzo duzo chodze(biegochody) w sumie bedzie juz 2 miesiace niedlugo jak pracuje nad soba=schudlam okolo 4kg,ale co wazne,ze jeansy sa luzniejsze i tak brzuch nie odstaje ![]() stosuje leki wspomagajace odchudzanie HYDROXYCUT,ktore pomagaja stracic wage,redukuja apetyt.a do tego mam takie male cukiereczki-sugar free ![]() o nazwie ,,SLIM,, mietowe draze rowniez redukuja apetyt-polecam doprawdy dzialaja. na pewno w aptece sa dostepne jakies draze posiadajace L-Carnitine i Chrom-kup sobie na dobry poczatek,a potem sama przekonasz sie czy dzialaja i jest jakis efekt,bo wiadomo,ze kazdy organizm jest inny.pozdrawiam i zycze powodzenia w utracie zbednych kilogramkow. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hi, no więc są różne różności chemiczne. Działają jeżeli wie się co brać a nie kusi na wszystko co pod nos marketingowcy podsuwają. Nie pamiętam nazw, bo to dawno było, ale kiedyś używałamm popierwsze takie na szybsze spalanie tłuszczu, ale tego nie polecam, bo jest bardzo niezdrowe i powinno się używać tylko w ostateczności a drgi typ to takie po których nie czujesz głogu. Faktycznie działają, ale jednak sztuczne. No i trzeci typ które wypełniają Ci żołądek, tak że nie możesz zjeść za dużo i Twoje obiady stają się automatycznie mniejsze. Ale i tak wszystko to powinno być połączone ze zrowym odżywianiem moim zdaniem.
Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jutro mija tydzien jak jem Apptrim i musze powiedziec ze jest ok.Nie jestem po nim glodna,tzn u mnie dziala tak ze totalnie nie mam ochoty na slodycze,moga przede mna lezec ciacha,chipsy,czekolady,a mnie to nie rusza
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.