TaBLeTkI Na OdChUdZaNiE - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-06-11, 09:30   #1
oLaSeK=D
Zadomowienie

Question

TaBLeTkI Na OdChUdZaNiE

Kobiety,dziewczyny,drogie Wizazanki,jesli mozecie sie podzielic zemna swoimi doswiadczeniami na tle tabletek na odchudzanie,to bede grateful Bron boze nie chodzi mi o jakis spektakularny sukces,taki minimalny sukcesik 3 kilogramowy moze byc jesli ktoras z Was cos takiego stosowala i moze mi powiedziec o rezultatach,to bedzie super. Czy to w ogole ma sens?? I czy jest zdrowe?? Dzieki z góry
oLaSeK=D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-11, 16:29   #2
AsIuNiA_1989
Raczkowanie

GG do AsIuNiA_1989
Dot.: TaBLeTkI Na OdChUdZaNiE

A moze jezeli tylko 3 kilogramy to poprostu ograniczenie jedzienia?? Nie jedzienie slodyczy, picie duzo wody i nie jedzienie po 18??
AsIuNiA_1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-11, 16:34   #3
RaBiNka
Raczkowanie

Ten watek lepiej jak bys dala do "fitness"bo tu raczej sie pyta o kosmetyki
RaBiNka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-11, 18:32   #4
oLaSeK=D
Zadomowienie

No wlasnie kombinuje zebym nie musiala za bardzo ograniczac jedzenia,w tym cala rzecz no i zeby sie nie pprzemeczac za bardzo
oLaSeK=D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-12, 03:40   #5
simonka cynamonka
Raczkowanie

GG do simonka cynamonka

hm....hm....nie wiem czy jakiekolwiek leki ci pomoga bez cwiczen lub malej diety,jak kiedys napisala moja kolezanka-nie dieta,a prawidlowe odzywianie

wiec na wstepie pomysl o tym co jesz,a co jest zbedne w twoim jadlospisie itd... no i niestety,ale trzeba chociaz troszke sie poruszac
ja jestem...w trakcie powiedzmy takiego ,,prawidlowego odzywiania,,
bardzo duzo chodze(biegochody)
w sumie bedzie juz 2 miesiace niedlugo jak pracuje nad soba=schudlam okolo 4kg,ale co wazne,ze jeansy sa luzniejsze i tak brzuch nie odstaje
stosuje leki wspomagajace odchudzanie HYDROXYCUT,ktore pomagaja stracic wage,redukuja apetyt.a do tego mam takie male cukiereczki-sugar free
o nazwie ,,SLIM,, mietowe draze rowniez redukuja apetyt-polecam doprawdy dzialaja.
na pewno w aptece sa dostepne jakies draze posiadajace L-Carnitine i Chrom-kup sobie na dobry poczatek,a potem sama przekonasz sie czy dzialaja i jest jakis efekt,bo wiadomo,ze kazdy organizm jest inny.pozdrawiam i zycze powodzenia w utracie zbednych kilogramkow.
simonka cynamonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-12, 08:11   #6
monikaba
Przyczajenie

Hi, no więc są różne różności chemiczne. Działają jeżeli wie się co brać a nie kusi na wszystko co pod nos marketingowcy podsuwają. Nie pamiętam nazw, bo to dawno było, ale kiedyś używałamm popierwsze takie na szybsze spalanie tłuszczu, ale tego nie polecam, bo jest bardzo niezdrowe i powinno się używać tylko w ostateczności a drgi typ to takie po których nie czujesz głogu. Faktycznie działają, ale jednak sztuczne. No i trzeci typ które wypełniają Ci żołądek, tak że nie możesz zjeść za dużo i Twoje obiady stają się automatycznie mniejsze. Ale i tak wszystko to powinno być połączone ze zrowym odżywianiem moim zdaniem.
Powodzenia
monikaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-12, 08:36   #7
AsIuNiA_1989
Raczkowanie

GG do AsIuNiA_1989

Cytat:
Napisane przez oLaSeK=D
No wlasnie kombinuje zebym nie musiala za bardzo ograniczac jedzenia,w tym cala rzecz no i zeby sie nie pprzemeczac za bardzo
hmm.. to moze poprostu zazywaj wyciag z czerwonej herbaty "Pu - erh" pobudza przemiane materi
AsIuNiA_1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-06-12, 19:40   #8
martta19
Raczkowanie

Jutro mija tydzien jak jem Apptrim i musze powiedziec ze jest ok.Nie jestem po nim glodna,tzn u mnie dziala tak ze totalnie nie mam ochoty na slodycze,moga przede mna lezec ciacha,chipsy,czekolady,a mnie to nie rusza Na poczatku tygodnia mialam okres,a dla mnie oznacza to co miesiac okropna ochote na wszystko co tylko mozna zjesc.W tym miesiacu nie bylo tak zle i mysle,ze to zasluga Apptrimu.Zaplacilam za niego w aptece 43 zl /60 kapsulek (je sie 4 dziennie),wiec starcza na 15 dni.Kiedys jadlam tez Chitochrom i rowniez byl dla mnie ok.

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości