|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
SIERPIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU oddam za drobiazg!!!
te rzeczy oddam za drobiazg, który mi sie przyda ,najlepiej jednej osobie !!!!!!
wymienione z reg17 próbki krem Lavera do skóry suchej i dojrzałej dzika róża -3 szt. podkład Vichy flexilift 25 nude mleczko do demakijażu skóry wrażliwej, normalnej i mieszanej Vichy krem do opalania SVR wysoka ochrona SPF 50 krem liftingującco-wygładzający kawior medical krem do stóp farmona krem na noc Eveline -kuracja odmaładzająca Pearl Elixir maseczka pilegnująca do włosów nadająca blask z aloesem palette odzywka do włosów farbowanych NIVEA perfumy Angel Violet 1 ml z atomizerem ![]() całe produkty balsam nawilżająco-brązujący do ciała BeBeauty SUMMER SUN, tylko spróbowany, jako balsam jest super, tylko zapach mi nie podszedł coś a'la cynamonowy. 250 ml ziołowy szampon koloryzujący Venita nr 15 brązowy w saszetce szampon Timotei z henna do brązowych włosów , połowa butelki szczotka ze naturalnego włosia dzika, kupiona dawno ale nie używana żel przyspieszający wzrost paznokci Deborah o zapachu kiwi-zostało 1/3 opakowania olejki eteryczne: goździkowy i cedrowy -niewielkie zużycie tusz do rzęs Delia Onyx pogrubiający rzęsy, tylko wypróbowany , jak nowy kredka do oczu Deborah nr 264-fiolet-została połowa Catrice Nail Expert odzywka przyspieszająca wzrost paznokci , niewielkie zużycie jakieś 2% Edytowane przez szarlotka ze smietana Czas edycji: 2011-08-09 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: oddam za drobiazg!!!
ja ce ja ce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
może u mnie
![]() wszystko oprócz szamponów i szczotki ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- ostatecznie moze być wszystko:P
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Bo mnie nie bedzie, ale moge poprosić siostrę ostatecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Zainteresowałaś mnie tymi książkami
![]() Mogłabyś napisać w jakim stanie są wszystkie pozycje,i rok wydania książek o które pytałam tzn, te dwie psych. i dziennik nimfomanki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Musze siostre poprosic zeby poszukała
![]() kurcze może sporo z tym zejsc :P jakby co ja siostrze dam znac, pospiesze ja ale jakbys sie zdecydowała z kims wymienic to wiadomo ze nie bede miala nic przeciwko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Krem ma 2 lata ważnosci od 23,03,2011 Wszysko za ten krem chcesz się wymienić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
A.
|
cos za tusz pogrubiajacy rzesy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
w sumie najbardziej byłabym zainteresowana "nie lękaj się lęku", a Ciebie interesują tylko pasty colgate czy całość past?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.