|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
Penis ch³opaka
Witajcie mam 15 lat mój ch³opak 16 ja jestem dziewic± on te¿ jest prawiczkiem kiedy siê z nim przytula³am i ca³owa³am zauwa¿y³am ¿e jego penis jest coraz wiêkszy . Czy mia³y¶cie podobn± sytuacje z ch³opakiem? Czy to jest normalne? Zaznacze ¿e znamy siê od przedszkola a jeste¶my ze sob± dwa lata .
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 747
|
Dot.: Penis ch³opaka
Dziecko kochane, macie w szkole biologiê? Albo WD¯? To, ¿e Twojemu ch³opakowi powiêksza siê penis, to jest najbardziej normalne, tymbardziej ze to Wasze pierwsze do¶wiadczenia p³ci± przeciwn±, i poca³unek mo¿e go podniecaæ... Nie uczyli was o wspó³¿yciu?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 180
|
To wielce zaskakuj±ce mega pozytywnie mimo wszystko, ¿e 15-sto latka w dzisiejszych czasach nie wie co to wzwód
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 683
|
Tak, to normalne
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 747
|
To jest straszne, a nie pozytywnie zaskakuj±ce. Wiek 15 lat to 3 gimnazujum, 16 to pierwsza liceum. O budowie cia³a kobiety i mê¿czyzny, i ró¿nych jego zmianach powinno siê mówiæ w podstawówce. Wiêc albo komu¶ siê nie chcia³o przerabiaæ tego tematu z uczniami, albo uczniom siê nie chcia³o uczyæ. A potem bior± siê ci±¿e z palca, prze¶cierad³a, wiatropylne, plemniki terminatory i inne tym podobne tematy.
|
|
|
|
|
#6 |
|
.
Wiadomo¶ci: 28 052
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
Wiadomo¶ci: 20 775
|
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 611
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
Oczywi¶cie wiem co to jest wzwód wiem co to jest seks wiem sk±d siê bior± dzieci i ja rozumiem to wszystko oczywi¶cie jak wcze¶niej siê ca³owali¶my razem te¿ stawa³ mu penis ale nigdy nie mia³ 'pe³nego' wzwodu tym bardziej ¿e teraz jako¶ siê otworzyli¶my i zaczeli¶my rozmawiaæ o seksie w krótkim czasie du¿o siê wydarzy³o mój ch³opak powiedzia³ ¿e bierze nas na POWA¯NIE ja te¿ oczywi¶cie biore ten zwi±zek na powa¿nie ale nie wiem czy on ju¿ czego¶ ode mnie oczekuje ostatnio zacz±³ mówiæ o pettingu ale jako¶ tak skrycie po prostu widze jak na mnie patrzy jak dotyka mnie a ja nie wiem co mam mu powiedzieæ oczywi¶cie odwzajemniam dotyk ale nie¶mia³o bo nie wiem czego on chce. Przepraszam za te 3 posty ale nie chc±co tyle razy klikne³am.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Zachowujecie siê, jakby¶cie nie wiedzieli co mia³am na my¶li...
Zak³adam, ¿e autorka wie, skad siê bior± dzieci, wiêc bez przesady.
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 313
|
Cytat:
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 60 400
|
Jejku no podnieci³ siê ch³opak poca³unkiem i powinna¶ siê z tego powodu cieszyæ. A jesli tego nie rozumiesz to samo gadanie ze "na powaznie" ¿e "seks" nic nie da bo najzwyczajniej w swiecie nie jestescie na to gotowi i juz. Zamiast siê zastanawiac dniami i nocami czy to dobry pomysl, najpierw radzê zadbac o wyedukowanie siebie i ch³opaka w dziedzinie seksu. Co i jak, do czego, dlaczego, w jaki sposób. Dopiero potem siê zastanówcie czy to dobry krok czy jeszcze za wczesnie.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
hahahahaha!
o Matko, gdzie s± Twoi rodzice, ¿e Ciê w tym temacie nie u¶wiadomili? kto¶ sobie ¿arty robi czy co? |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do autorki: poczytaj moze na internecie o tym, poprostu podobasz mu sie i dlatego tak reaguje jego cia³o
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
tak lepiej wy¶miaæ, bo ja w tym wieku nie my¶la³am o takich spawach tylko czyta³am ksi±¿ki i je¼dzi³am na rolkach, a potem siê dziwiæ, ¿e dzieci maj± dzieci
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
A dziewictwo straci³as w wieku 25 lat ze swoim mezem w noc poslubna
![]() ![]() ![]() 15 latka ktora nie wie ze czlonek nabrzmiewa od ca³owania chyba troszke lepsza niz 13 latka ktora moze rodzicow uczyc pozycji...
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 355
|
Ja nie wiem dlaczego tak siê sta³o, pierwszy raz o tym czytam, ale my¶lê, ¿e starsze kole¿anki odpowiedz±
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Drodzie dzieci, a moze byscie tak jakas ksiazke poczytali, zamiast zadawac glupie pytania
|
|
#19 |
|
zuy mod
|
Jako¶ trudno mi uwierzyæ w takie pytania
szczególnie to pierwsze.
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie uszczypliwe jeste¶cie ...
|
|
#21 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Skoro twierdzisz, ¿e wiesz co to wzwód, to dlaczego pytasz czy to normalne?Albo nie wiesz i czas siê douczyæ (zw³aszcza, ¿e my¶licie o sobie "na powa¿nie"), albo... no nie wiesz, skoro pytasz czy to normalne
Edytowane przez Kaja-ja Czas edycji: 2011-08-27 o 18:11 |
||
|
|
|
|
#22 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 781
|
Cytat:
tez nie rozumiem ironicznych tu kilka wypowiedzi, jak ktos uwa¿a ¿e sobie jaja robi ktos na forum to moze lepiej nie traciæ zapewne jak¿e swojego cennego czasu i w ogole nie odpisywaæ, a nie dziewczynê do³owaæ ¿e "w tym wieku tak s³abo rozeznana jest w temacie", no bo tak, bo teraz to ju¿ m³odzie¿ tylko o tym musi gadaæ do autorki: porozmawiaj z kim¶ zaufanym, z kim mog³aby¶ porozmawiaæ na ten temat, starsza siostra - kuzynka. internet odradzam, chocia¿ wiem ¿e to njaszybsza droga zaspokojenia ciekawo¶ci, ale po co masz karmiæ siê chamstwem i wulgarno¶ci±, którego jest mnóstwo w internecie je¶li chodzi o temat wspó³¿ycia. pozdrawiam
|
|
|
#23 |
|
Ekspert od Dupy Strony
Wiadomo¶ci: 20 775
|
Przeczyta³am jej posty jeszcze raz i teraz mam wra¿enie, ¿e autorka chcia³a zapytaæ o co¶ innego ni¿ zapyta³a
![]() Tzn. mam wra¿enie ¿e nie chodzi³o jej o to czy to jest normalna fizjologiczna reakcja, tylko czy to dobrze ¶wiadczy o jego podej¶ciu do niej
|
|
#24 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 320
|
Cytat:
A jaki wedlug Ciebie jest symptom podniecenie u mezczyzn? Mruganie oczami? Cytat:
Och,zeby to takie idealne bylo.... Mam nadzieje,ze Twoj chlopak tu nie zalozy watku
|
||
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 011
|
Tak, to przykre, ¿e tak wielu m³odych ludzi tak niewiele wie o biologii i jakby nie patrzeæ podstawowych kwestiach. Edukacja seksualna jest bardzo wa¿na, nie powinna byæ tematem tabu.
Wyt³umaczê to ³opatologicznie. Twojemu ch³opakowi powiêksza siê penis, bo jest podniecony, gdy siê ca³ujecie. Oznacza to, ¿e biologicznie nie jeste¶cie ju¿ dzieæmi, Wasza seksualno¶æ siê rozwija - normalna sprawa. Mia³ blisko Ciebie , swoj± dziewczynê, nic dziwnego. Petting jest czêst± dobry , pozwala ludziom poznaæ swoje cia³a, oswoiæ siê z tym, mo¿e te¿ byæ bardzo przyjemny. Jednak nawet przy nim trzeba byæ ostro¿nym, nie dopuszczaæ, by sperma ch³opaka dosta³a siê do miejsc intymnych kobiety. Jednak oczywi¶cie radzi³abym wstrzymaæ siê Wam ze wspó³¿yciem, gdy¿ nie macie jeszcze du¿ej wiedzy o seksie i mog³oby byæ to tragiczne w skutkach. Najpierw poczytajcie , porozmawiajcie z kim¶ bliskim o seksie, poogl±dajcie filmy edukacyjne itp. |
|
|
|
|
#26 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 781
|
Cytat:
nastêpna ciocia dobra rada !
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Dok³adnie jak macie dziewczyny tak pisaæ to nie róbcie tego w ogóle Skoro "opadaj± Wam rêce" to po co siê podniecacie - KLIK i OKIENKO wy³±czone Forum jest od dyskusji, zak³adania w±tków z pytaniami, które nas nurtuj± - nie rozumiem z czego drwicie. NIE wie - PYTA. Nie wszyscy musz± byæ do¶wiadczeni. Ka¿dy z Nas przechodzi³ przez te pierwsze razy i ka¿da mia³a jakie¶ w±tpliwo¶ci - takie czy inne. Te¿ z Was wtedy drwili ? Mo¿e nie mia³y¶cie odwagi spytaæ ? Autorka j± mia³a, a zamiast porad od bardziej do¶wiadczonych spotka³a siê z sarkazmem i wy¶mianiem. Jak dzieciaki maj± rozmawiaæ z doros³ymi na tematy seksu i intymno¶ci skoro tak reaguj± gdy jaka¶ nastolatka nawet na forum pisze o swoich borykaniach wchodzenia w doros³y ¶wiat kontaktów fizycznych ?? Raanny ..... Jak chcecie sobie u¿yæ to zróbcie sobie voo doo (czy jak to siê tam nazywa ... - nie praktykujê ) ALBO id¼cie siê wy¿yæ na si³ownie. Lepiej to zrobi i Wam i autorce.
|
|
#28 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Anna Ha
Wiadomo¶ci: 1 160
|
Cytat:
ju¿ spieszê z wyja¶nieniami:jestem 2 razy starsza od Ciebie, mam ju¿ dziecko itd. To, co teraz przechodzisz, to z perspektywy czasy - najlepsze wspomnienie m³odo¶ci! Jego reakcja jest zupe³nie normalna i ¶wiadczy o tym, ¿e jego cia³o jest ju¿ gotowe, aby rozpocz±æ wspó³¿ycie. Ale to nie oznacza, ¿e musicie je rozpoczynaæ Rozmawiacie o seksie - ¶wietnie! Bawcie siê, poznawajcie nawzajem swoje cia³a, znacie siê bardzo d³ugo - wiêc zapewne znacie siê dobrze, to ¶wietnie! Tylko pozazdro¶ciæ Ci takiego ch³opaka ![]() Weszli¶cie w kolejny etap zwi±zku miêdzy kobiet± a mê¿czyzn±. Nie spieszcie siê nigdzie i w szacunku do siebie nawzajem - poznawajcie swoje cia³a. POWODZENIA! |
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

szczególnie to pierwsze.
czasu i w ogole nie odpisywaæ, a nie dziewczynê do³owaæ ¿e "w tym wieku tak s³abo rozeznana jest w temacie", no bo tak, bo teraz to ju¿ m³odzie¿ tylko o tym musi gadaæ
jak macie dziewczyny tak pisaæ to nie róbcie tego w ogóle