Penis ch³opaka - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-08-19, 22:56   #1
iguanaiguana123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 43

Penis ch³opaka

Witajcie mam 15 lat mój ch³opak 16 ja jestem dziewic± on te¿ jest prawiczkiem kiedy siê z nim przytula³am i ca³owa³am zauwa¿y³am ¿e jego penis jest coraz wiêkszy . Czy mia³y¶cie podobn± sytuacje z ch³opakiem? Czy to jest normalne? Zaznacze ¿e znamy siê od przedszkola a jeste¶my ze sob± dwa lata .
iguanaiguana123 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 09:27   #2
201801022117
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 747
Dot.: Penis ch³opaka

Dziecko kochane, macie w szkole biologiê? Albo WD¯? To, ¿e Twojemu ch³opakowi powiêksza siê penis, to jest najbardziej normalne, tymbardziej ze to Wasze pierwsze do¶wiadczenia p³ci± przeciwn±, i poca³unek mo¿e go podniecaæ... Nie uczyli was o wspó³¿yciu?
201801022117 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 09:31   #3
letik
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 180

To wielce zaskakuj±ce mega pozytywnie mimo wszystko, ¿e 15-sto latka w dzisiejszych czasach nie wie co to wzwód
Stary 2011-08-20, 09:40   #4
lala2506
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 683

Tak, to normalne
lala2506 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 09:54   #5
201801022117
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 747

Cytat:
Napisane przez letik Poka¿ wiadomo¶æ
To wielce zaskakuj±ce mega pozytywnie mimo wszystko, ¿e 15-sto latka w dzisiejszych czasach nie wie co to wzwód
To jest straszne, a nie pozytywnie zaskakuj±ce. Wiek 15 lat to 3 gimnazujum, 16 to pierwsza liceum. O budowie cia³a kobiety i mê¿czyzny, i ró¿nych jego zmianach powinno siê mówiæ w podstawówce. Wiêc albo komu¶ siê nie chcia³o przerabiaæ tego tematu z uczniami, albo uczniom siê nie chcia³o uczyæ. A potem bior± siê ci±¿e z palca, prze¶cierad³a, wiatropylne, plemniki terminatory i inne tym podobne tematy.
201801022117 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 10:12   #6
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 052

Cytat:
taaa... niesamowicie pozytywne... a pozniej rozpacz, bo jestem w ciazy i "jak to sie moglo stac"
skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 10:15   #7
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Wiadomo¶ci: 20 775

Cytat:
Gorzej jak nie wie sk±d siê bior± dzieci

ciri15 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 10:57   #8
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 611

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Poka¿ wiadomo¶æ
taaa... niesamowicie pozytywne... a pozniej rozpacz, bo jestem w ciazy i "jak to sie moglo stac"
Heheh, dok³adnie.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 11:26   #9
iguanaiguana123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 43

Oczywi¶cie wiem co to jest wzwód wiem co to jest seks wiem sk±d siê bior± dzieci i ja rozumiem to wszystko oczywi¶cie jak wcze¶niej siê ca³owali¶my razem te¿ stawa³ mu penis ale nigdy nie mia³ 'pe³nego' wzwodu tym bardziej ¿e teraz jako¶ siê otworzyli¶my i zaczeli¶my rozmawiaæ o seksie w krótkim czasie du¿o siê wydarzy³o mój ch³opak powiedzia³ ¿e bierze nas na POWA¯NIE ja te¿ oczywi¶cie biore ten zwi±zek na powa¿nie ale nie wiem czy on ju¿ czego¶ ode mnie oczekuje ostatnio zacz±³ mówiæ o pettingu ale jako¶ tak skrycie po prostu widze jak na mnie patrzy jak dotyka mnie a ja nie wiem co mam mu powiedzieæ oczywi¶cie odwzajemniam dotyk ale nie¶mia³o bo nie wiem czego on chce. Przepraszam za te 3 posty ale nie chc±co tyle razy klikne³am.
iguanaiguana123 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-20, 13:52   #10
letik
Zadomowienie

Zachowujecie siê, jakby¶cie nie wiedzieli co mia³am na my¶li...
Zak³adam, ¿e autorka wie, skad siê bior± dzieci, wiêc bez przesady.
Stary 2011-08-20, 14:47   #11
effulla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 313

Cytat:
Napisane przez iguanaiguana123 Poka¿ wiadomo¶æ
Oczywi¶cie wiem co to jest wzwód wiem co to jest seks wiem sk±d siê bior± dzieci i ja rozumiem to wszystko oczywi¶cie jak wcze¶niej siê ca³owali¶my razem te¿ stawa³ mu penis ale nigdy nie mia³ 'pe³nego' wzwodu tym bardziej ¿e teraz jako¶ siê otworzyli¶my i zaczeli¶my rozmawiaæ o seksie w krótkim czasie du¿o siê wydarzy³o mój ch³opak powiedzia³ ¿e bierze nas na POWA¯NIE ja te¿ oczywi¶cie biore ten zwi±zek na powa¿nie ale nie wiem czy on ju¿ czego¶ ode mnie oczekuje ostatnio zacz±³ mówiæ o pettingu ale jako¶ tak skrycie po prostu widze jak na mnie patrzy jak dotyka mnie a ja nie wiem co mam mu powiedzieæ oczywi¶cie odwzajemniam dotyk ale nie¶mia³o bo nie wiem czego on chce. Przepraszam za te 3 posty ale nie chc±co tyle razy klikne³am.
Skoro bierzecie siê na "powa¿nie" to mo¿e warto by by³o porozmawiaæ o tych oczekiwaniach co do siebie. Jedno jest pewne. NIC NA SI£E
Stary 2011-08-25, 10:21   #12
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 60 400

Jejku no podnieci³ siê ch³opak poca³unkiem i powinna¶ siê z tego powodu cieszyæ. A jesli tego nie rozumiesz to samo gadanie ze "na powaznie" ¿e "seks" nic nie da bo najzwyczajniej w swiecie nie jestescie na to gotowi i juz. Zamiast siê zastanawiac dniami i nocami czy to dobry pomysl, najpierw radzê zadbac o wyedukowanie siebie i ch³opaka w dziedzinie seksu. Co i jak, do czego, dlaczego, w jaki sposób. Dopiero potem siê zastanówcie czy to dobry krok czy jeszcze za wczesnie.
PaulinciaKWC jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-25, 10:29   #13
PurBlanca90
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 51

hahahahaha!

o Matko, gdzie s± Twoi rodzice, ¿e Ciê w tym temacie nie u¶wiadomili?
kto¶ sobie ¿arty robi czy co?
PurBlanca90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-25, 12:58   #14
nurazuki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PurBlanca90 Poka¿ wiadomo¶æ
hahahahaha!

o Matko, gdzie s± Twoi rodzice, ¿e Ciê w tym temacie nie u¶wiadomili?
kto¶ sobie ¿arty robi czy co?
Lepiej wysmiac bo jak 13 lata pyta czy zrobic loda koledze bo go lubi to fajniejsze ;]

Do autorki: poczytaj moze na internecie o tym, poprostu podobasz mu sie i dlatego tak reaguje jego cia³o

Bóg stworzy³ kobietê jako drug± bo uczy³ sie na b³êdach... w koñcu zaczyna³ od zera
nurazuki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-25, 16:06   #15
PurBlanca90
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 51

tak lepiej wy¶miaæ, bo ja w tym wieku nie my¶la³am o takich spawach tylko czyta³am ksi±¿ki i je¼dzi³am na rolkach, a potem siê dziwiæ, ¿e dzieci maj± dzieci
PurBlanca90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-25, 17:03   #16
nurazuki
Zadomowienie

A dziewictwo straci³as w wieku 25 lat ze swoim mezem w noc poslubna

15 latka ktora nie wie ze czlonek nabrzmiewa od ca³owania chyba troszke lepsza niz 13 latka ktora moze rodzicow uczyc pozycji...

Bóg stworzy³ kobietê jako drug± bo uczy³ sie na b³êdach... w koñcu zaczyna³ od zera
nurazuki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-25, 17:12   #17
przekora
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 355

Ja nie wiem dlaczego tak siê sta³o, pierwszy raz o tym czytam, ale my¶lê, ¿e starsze kole¿anki odpowiedz±

ka¿dy ma swoje zdanie - licz siê z tym
ka¿dy ma swój gust - pamiêtaj

dziêkujê

Patrycja - mi³o mi
przekora jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-25, 18:39   #18
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

Drodzie dzieci, a moze byscie tak jakas ksiazke poczytali, zamiast zadawac glupie pytania
Stary 2011-08-25, 19:13   #19
Mojwa
zuy mod

Wiadomo¶ci: 23 212
GG do Mojwa

Jako¶ trudno mi uwierzyæ w takie pytania szczególnie to pierwsze.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-27, 17:58   #20
effulla
Zakorzenienie

Strasznie uszczypliwe jeste¶cie ...
Stary 2011-08-27, 18:09   #21
Kaja-ja
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 376
GG do Kaja-ja

Cytat:
Witajcie mam 15 lat mój ch³opak 16 ja jestem dziewic± on te¿ jest prawiczkiem kiedy siê z nim przytula³am i ca³owa³am zauwa¿y³am ¿e jego penis jest coraz wiêkszy . Czy mia³y¶cie podobn± sytuacje z ch³opakiem? Czy to jest normalne? Zaznacze ¿e znamy siê od przedszkola a jeste¶my ze sob± dwa lata .
Cytat:
Jako¶ tak jedno z drugim mi siê k³óci... Skoro twierdzisz, ¿e wiesz co to wzwód, to dlaczego pytasz czy to normalne?
Albo nie wiesz i czas siê douczyæ (zw³aszcza, ¿e my¶licie o sobie "na powa¿nie"), albo... no nie wiesz, skoro pytasz czy to normalne wiêc: czas siê douczyc

Edytowane przez Kaja-ja
Czas edycji: 2011-08-27 o 18:11
Kaja-ja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-27, 18:22   #22
dodu¦
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 781

Cytat:
Napisane przez nurazuki Poka¿ wiadomo¶æ
A dziewictwo straci³as w wieku 25 lat ze swoim mezem w noc poslubna

15 latka ktora nie wie ze czlonek nabrzmiewa od ca³owania chyba troszke lepsza niz 13 latka ktora moze rodzicow uczyc pozycji...
dok³adnie !!! zgadzam sie

Cytat:
Napisane przez effulla Poka¿ wiadomo¶æ
Strasznie uszczypliwe jeste¶cie ...
tez nie rozumiem ironicznych tu kilka wypowiedzi, jak ktos uwa¿a ¿e sobie jaja robi ktos na forum to moze lepiej nie traciæ zapewne jak¿e swojego cennego czasu i w ogole nie odpisywaæ, a nie dziewczynê do³owaæ ¿e "w tym wieku tak s³abo rozeznana jest w temacie", no bo tak, bo teraz to ju¿ m³odzie¿ tylko o tym musi gadaæ

do autorki: porozmawiaj z kim¶ zaufanym, z kim mog³aby¶ porozmawiaæ na ten temat, starsza siostra - kuzynka. internet odradzam, chocia¿ wiem ¿e to njaszybsza droga zaspokojenia ciekawo¶ci, ale po co masz karmiæ siê chamstwem i wulgarno¶ci±, którego jest mnóstwo w internecie je¶li chodzi o temat wspó³¿ycia.

pozdrawiam

"Najwiêkszym wiêzieniem jest przesz³o¶æ"

"nale¿y kochac rzeczywisto¶æ, a nie urojenia... "
dodu¦ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-27, 19:49   #23
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Wiadomo¶ci: 20 775

Przeczyta³am jej posty jeszcze raz i teraz mam wra¿enie, ¿e autorka chcia³a zapytaæ o co¶ innego ni¿ zapyta³a
Tzn. mam wra¿enie ¿e nie chodzi³o jej o to czy to jest normalna fizjologiczna reakcja, tylko czy to dobrze ¶wiadczy o jego podej¶ciu do niej

ciri15 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-28, 02:55   #24
Ivi 1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 320

Cytat:
kiedy siê z nim przytula³am i ca³owa³am zauwa¿y³am ¿e jego penis jest coraz wiêkszy . Czy mia³y¶cie podobn± sytuacje z ch³opakiem? Czy to jest normalne?
Nie mozesz byc powazna

A jaki wedlug Ciebie jest symptom podniecenie u mezczyzn? Mruganie oczami?

Cytat:
Oczywi¶cie wiem co to jest wzwód wiem co to jest seks wiem sk±d siê bior± dzieci .

Och,zeby to takie idealne bylo.... Mam nadzieje,ze Twoj chlopak tu nie zalozy watku

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Poka¿ wiadomo¶æ
Nie ma ¿adnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama siê pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-28, 03:02   #25
Candy_lips
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 011

Tak, to przykre, ¿e tak wielu m³odych ludzi tak niewiele wie o biologii i jakby nie patrzeæ podstawowych kwestiach. Edukacja seksualna jest bardzo wa¿na, nie powinna byæ tematem tabu.

Wyt³umaczê to ³opatologicznie. Twojemu ch³opakowi powiêksza siê penis, bo jest podniecony, gdy siê ca³ujecie. Oznacza to, ¿e biologicznie nie jeste¶cie ju¿ dzieæmi, Wasza seksualno¶æ siê rozwija - normalna sprawa. Mia³ blisko Ciebie , swoj± dziewczynê, nic dziwnego.
Petting jest czêst± dobry , pozwala ludziom poznaæ swoje cia³a, oswoiæ siê z tym, mo¿e te¿ byæ bardzo przyjemny.
Jednak nawet przy nim trzeba byæ ostro¿nym, nie dopuszczaæ, by sperma ch³opaka dosta³a siê do miejsc intymnych kobiety.
Jednak oczywi¶cie radzi³abym wstrzymaæ siê Wam ze wspó³¿yciem, gdy¿ nie macie jeszcze du¿ej wiedzy o seksie i mog³oby byæ to tragiczne w skutkach. Najpierw poczytajcie , porozmawiajcie z kim¶ bliskim o seksie, poogl±dajcie filmy edukacyjne itp.
Candy_lips jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-28, 10:32   #26
dodu¦
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 781

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie mozesz byc powazna

A jaki wedlug Ciebie jest symptom podniecenie u mezczyzn? Mruganie oczami?

nastêpna ciocia dobra rada !

"Najwiêkszym wiêzieniem jest przesz³o¶æ"

"nale¿y kochac rzeczywisto¶æ, a nie urojenia... "
dodu¦ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-28, 12:00   #27
effulla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodu¦ Poka¿ wiadomo¶æ
nastêpna ciocia dobra rada !

Dok³adnie jak macie dziewczyny tak pisaæ to nie róbcie tego w ogóle

Skoro "opadaj± Wam rêce" to po co siê podniecacie - KLIK i OKIENKO wy³±czone

Forum jest od dyskusji, zak³adania w±tków z pytaniami, które nas nurtuj± - nie rozumiem z czego drwicie. NIE wie - PYTA. Nie wszyscy musz± byæ do¶wiadczeni. Ka¿dy z Nas przechodzi³ przez te pierwsze razy i ka¿da mia³a jakie¶ w±tpliwo¶ci - takie czy inne. Te¿ z Was wtedy drwili ? Mo¿e nie mia³y¶cie odwagi spytaæ ? Autorka j± mia³a, a zamiast porad od bardziej do¶wiadczonych spotka³a siê z sarkazmem i wy¶mianiem. Jak dzieciaki maj± rozmawiaæ z doros³ymi na tematy seksu i intymno¶ci skoro tak reaguj± gdy jaka¶ nastolatka nawet na forum pisze o swoich borykaniach wchodzenia w doros³y ¶wiat kontaktów fizycznych ?? Raanny ..... Jak chcecie sobie u¿yæ to zróbcie sobie voo doo (czy jak to siê tam nazywa ... - nie praktykujê ) ALBO id¼cie siê wy¿yæ na si³ownie. Lepiej to zrobi i Wam i autorce.
Stary 2011-08-28, 13:36   #28
andzelika666
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 955
GG do andzelika666

Cytat:
Twój ch³opak po prostu siê podnieca.
andzelika666 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-08-28, 13:37   #29
dedede
Anna Ha

Wiadomo¶ci: 1 160

Cytat:
Mmmm ile bym da³a, ¿eby byæ teraz Tob± ju¿ spieszê z wyja¶nieniami:
jestem 2 razy starsza od Ciebie, mam ju¿ dziecko itd. To, co teraz przechodzisz, to z perspektywy czasy - najlepsze wspomnienie m³odo¶ci!

Jego reakcja jest zupe³nie normalna i ¶wiadczy o tym, ¿e jego cia³o jest ju¿ gotowe, aby rozpocz±æ wspó³¿ycie. Ale to nie oznacza, ¿e musicie je rozpoczynaæ Rozmawiacie o seksie - ¶wietnie! Bawcie siê, poznawajcie nawzajem swoje cia³a, znacie siê bardzo d³ugo - wiêc zapewne znacie siê dobrze, to ¶wietnie! Tylko pozazdro¶ciæ Ci takiego ch³opaka

Weszli¶cie w kolejny etap zwi±zku miêdzy kobiet± a mê¿czyzn±. Nie spieszcie siê nigdzie i w szacunku do siebie nawzajem - poznawajcie swoje cia³a. POWODZENIA!
dedede jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.