|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
| Pokaż wyniki sondy: Które prace wybierasz? | |||
| 1. Biżuteria gotycka - dusik. |
|
10 | 21,28% |
| 2. Biżuteria gotycka - na rękę. |
|
24 | 51,06% |
| 3. Mrocznie, ale stylowo - kartka. |
|
10 | 21,28% |
| 4. Świeca. |
|
10 | 21,28% |
| 5. Wisiorek. |
|
5 | 10,64% |
| 6. Wisiorek - Zmierzch. |
|
21 | 44,68% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wyzwania wizażanek - Mrrrrrrocznie i gotycko - głosujemy :)
Do wyzwania zgłosiło się 6 prac. Każdy ma do wykorzystania 2 głosy.
![]() 1. Biżuteria gotycka - dusik. 2. Biżuteria gotycka - na rękę. 3. Mrocznie, ale stylowo - kartka. 4. Świeca. 5. Wisiorek. 6. Wisiorek - Zmierzch. Zapraszam! Jeśli nic mi nie pokrzyżuje planów, zamknięcie głosowania w sobotę, 27. sierpnia, o 12.00. Po 12. pojawią się wyniki (Edycja - udało mi się założyć sondę, w związku z czym głosowanie zamknie się samo Proszę jeszcze raz o wybieranie tylko dwóch prac - nie udało mi się jakoś tego zaznaczyć w opcjach sondy, ale wierzę w waszą uczciwość ;-)
Edytowane przez shenny Czas edycji: 2011-08-21 o 11:38 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyzwania wizażanek - Mrrrrrrocznie i gotycko - głosujemy :)
Glosy oddane
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wyzwania wizażanek - Mrrrrrrocznie i gotycko - głosujemy :)
Zagłosowałam już wcześniej, ale się wpisuję, żeby wyzwanie się nie schowało i było widoczne
Edytowane przez kocim Czas edycji: 2011-08-24 o 19:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

Proszę jeszcze raz o wybieranie tylko dwóch prac - nie udało mi się jakoś tego zaznaczyć w opcjach sondy, ale wierzę w waszą uczciwość ;-)