![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Niedopasowanie seksualne?
Witam. Utworzyłam wątek bo sama już nie wiem co mam o tym myśleć a trapi mnie to od paru tyg. Z chłopakiem jestem od 4 miesięcy.Problem jest dość kręujący. Pieścimy się od 3 miesięcy. Nie współżyliśmy i narazie nie zamierzamy. Widzimy się rzadko bo co 2 tyg na 3-4dni. On przyjeżdza do mnie. Problem polega na tym że on mnie nie pieści. Nie mówię że w ogóle ale to zawsze ja się w o wiele większej mierze skupiam na nim. Nie przeszkadzało mi to przez pewien czas bo dla mnie to też było przyjemnością pieścić jego.Wcześniej nie pieściłąm oralnie mężczyznę ale przełamałam się dla niego bo go kocham. Rozmawiałąm oczywiscie o tym z nim. Za każdym razem odkrywał rąbek powodu dlaczego tak jest. Mówił ze w związku to nie jest tak ze jak się coś da to trzeba oczekiwać czegoś w zamian bo to jest różnie i trzeba mieć ochotę wtedy to jest prawdziwe i są najwieksze z tego doznania.W końcu powiedział ze nie lubi gry wstępnej.Myślałam że jest odwrotnie bo na samym początku związku tez poruszałąm ten temat i mówił co innego. Przyznał się ze prawda nie byłaby dla niego przychylna. To jest jego i moj pierwszy poważny związek.Mówił że nigdy nie pieścił kobiety. Nie jest chłopakiem bez doświadczeń. Wiem że mnie kocha bo to się czuje ale coś jest nie tak jeżeli chodzi o naszą sferę seksualną. Pieścił mnie takze oralnie ale czulam ze jest to takie wymuszone i nie przynosiło mi żadnej przyjemności. Już mam różne myśli. Nie wiem czy my jestesmy dopasowani seksualnie czy może ja go nie pociągam ale coraz bardziej czuję się sfrustrowana bo wiem że tak raczej nie wyglądają normalne związki. Jestem zblazowana i przez to uszła ze mnie ochota na cokolwiek. Nie wiem jak się zabrać za ten problem. Rozmawiałam z nim na ten temat ze 3 razy. Żadnych znaczących efektów.
![]() Edytowane przez Segritta Czas edycji: 2011-08-21 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niedopasowanie seksualne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie, jak ktoś kto nigdy nie pieścił kobiety może mieć doświadczenie? W czym ja się pytam?
Pod drugie - jak to nie lubi gry wstępnej? Czym dla niego jest gra wstępna, skoro nigdy nie pieścił kobiety? ![]() Po 4 miesiącach jak dla mnie to możesz być zakochana, a nie kochać, więc twierdzenie, że on Cię kocha po tak krótkim czasie dla mnie jest bez sensu. Jakoś tej miłości nie widzę - facet jest egoistą nastawionym na zaspokajanie swoich potrzeb, Ciebie nawet nie chce dotknąć, a jak już zostanie zmuszony, to nawet się nie przyłoży [sama piszesz, że czujesz brak zaangażowania i wymuszenie jak to robi]. GDZIE TA MIŁOŚĆ? A TA RELACJA między Wami to według niego świetny związek, jak jedna strona tylko bierze, a nic nie daje w zamian?
"La curiosidad mató al gato." - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - [ Nie kupuję nowych zanim nie zużyję starych ] [ Biegam ![]() Edytowane przez v-x-n Czas edycji: 2011-08-21 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Segritta Czas edycji: 2011-08-21 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Weronika - mógł pieścić facetów
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
To przestań go pieścić i poczekaj aż on też będzie gotowy, bo na pewno bycie w relacji, gdzie Ty mu dajesz sporo, a on Tobie nic jest bez sensu. Ja bym nie wytrzymała i też miałabym myśli, że faceta nie pociągam.
Ale co, on Cię w ogóle dotyka, całuje? Jak jest z takimi rzeczami? I jak traktuje Cię na co dzień? Daje Ci dużo czułości, troszczy się o Ciebie? Może faktycznie chłopak ma jakąś barierę (chociaż dla mnie wygląda to dziwnie).
#7 | |
Raczkowanie
|
mogłam nie uściślić wypowiedzi tymbardziej czuje się zagubiona wiec moglam cos nieswiadomie zamotac w tym problemie więc takie posty to sobie darujcie..
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Boże ale z ciebie homofob, ja to napisałam całkiem serio :|
Nie, nie mam zamiaru pisać ci porad. Porozmawiaj z nim sierotko. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Z innej beczki (tak, wiem, moze głupie pytanie - ale wg mnnie na miejscu): czy nie masz sobie nic do zarzucenia jesli chodzi o higienę miejsc intymnych? Może mu smak/zapach nie odpowiada? Może go włoski drapią? Nie wiem, strzelam.
Albo cos z tego, co napisałam wyżej, albo cholerny egoista. Jesli w kwestiach poruszonych przeze mnie u góry nie masz sobie nic do zarzucenia - przestałabym go piescic w ogóle. Jesli to by nie pomogło, jeśli by się mimo wszystko domagał - nic nie dając od siebie - to bym go zostawiła. Egoista w seksie to egoista również w zyciu.
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Segritta Czas edycji: 2011-08-21 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ok, w takim razie proponuję wlasnie przestac piescic i jego- jednoczesnie tłumacząc, ze Ty pieszczot potrzebujesz, tak jak i on. Nie pomoze? Zostawic egoistę.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
To trochę to zajmię bo widze się z nim co 2 tyg ze wzgledu na to ze ja pracuje i studiuje w innym miejscu niż on.Chyba masz rację i tak zrobie bo innego wyjścia nie ma. .. Ewentualnie jeszcze z nim dzisiaj porozmawiam i zadam mu prostu z mostu pytania bo to się bedzie w nieskończoność przeciągać.
Edytowane przez Segritta Czas edycji: 2011-08-21 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Jesteś z nim zaledwie 4 miesiące. Jeśli nie będzie miał dalej zamiaru traktować przyjemności na zasadzie wzajemności to proponuję bez żalu się rozstać, bo to faktycznie jakiś egoista.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Rozmawialam ale chyba nie ma wyobrazenia o tym ze to jest dla mnie dosc spory problem moze tez przez moje zachowanie ze nie widac tego po mnie... Po rozmowach probował to zmienić jednak ja odczuwałąm ze to jest takie od niechcenia.. Czuje sie z tym strasznie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym powiedziała, że on raczej nie chce tego zauważyc ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Moja rada - zapytaj się go wprost czy tego i owego nie lubi, dlaczego itd. Zupełnie szczerze. Może ma jakieś blokady, ale nie wiem skąd skoro ma niewiele doświadczeń.
Druga sprawa to to, że przedziwny z niego chłop, skoro nie chce sprawiać przyjemności swojej kobiecie. Zwykle dla faceta to honorowa sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie to facet:
boi się że mu nie będzie szło + jest leniem i nie chce mu się starać + sam ma przecież luksusy z Tobą...
#23 |
Zakorzenienie
|
On się po prostu boi! Rozumiem go, ja jestem z moim 1,5 roku i nie pieściłam go ani nic takiego - bo także nigdy przed tem tego nie robiłam, oczywiście rozmawiamy o tym i czekamy aż nadejdzie ten dzień - aktualnie nie jest to dla nas problem, robimy sobie z tego lekkie żarty, muszę chcieć tego w 100% nie 99.
Twój chłopak ma to samo, pomóz mu trochę |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Jak pieściłaś go oralnie to nie pisz że nie współżyliście. Osobiście nie podoba mi się że ludzie po 4 miesiącach znajomości i przy widywaniu się 3,4 dni na dwa tygodnie pieszczą się już oralnie ale to nie moja sprawa. I zastanawiam się co to znaczy nie pieści mnie nie całuje czy nie robi minetki. I nie podoba mi się traktowanie miłości jak dealu może niedługo ludzie zaczną liczyć stoperem kto kogo ile pieścił.
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dłuższą metę taki problem może stać się faktycznym problemem i nie widzę w tym nic złego - ludzie nie są ze sobą tylko po to aby patrzeć sobie w oczka i głaskać po buziach - ludzie tworzą związki także po to, żeby czerpać w nich przyjemności dotyczące zachowań seksualnych A współżycie to inaczej stosunek seksualny dopochwowy, że się tak wyrażę. Chyba, że się mylę to niech mnie ktoś poprawi ... Edytowane przez chwast Czas edycji: 2011-08-22 o 00:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
miałam podobny problem z chłopakiem, jesteśmy razem 4 lata. Z początku pieściliśmy się po równo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TWOJEMU samcowi trzeba. Jest mnóstwo takich, którym nie trzeba. TWÓJ taki jest. może się czepiam- ale takie generalizacje są mocno krzywdzące; bo gdy się jest w takiej sytuacji trzeba mieć świadomość, że są faceci, którym o takich rzeczach przypominac nie trzeba, są tacy, którzy pieszczą partnerkę bo im przyjemność sprawia to, że partnerce jest dobrze- a nie dlatego, ze ona wczesniej loda zrobiła.
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2011-08-22 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
High Quality Since 2007
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
A ja uważam że to wszystko za wcześnie przebiega. Jesteście razem 4 miesiące, od 3 się pieścicie, a widzicie się co 2 tygodnie?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.