|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zestaw kosmetyków u Mili, Wrzesień !
Mam nadzieję, że nikt sie nie obrazi, że 2 dni rpzed wrześniem umieściłam ten wpis
![]() ![]() No więc mam na wymiane zestaw kosmetyków. Wymienię je najchętniej 1 bądź 2 osobom ![]() Wymieniam się tylko na rzeczy z wish, ew. jak mnie coś super zachwyci ![]() No więc moja wish: -puder transparentny -pędzel do pudru/ korektora -paski blend-a-med -pędzelek w żelu z pędzelkiem -korektor -bloker przeciwsłoneczny -zalotka -próbki takich perfum jak : coco mademoiselle chanel, j'ador diora, miss dior cherie W zestawie: -Johnson&Johnson samoopalacz, zostało ok 4/5 -Calvin Klein podkład, miniaturka 3-4 ml. -Korektor , ok 2/3 -czarny cień do powiek, niewielkie zużycie -krem Venus przeciw piegom, ok pół słoiczka -Nivea Visage Young, be beautiful - końcówka, tylko na przetestowanie -Maybelline, fresh matte - końcówka, tylko na przetestowanie -Avon, Shimmer Swirls Face Illuminator zostało ok.1/3 -cały beżowy błyszczyk Safari -Rimmel, Lasting Finish- końcówka, tylko na przetestowanie -Gosh, tusz, zostało ok połowa -Avon, maseczka planet spa -2 błyszczyki -próbki FM -próki podkładu Avon 'ideal shade' -próbka serum -próbka męskich perfum Armani -brak próbek serum Avon! Chyba wszystko opisałam ![]() aha no i + zapachy do powąchania ( żeby było jasne, sa one tylko do poczucia zapachu, już je wcześniej otwierałam, zamknęłam szczelnie próbkę i jak sie ją otworzy to czuje się zapach ![]() dodam jako gratis! Edytowane przez mila1122 Czas edycji: 2025-04-09 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zestaw kosmetyków u Mili, Wrzesień !
niestety nie mam nic z twojej wish, a szkoda, bo chętnie przygarnęłabym książeczki. Pozdrawiam
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zestaw kosmetyków u Mili, Wrzesień !
Kochana niestety Butterly odpada, gdyż trochę mnie kosztowała (wspólne zakupy perfumeryjne na wizażu). Moja propozycja:
* Britney Spears - Fantasy 5ml; * Donna Karan - Cashmere Mist 5ml; * Aquolina - Pink Sugar 1,8ml; * pędzelek za Twoje: * Mel Merio * Błyszczyk Safari * próbki pocztówkowe. (FM nie , bo wszystkie już przetestowałam ![]() Co Ty na to? ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Pędzel jest do pudru był w zestawie For Your Beauty rossmana etui mam ale ulotkę wyrzuciłam po co miała mi się walać. ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-makijazu.html. ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Oczywiście, że dorzucę. Zaznaczam rezerwację dla Ciebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.