![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wrzesień Minerały Pędzle Filtry Essence Półprodukty
Witam w moim pierwszym wątku.
Przy wymianie obowiązuje koperta bąbelkowa oraz oczywiście wysyłka poleconym. Pewnych rzeczy bardzo chętnie się pozbędę z innymi będę wybrzydzać. Mam nadzieję, że się dogadamy ![]() Rezerwacja Wymienię: Minerały: Podkłady: Meow Abyssinian 3 Naughty FF (odsypka) Meow Persian 0 Inquisitive FF - ok 90% opakowania 30g Lucy Minerals OCS Fair - 90%opakowania Lucy Minerals Original Creamy Bisque spróbowany parę razy Adorned with Grace Minerals Grace 3.0- raz wypróbowany Lumiere FF light medium golden całe duże opakowanie xxl Lily Lolo China doll big pełny w ok 90% Korektory: Meow Abyssinian 3 Naughty Meow żólty pod oczy Meow 0 Persian pod oczy próbka Meow 0 Persian zwyły próbka Meow 1 persian pod oczy próbka Meow 1 persian zwyły próbka Lucy Minerals Finishing Powder with Silica próbka Meow Primer do skóry tłustej próbka Cienie: Lucy Minerals Sunkissed raz użyty Lucy Minerals Espresso Liner raz użyty Lucy Minerals Sand Castle użyty dwa razy Próbki cieni Meow: (miejsce na wpisanie) Silk Naturals Moonstone raz użyty Silk Naturals cień do brwi Medium Ash Bronzer Silk Naturals Beach Bunny (raz użyty) Pędzle: For your Beauty Rossmann do pudru For your Beauty Rossmann do różu EDM Dome blush brush EDM blending eye brush (ścięty) _Kari_ Lucy Minerals Wet-Dry shadow brush _Kari_ Essence pędzel do różu biało-różowy Hakuro H51 postanowiłam go jednak nie oddawać Flat top Lucy Minerals Essence: Róż Cute as Hell Highlighting Powder Sun Club Return to Paradise rozświetlacz Kredka dwustronna do oczu Black&White (użyta parę razy) Cień do powiek Black&White biały Cień do powiek Black&White czarny (oba użyte po dwa razy) Paletka cieni Metallics 03 copper rulez! Puder rozświetlający Eclipse Paletka cieni I love Berlin Catrice: Urban Baroque puder rozświetlający użyty parę razy oszczędnie Enter Wonderland puder rozświetlający użyty parę razy oszczędnie Filtry: Klorane mleczko spf50+ użyte 3 razy Lirene mineralna spf 50+ (nowa wersja żółtej lirene) zostało ok. połowy opakowania La Roche Posay Anthelios Spray spf50+ ppd 22 (odlewki) Soraya spf 60 zostalo ok 2/3 opakowania Soraya spf 45 użyta dwa razy BU: Puder bambusowy ok łyżeczki, może trochę więcej Żel hialuronowy ok 50% Peeling z bromelainą (malutka odsypka na próbę) Perfumy: DKNY Be delicious (użyte parę razy 30ml-praktycznie nie widać ubytku) Włosowe używki ![]() L'Biotica maska Biovax Latte (niewielki ubytek) L'Biotica maska Wax do suchych (niewielki ubytek) Bingo maska proteiny kaszmiru i kolagen (została połowa) Serum do końcówek Joanna Z apteczki babuni (użyte dwa razy) Maseczka jajeczna Joanna Odżywka jajeczna Joanna Kompres nawilżający Joanna z apteczki babuni Mrs. Potter's psikadło z imbirem Moja lista życzeń: Minerały w żółtych jasnych odcieniach ew. oliwkowych! Korektor zielony Filtry spf 50+ Cienie mineralne do powiek Trochę essence i catrice Półprodukty typu retinol, bromelaina, dry flo, frakcja, cynk pca, kwas laktobionowy. Z avon tylko psikadła pachnące: treselle, little ... dress, Zapraszam do targowania się ![]() Edytowane przez LadyMadalena Czas edycji: 2011-09-07 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wrzesień Minerały Pędzle Filtry Essence Półprodukty
Hej, znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? : )
Podkłady: Meow Persian 0 Inquisitive FF - ok 90% opakowania 30g Lucy Minerals Original Creamy Bisque spróbowany parę razy Lily Lolo China doll big pełny w ok 90% Korektory: Meow Abyssinian 3 Naughty Meow żólty pod oczy Meow 0 Persian pod oczy próbka Meow 1 persian zwyły próbka Lucy Minerals Finishing Powder with Silica próbka Meow Primer do skóry tłustej próbka Cienie: Lucy Minerals Espresso Liner raz użyty Silk Naturals Moonstone raz użyty Silk Naturals cień do brwi Medium Ash |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Essence ??
najbardziej zależy mi na: Róż Cute as Hell Return to Paradise rozświetlacz Puder rozświetlający Eclipse Paletka cieni I love Berlin
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Hakuro H51 Essence pędzel do różu biało-różowy Cień do powiek Black&White biały Cień do powiek Black&White czarny (oba użyte po dwa razy) Urban Baroque puder rozświetlający użyty parę razy oszczędnie L'Biotica Wax do suchych (niewielki ubytek) ? ![]() Jeśli coś znajdziesz, to daj znać, uzgodnimy za co z tej listy się wymienić ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej czy znajdziesz cos u mnie za
EDM blending eye brush (ścięty) For your Beauty Rossmann do pudru For your Beauty Rossmann do różu Essence pędzel do różu biało-różowy Hakuro H51 Paletka cieni Metallics 03 copper rulez! L'Biotica Wax do suchych (niewielki ubytek) dkny be delicious L'Biotica Biovax Latte
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
cos u mnie
DKNY Be delicious (użyte parę razy 30ml-praktycznie nie widać ubytku) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Cute as Hell?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
EDM Dome blush brush EDM blending eye brush (ścięty) Flat top Lucy Minerals Highlighting Powder Sun Club Urban Baroque puder rozświetlający użyty parę razy oszczędnie Enter Wonderland puder rozświetlający użyty parę razy oszczędnie Puder bambusowy ok łyżeczki, może trochę więcej Żel hialuronowy ok 8% Peeling z bromelainą (malutka odsypka na próbę) L'Biotica Biovax Latte (niewielki ubytek) L'Biotica Wax do suchych (niewielki ubytek)
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej, podoba Ci się cokolwiek u mnie? zapraszam także do ubrankowego wątku
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej! interesuje mnie
Lily Lolo China doll big pełny w ok 90% Hakuro H51 zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nic nie znajdziesz, co? ;]
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Zauważyłam u Ciebie Meow Persian. Byłabym wstępnie zainteresowana, tylko trochę boję się tej brzoskwini...Czy mogłabym Cię ewentualnie (jeśli Cię coś u mnie zainteresuje) prosić o swatch?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Coś za Urban Baroque puder rozświetlający?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś za
DKNY Be delicious (użyte parę razy 30ml-praktycznie nie widać ubytku) i wszystko do włosów? ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich wątkach za:
L'Biotica Biovax Latte (niewielki ubytek) L'Biotica Wax do suchych (niewielki ubytek) Bingo maska proteiny kaszmiru i kolagen (została połowa) Żel hialuronowy ok 8%? Z Twojej wish mam cienie mineralne TBS i perfumy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam
![]() Ja po Urban Baroque i oba pędzle EDM ![]() Poza wątkiem mam sporo minerałów oscylujących wokół: poziomu jasności 2 odcienie oliwkowe,żółtawe. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2011-09-05 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej mam chrapkę na :
For your Beauty Rossmann do pudru For your Beauty Rossmann do różu Puder rozświetlający Eclipse DKNY Be delicious Maseczka jajeczna Joanna Odżywka jajeczna Joanna Serum do końcówek Joanna Z apteczki babuni zapraszam do wszytskich moich watków ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Wyszukasz coś za
Lily Lolo China doll i cień Silk Naturals Moonstone lub Lucy Minerals Sand Castle ![]() ![]() ania
![]() |
#22 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Flat topa chętnie oddam za któregoś Twojego i dorzucę szczoteczkę do tuszu. Pędzla z ecotools niestety juz nie ma.
Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2011-09-05 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedź! Mnie też by w takim razie nie pasował
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
A może za
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Stworzyłaś swój wątek... to bede odpisywac tu
![]() Co do żelu hialuronowego to sama nie wiem czy bym chciała odlewkę czy cały... nie stosowałam nidgy czegoś takiego ale kusiło mnie długo ![]() Za to wypatrzyłam L'biotic'i u ciebie, ale nie napisałaś co to... szampon, odżywka,maska?? Ostatecznie Meow mogę oddać cały jaki mam, za coś konkretnego ![]() Odpisz u mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za DKNY Be delicious (użyte parę razy 30ml-praktycznie nie widać ubytku) ?
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś za:
L'Biotica Biovax Latte (niewielki ubytek) L'Biotica Wax do suchych (niewielki ubytek) Bingo maska proteiny kaszmiru i kolagen (została połowa) Kompres nawilżający Joanna z apteczki babuni Mrs. Potter's psikadło z imbirem ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej,perfumy mogę wymienic za :
Żel hialuronowy ok 8% Peeling z bromelainą (malutka odsypka na próbę) Urban Baroque puder rozświetlający użyty parę razy oszczędnie EDM Dome blush brush Co Ty na to ?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Podoba mi sie sporo rzeczy.. Zerknij proszę czy w ogóle coś u mnie znajdziesz.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Może coś u mnie za: L'Biotica Biovax Latte (niewielki ubytek) L'Biotica Wax do suchych (niewielki ubytek) Bingo maska proteiny kaszmiru i kolagen (została połowa) Maseczka jajeczna Joanna Odżywka jajeczna Joanna Kompres nawilżający Joanna z apteczki babuni Mrs. Potter's psikadło z imbirem
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.