|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
zwi±zek a narkotyki?
.
Edytowane przez mumma Czas edycji: 2012-03-21 o 10:57 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 109
|
Dot.: zwi±zek a narkotyki?
Zapyta³abym.
Przypu¶æmy, ¿e to narkotyki. Lepiej interweniowaæ od razu. Chyba nie chcia³aby¶, aby twoje dziecko zapamiêta³o z dzieciñstwa tate pod wp³ywem narkotyków. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 132
|
Nie wiesz nawet czy to narkotyki, czy tabletki na potencje, to mo¿e byæ zarówno ecstasy jak i leki uspokajaj±ce od psychiatry. Po prostu siê go spytaj co to jest.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
W³asnie, nie wiem, czy to by³y narkotyki, ale w³asnie znalaz³o siê co¶ jeszcze- bia³y proszek i rureczka. Teraz ju¿ nie mam w±tpliwo¶ci. Nie wiem, jak z nim o tym gadaæ, co za kana³...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 132
|
przedziwne, przez te 15 minut od napisania tematu do drugiego postu znalaz³a¶ bia³e i lufkê, haha
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
posz³am obejrzeæ czy to aby na pewno nie przypomina jakiego¶ leku na potencjê tudzie¿ innych tabletek o dzia³aniu "leczniczym" ;-)
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 716
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 279
|
Cytat:
powiedzia³abym ¿e ¶ciema jak nic
Dziewczyny, bardzo proszê o wype³nienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku us³ug dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziêkowania dla dwóch z Was oferujê bezp³atne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 945
|
buhaha ¶mieszne. Te minki, kiedy opisujesz tak± sytuacjê, nagle znajduje siê bia³y proszek i rureczka, no niez³a ¶ciema, ze tak powiem ;-)
|
|
#10 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 44 950
|
Rok szkolny siê zacz±³, czy¿by w±tek dla odstresowania siê?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
Ma problemy finansowe i staæ go na narkotyki? Alkohol jest tañszy.
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 722
|
Dziewczyny, b±d¼my wyrozumia³e.
![]() Zaraz siê oka¿e, ¿e ta "rureczka i proszek" to najzwyczajniejsza w ¶wiecie s³omka z McDonalda i talk. ![]()
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Nie no powa¿nie, po co mia³abym zak³adaæ w±tek dla fake'a?
Nie chce mi siê t³umaczyæ bo bêdziecie mnie jeszcze bardziej podejrzewaæ, ale niech mnie: gdy Muszynianka zasugerowa³a, ¿e mog± to byæ jakiekolwiek inne tabletki, polecia³am do ³azienki przyjrzeæ im siê lepiej, wcze¶niej nie ogl±da³am ich zbyt dok³adnie, a jedyna moja my¶l, jak± dopuszcza³am, to by³y dragi. Tabletki by³y w zwiniêtym woreczku wsadzonym do takiej zamykanej kulki po obuwiu szpitalnym, gdy to wyjê³am, wylecia³ jeszcze jeden malutki woreczek z bialym (odrobin±). Minki w moich postach bior± siê chyba z mojego zdystansowanego podej¶cia do ¿ycia. Dragi w moim pouk³adanym domu, gdzie codziennie wspólnie jemy obiad i gdzie rz±dzi nasze malutkie dziecko, pieluchy, kupki i grzechotki- o nie, to wyda³o mi siê a¿ groteskowo niewiarygodne, ¿e a¿ zabawne, jak w czarnej komedii. A miêdzyczasie t¿ wróci³ do domu. Zapyta³am. Jest tak, jak my¶la³am, to wszystko zosta³o mu po tych imprezach kiedy¶ tam. Twierdzi, ¿e tabsy zniknê³y, bo "po to w³a¶nie by³ u nas Z." (Z. to kumpel z którym kiedy¶ imprezowali. Odwiedzi³ nas wczoraj) To, co zosta³o, na moich oczach sp³uka³ do umywalki. ¯eby nie by³o. |
|
|
|
|
#14 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 317
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla potomnosci
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 22 108
|
Cytat:
Dla mnie to jaka¶ patologia, najpierw "OK nam siê uk³ada" a potem ca³a historia jak jest okropnie i to jeszcze przy malutkim dziecku. Mo¿e przestañ sie oszukiwaæ i wybielaæ faceta, w koñcu masz dziecko i powinna¶ mu zapewniæ jakies w miarê normalne ¿ycie a nie matkê udaj±ca ¶lep± i g³uch± na tatusia jazdy psychiczne i na dodatek æpanie.
|
|
|
#16 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 611
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 737
|
Cytat:
Cytat:
To jest wielka zaleta, p³ywaæ w kanale i mieæ tak dobry humor...
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 36 821
|
Ja rozumiem zdystansowane podej¶cie do ¿ycia, ale jednak ma³o kto by³by taki zadowolony, ¿e jego partner æpa. Zw³aszcza, ¿e w domu jest ma³e dziecko
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez mumma Czas edycji: 2012-03-21 o 10:55 |
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad 2 - tak Ci siê wydaje. Mnóstwo ludzi jest w zwi±zkach i nie widzi tego, ze partner æpa. Mnóstwo rodziców nie widzi, ¿e ich dziecko æpa, mimo ¿e czêsto zdarza siê, ¿e maj± nawet dobry kontakt. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 279
|
To nie moje, tylko przechowujê - najstarsza ¶ciema ¶wiata
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 377
|
Ja na Twoim miejscu bym dawno zamknela watek z Nim zanim by sie jeszcze zaczal.Niestety nie jestem wyrozumiala w kwestii narkotyków i nie wazne czy ktos je bral czy zamierza czy cos innego,Mnie to odrzuca, jest to uzalezniajace i nie latwo z tym skonczyc,poza tym jezeli ojciec to bral to i pozwoli na to synkowi czy coreczce a ja w zyciu nie dalabym takich chemikaliow dziecku i nigdy bym sie na to nie zgodzila..
Ale decyzja nalezy do kazdego czlowieka.W kazdym badz razie ja bym sie przygladala czy on sobie gada czy jednak moze cos jest na rzeczy,obserwacja nikomu jeszcze nie zaszkodzila.
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
Zobacz, czy sie poci nadmiernie ... i po sprawie to najlepszy sposób by poznac ... ale tak troche to naci±gane. Albo On Ciebie wali w trabe ... albo Ty nie chcesz wiedzieæ ... pfff
Napisze Tobie tak ... jezeli chcesz siê cxego¶ dowiedziec zrób mu test i tyle .... a najlepiej spokojnie z nim porozmawiaj
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 317
|
Cytat:
Zdajesz sobie sprawê, ¿e pocenie siê to zaden argument? ![]() Mo¿e byæ spowodowane przez milion rzeczy, a nie ka¿dy narkotyk i nie na kazdego w ten sposób podzia³a.... ![]() Wg tej genialnej teorii T¯ powinien uznaæ, ze co¶ biorê- bo ostatnie kilka nocy budzê siê ca³a mokra od potu ![]()
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
tragedia... raz znalezione bia³ko i ju¿ æpun, a gdy znajdziesz w lodówce ukryte piwo pod sa³at± lub margaryna stwierdzisz, ¿e jest alkoholikiem...? te¿ nie popieram narkotyków, ale je¶li raz na jaki¶ czas sobie poprawi humor takim specyfikiem nie czyni z niego narkomana... po prostu porozmawiaj o tym ze swoim facetem i powiedz wprost, ¿e nie odpowiada Ci takie zachowanie przy dziecku i tyle
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 896
|
Ludzie, czy Wy musicie byæ takie wredne?
Napisa³a z u¶mieszkiem, to napisa³a, wielkie halo. ![]() Do autorki - ten jego "dawny tryb ¿ycia" to kiedy by³? Miesi±c temu, dwa? Bo jak dawniej, to nie rozumiem jak mog³y mu jeszcze zostaæ z tego narkotyki... I akurat jak Ty mu powiedzia³a¶, ¿e je znalaz³a¶, to dok³adnie wtedy przyszed³ po nie Z. I na pewno nie æpa, bo spu¶ci³ to przy Tobie? Jezu dziewczyno, jaka Ty jeste¶ naiwna Wierzyæ siê nie chce.Bzdura. |
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez mumma Czas edycji: 2012-03-21 o 10:54 |
|
|
|
|
#29 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
Cytat:
i tu mój b³±d przyznaje siê bez bicia. Je¿eli nigdy kto¶ tego nie przejawia³ .... mo¿e drastycznie sie pociæ, mieæ inne ¼renice, nie spaæ ca³± noc, b±d¼ przeciwnie ... nadmierny napad apetytu ... jest mnóstwo objawów. ale to sa podstawowe Albo mnie na wyk³adzie oszukali ;p---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Musze jeszcze co¶ dodaæ ... Dziewczyno sama placzesz siê w tym co piszesz, najpierw ON przyszedl z kolega, przy Tobie ... pozniej kolegi nie bylo i nie bylo przy tobie .... najpierw tabletki i nagle bia³e ... jeste¶ z nim 3 lata jak dobrze pamiêtam ... to znasz dobrze jego normalne zachowanie, by dostrzec, ¿e inaczej sie zachowuje po "narkotykach" ... jezeli jest to wszystko prawda usi±d¼ z nim i porozmawiaj jak przysta³o na doros³ych ludzi. Ja jestem przeciwniczk± owych uzywek, ale je¿eli zamiast z nim rozmawiaæ ... snujesz s±dzisz, to Ty sie pogr±¿asz. Je¿eli bêdzie wciska³ wa³ek, powiedz, ¿e niech nie robi z Ciebie idiotki. Autorko zastanów siê, czy rzeczywi¶cie jest co¶ na rzeczy. A ja zycze owocnej rozmowy.
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 180
|
to, ze facet ma zmienne nastroje itp to wlasnie moze oznaczac, ze bierze dziewczyno. tak jak tu wspomniala o tym ktoras z dziewczyn. po drugie, on trzyma pamiatki po okresie sprzed 3 lat? bardzo dziwne. i nagle przyszedl po nie kolega, z ktorym widuje sie zawodowo? no bez jaj dziewczyno, ze jestes taka naiwna. to, ze spuscil z woda troszke proszku to znaczy, ze nie bierze? no prosze Cie obudz sie, chociazby ze wzgledu na dziecko... Kiedys lubil zaimprezowac z bialeczkiem i innymi tego typu, teraz ma klopoty w pracy i zmienne nastroje, znalazlas narkotyki w szufladzie... myslisz, ze nie wrocil do tego? Lepiej przeszukaj chate, jak jego nie bedzie w domu, bo moze sie okazac, ze znajdziesz wiecej takich 'dobroci' i miej na niego czujne oko. O! a przede wszystkim poczytaj troche o roznych typach narkotykow,w internecie jest tego mnostwo.
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

Wierzyæ siê nie chce.