zwi±zek a narkotyki? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-09-05, 18:37   #1
mumma
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

zwi±zek a narkotyki?

.

Edytowane przez mumma
Czas edycji: 2012-03-21 o 10:57
mumma jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-05, 18:50   #2
Lufia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 109
Dot.: zwi±zek a narkotyki?

Zapyta³abym.
Przypu¶æmy, ¿e to narkotyki. Lepiej interweniowaæ od razu. Chyba nie chcia³aby¶, aby twoje dziecko zapamiêta³o z dzieciñstwa tate pod wp³ywem narkotyków.
Lufia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-05, 18:50   #3
muszynianka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 132

Nie wiesz nawet czy to narkotyki, czy tabletki na potencje, to mo¿e byæ zarówno ecstasy jak i leki uspokajaj±ce od psychiatry. Po prostu siê go spytaj co to jest.
muszynianka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-05, 19:02   #4
mumma
Przyczajenie

W³asnie, nie wiem, czy to by³y narkotyki, ale w³asnie znalaz³o siê co¶ jeszcze- bia³y proszek i rureczka. Teraz ju¿ nie mam w±tpliwo¶ci. Nie wiem, jak z nim o tym gadaæ, co za kana³...
Stary 2011-09-05, 19:07   #5
muszynianka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 132

przedziwne, przez te 15 minut od napisania tematu do drugiego postu znalaz³a¶ bia³e i lufkê, haha
muszynianka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-05, 19:09   #6
mumma
Przyczajenie

posz³am obejrzeæ czy to aby na pewno nie przypomina jakiego¶ leku na potencjê tudzie¿ innych tabletek o dzia³aniu "leczniczym" ;-)
Stary 2011-09-05, 19:10   #7
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 716

Cytat:
Napisane przez muszynianka Poka¿ wiadomo¶æ
przedziwne, przez te 15 minut od napisania tematu do drugiego postu znalaz³a¶ bia³e i lufkê, haha
To samo pomy¶la³am
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-05, 19:25   #8
inc0rrect
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 279

Cytat:
Napisane przez mumma Poka¿ wiadomo¶æ
W³asnie, nie wiem, czy to by³y narkotyki, ale w³asnie znalaz³o siê co¶ jeszcze- bia³y proszek i rureczka. Teraz ju¿ nie mam w±tpliwo¶ci. Nie wiem, jak z nim o tym gadaæ, co za kana³...

powiedzia³abym ¿e ¶ciema jak nic

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziêkowania dla dwóch z Was oferujê bezp³atne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-05, 19:34   #9
kasica6662
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 945

buhaha ¶mieszne. Te minki, kiedy opisujesz tak± sytuacjê, nagle znajduje siê bia³y proszek i rureczka, no niez³a ¶ciema, ze tak powiem ;-)

Moje dzie³a
Preferencje

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=858471 Ksi±¿kowy w±tek
kasica6662 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-05, 19:44   #10
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 44 950

Rok szkolny siê zacz±³, czy¿by w±tek dla odstresowania siê?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-05, 19:52   #11
Sandra86
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 434

Ma problemy finansowe i staæ go na narkotyki? Alkohol jest tañszy.
Stary 2011-09-05, 20:10   #12
CytrynowaPannica
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 722

Dziewczyny, b±d¼my wyrozumia³e.
Zaraz siê oka¿e, ¿e ta "rureczka i proszek" to najzwyczajniejsza w ¶wiecie s³omka z McDonalda i talk.

Stary 2011-09-05, 20:11   #13
mumma
Przyczajenie

Nie no powa¿nie, po co mia³abym zak³adaæ w±tek dla fake'a?
Nie chce mi siê t³umaczyæ bo bêdziecie mnie jeszcze bardziej podejrzewaæ, ale niech mnie: gdy Muszynianka zasugerowa³a, ¿e mog± to byæ jakiekolwiek inne tabletki, polecia³am do ³azienki przyjrzeæ im siê lepiej, wcze¶niej nie ogl±da³am ich zbyt dok³adnie, a jedyna moja my¶l, jak± dopuszcza³am, to by³y dragi. Tabletki by³y w zwiniêtym woreczku wsadzonym do takiej zamykanej kulki po obuwiu szpitalnym, gdy to wyjê³am, wylecia³ jeszcze jeden malutki woreczek z bialym (odrobin±).

Minki w moich postach bior± siê chyba z mojego zdystansowanego podej¶cia do ¿ycia. Dragi w moim pouk³adanym domu, gdzie codziennie wspólnie jemy obiad i gdzie rz±dzi nasze malutkie dziecko, pieluchy, kupki i grzechotki- o nie, to wyda³o mi siê a¿ groteskowo niewiarygodne, ¿e a¿ zabawne, jak w czarnej komedii.

A miêdzyczasie t¿ wróci³ do domu. Zapyta³am. Jest tak, jak my¶la³am, to wszystko zosta³o mu po tych imprezach kiedy¶ tam. Twierdzi, ¿e tabsy zniknê³y, bo "po to w³a¶nie by³ u nas Z." (Z. to kumpel z którym kiedy¶ imprezowali. Odwiedzi³ nas wczoraj)
To, co zosta³o, na moich oczach sp³uka³ do umywalki. ¯eby nie by³o.
Stary 2011-09-05, 20:47   #14
klempaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 317

Cytat:
Mam ju¿ konto na wiza¿u, ale chcia³abym zostac anonimowq. Tylko dla tego w±tku. Dorad¼cie mi dziewczyny, bo zupe³nie nie wiem, co robiæ. A sprawa wygl±da tak: mieszkam z moim partnerem, mamy ma³e dziecko, uk³ada siê nam ok. Mój T¿ ma bardzo stresuj±c± pracê, swoj± firmê, przez firmy które zalegaj± mu z p³atno¶ciami faktur ma do¶æ du¿e d³ugi. Pocz±tek naszego wspólnego mieszkania zbieg³ siê w czasie z kulminacj± jego problemów w pracy, On przychodzi³ do domu, i k³ad³ siê spaæ/ ogl±da³ filmy/ gra³ na pleju. Dla „odstresowania”. Miewa³ okropne hu¶tawki nastrojów i stanów, od totalnego lenistwa i ignorowania ca³ego ¶wiata, przez dobry humor i entuzjazm, do nakrêcenia, odburkiwania, i robienia problemów z niczego. Stara³am siê jako¶ to rozumieæ i schodziæ mu z drogi- wydawa³o siê ¿e to problemy go tak przyt³aczaj±, bo gdy tylko udawa³o mu siê choæ trochê „odkopaæ”, wraca³ dawny On. I by³o normalnie. Teraz do sedna. Jaki¶ czas temu znalaz³am w ³azience, w jego szufladzie, narkotyki. Jakie¶ tabletki, nie wiem, nie znam siê na narkotykach. Wzbudzi³o to mój niepokój, ale pomy¶la³am, ¿e to mo¿e jakie¶ „pozosta³o¶ci” z dawnego trybu ¿ycia. Zanim zacz±³ prowadziæ firmê, pracowa³ w normowanych godzinach i pozwala³o mu to na wiêcej luzu, jako samotny facet do¶æ du¿o imprezowa³. Gdy zaczêli¶my byæ razem, zrezygnowa³ z tego. Dzi¶ co¶ mnie tknê³o, mo¿e kolejne jego „wahniêcie”, i zajrza³am do szuflady. Tabletki zniknê³y, w woreczku zosta³a jedna. Wiêc co¶ musia³o siê z nimi staæ ;-) Nigdy nie mia³am do czynienia z dragami, wydaje mi siê to tak irracjonalne, ze a¿ ¶mieszy mnie wizja zapytania go: Kochanie, Æpasz? Albo: Kochanie, widzia³am, ¿e tabsy Ci siê koñcz±, skoczyæ po jeszcze? Nie wiem, co o tym wszystkim my¶leæ, my¶la³am, ze mo¿emy sobie nawzajem ufaæ.
Cytat:
Cytat:
posz³am obejrzeæ czy to aby na pewno nie przypomina jakiego¶ leku na potencjê tudzie¿ innych tabletek o dzia³aniu "leczniczym" ;-)

dla potomnosci

¦led¼ te¿ pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-05, 21:07   #15
cava
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 22 108

Cytat:
Mam ju¿ konto na wiza¿u, ale chcia³abym zostac anonimowq. Tylko dla tego w±tku. Dorad¼cie mi dziewczyny, bo zupe³nie nie wiem, co robiæ. A sprawa wygl±da tak: mieszkam z moim partnerem, mamy ma³e dziecko, uk³ada siê nam ok. Mój T¿ ma bardzo stresuj±c± pracê, swoj± firmê, przez firmy które zalegaj± mu z p³atno¶ciami faktur ma do¶æ du¿e d³ugi. Pocz±tek naszego wspólnego mieszkania zbieg³ siê w czasie z kulminacj± jego problemów w pracy, On przychodzi³ do domu, i k³ad³ siê spaæ/ ogl±da³ filmy/ gra³ na pleju. Dla „odstresowania”. Miewa³ okropne hu¶tawki nastrojów i stanów, od totalnego lenistwa i ignorowania ca³ego ¶wiata, przez dobry humor i entuzjazm, do nakrêcenia, odburkiwania, i robienia problemów z niczego. Stara³am siê jako¶ to rozumieæ i schodziæ mu z drogi- wydawa³o siê ¿e to problemy go tak przyt³aczaj±, bo gdy tylko udawa³o mu siê choæ trochê „odkopaæ”, wraca³ dawny On. I by³o normalnie. Teraz do sedna. Jaki¶ czas temu znalaz³am w ³azience, w jego szufladzie, narkotyki. Jakie¶ tabletki, nie wiem, nie znam siê na narkotykach. Wzbudzi³o to mój niepokój, ale pomy¶la³am, ¿e to mo¿e jakie¶ „pozosta³o¶ci” z dawnego trybu ¿ycia. Zanim zacz±³ prowadziæ firmê, pracowa³ w normowanych godzinach i pozwala³o mu to na wiêcej luzu, jako samotny facet do¶æ du¿o imprezowa³. Gdy zaczêli¶my byæ razem, zrezygnowa³ z tego. Dzi¶ co¶ mnie tknê³o, mo¿e kolejne jego „wahniêcie”, i zajrza³am do szuflady. Tabletki zniknê³y, w woreczku zosta³a jedna. Wiêc co¶ musia³o siê z nimi staæ ;-) Nigdy nie mia³am do czynienia z dragami, wydaje mi siê to tak irracjonalne, ze a¿ ¶mieszy mnie wizja zapytania go: Kochanie, Æpasz? Albo: Kochanie, widzia³am, ¿e tabsy Ci siê koñcz±, skoczyæ po jeszcze? Nie wiem, co o tym wszystkim my¶leæ, my¶la³am, ze mo¿emy sobie nawzajem ufaæ.
A wzi±wszy pod uwagê to co napisa³a¶ jak wam sie uk³ada (jego jazdy psychiczne, olewanie obowi±zków, slepienie w gry zamiast zajecie siê rodzin± i twoje ci±g³e z³a¿enie mu z drogi ¿eby przypadkiem nie rozdrazniæ), to kiedy w takim razie uk³ada/³o wam sie OK?

Dla mnie to jaka¶ patologia, najpierw "OK nam siê uk³ada" a potem ca³a historia jak jest okropnie i to jeszcze przy malutkim dziecku.
Mo¿e przestañ sie oszukiwaæ i wybielaæ faceta, w koñcu masz dziecko i powinna¶ mu zapewniæ jakies w miarê normalne ¿ycie a nie matkê udaj±ca ¶lep± i g³uch± na tatusia jazdy psychiczne i na dodatek æpanie.

Z salamandr± w d³oni szed³em przez powierzchniê komety.
Liz Williams
cava jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-05, 21:42   #16
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 611

Cytat:
Napisane przez cava Poka¿ wiadomo¶æ
A wzi±wszy pod uwagê to co napisa³a¶ jak wam sie uk³ada (jego jazdy psychiczne, olewanie obowi±zków, slepienie w gry zamiast zajecie siê rodzin± i twoje ci±g³e z³a¿enie mu z drogi ¿eby przypadkiem nie rozdrazniæ), to kiedy w takim razie uk³ada/³o wam sie OK?

Dla mnie to jaka¶ patologia, najpierw "OK nam siê uk³ada" a potem ca³a historia jak jest okropnie i to jeszcze przy malutkim dziecku.
Mo¿e przestañ sie oszukiwaæ i wybielaæ faceta, w koñcu masz dziecko i powinna¶ mu zapewniæ jakies w miarê normalne ¿ycie a nie matkê udaj±ca ¶lep± i g³uch± na tatusia jazdy psychiczne i na dodatek æpanie.
Przecie¿ to schemat w przypadku tego typu w±tków - "jest super, misio mnie kocha, ja kocham misia, ALE" - i tu nastêpuje d³ugi opis tego jak bardzo jest ¼le i to "ale" to czêsto "ale patologia!".
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-05, 21:46   #17
dzustam
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 737

Cytat:
Cytat:
Te¿ na to zwróci³am uwagê. Cudne.

To jest wielka zaleta, p³ywaæ w kanale i mieæ tak dobry humor...

dzustam jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-06, 09:23   #18
Dotka90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 36 821

Ja rozumiem zdystansowane podej¶cie do ¿ycia, ale jednak ma³o kto by³by taki zadowolony, ¿e jego partner æpa. Zw³aszcza, ¿e w domu jest ma³e dziecko
Dotka90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-06, 09:39   #19
mumma
Przyczajenie

.

Edytowane przez mumma
Czas edycji: 2012-03-21 o 10:55
Stary 2011-09-06, 10:03   #20
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
1. Nie by³am zadowolona, raczej po prostu nie dopuszcza³am takiej opcji
2. Nie æpa.

W sumie gdyby æpa³, nie mog³abym tego nie zauwa¿yæ. Mieszkamy razem i spêdzamy ze sob± do¶æ du¿o czasu. My¶lê, ¿e akurat taka rzecz nie przesz³aby niespostrze¿enie, zw³aszcza, ¿e jestem taka osoba, która lubi "dr±¿yæ", powiedzia³abym nawet, ¿e bywam przesadnie podejrzliwa (czêsto bezpodstawnie, albo "podstawnie" na zasadzie dopowiadania samej sobie dziwnych scenariuszy)

Ok, jak dla mnie koniec w±tku. Uzyska³am takie odpowiedzi jakich na wizazu najczêsciej mo¿na siê spodziewaæ: "prowo"/"usprawiedliwianie misia"
Ad 1 - ale przypuszczenie by³o, ¿e æpa.
Ad 2 - tak Ci siê wydaje. Mnóstwo ludzi jest w zwi±zkach i nie widzi tego, ze partner æpa. Mnóstwo rodziców nie widzi, ¿e ich dziecko æpa, mimo ¿e czêsto zdarza siê, ¿e maj± nawet dobry kontakt.
Stary 2011-09-06, 10:53   #21
Jazzlyn
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 279

To nie moje, tylko przechowujê - najstarsza ¶ciema ¶wiata

Cytat:
W sumie gdyby æpa³, nie mog³abym tego nie zauwa¿yæ.
Cytat:
Mój T¿ ma bardzo stresuj±c± pracê, swoj± firmê, przez firmy które zalegaj± mu z p³atno¶ciami faktur ma do¶æ du¿e d³ugi. Pocz±tek naszego wspólnego mieszkania zbieg³ siê w czasie z kulminacj± jego problemów w pracy, On przychodzi³ do domu, i k³ad³ siê spaæ/ ogl±da³ filmy/ gra³ na pleju. Dla „odstresowania”. Miewa³ okropne hu¶tawki nastrojów i stanów, od totalnego lenistwa i ignorowania ca³ego ¶wiata, przez dobry humor i entuzjazm, do nakrêcenia, odburkiwania, i robienia problemów z niczego. Stara³am siê jako¶ to rozumieæ i schodziæ mu z drogi- wydawa³o siê ¿e to problemy go tak przyt³aczaj±, bo gdy tylko udawa³o mu siê choæ trochê „odkopaæ”, wraca³ dawny On.
Nie no rzeczywi¶cie, nic nie wskazuje na to ¿e mo¿e braæ
Jazzlyn jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-06, 14:05   #22
Clemence
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 377

Ja na Twoim miejscu bym dawno zamknela watek z Nim zanim by sie jeszcze zaczal.Niestety nie jestem wyrozumiala w kwestii narkotyków i nie wazne czy ktos je bral czy zamierza czy cos innego,Mnie to odrzuca, jest to uzalezniajace i nie latwo z tym skonczyc,poza tym jezeli ojciec to bral to i pozwoli na to synkowi czy coreczce a ja w zyciu nie dalabym takich chemikaliow dziecku i nigdy bym sie na to nie zgodzila..

Ale decyzja nalezy do kazdego czlowieka.W kazdym badz razie ja bym sie przygladala czy on sobie gada czy jednak moze cos jest na rzeczy,obserwacja nikomu jeszcze nie zaszkodzila.

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-06, 14:23   #23
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzlyn Poka¿ wiadomo¶æ
To nie moje, tylko przechowujê - najstarsza ¶ciema ¶wiata

Nie no rzeczywi¶cie, nic nie wskazuje na to ¿e mo¿e braæ
Dok³adnie..
Stary 2011-09-06, 20:27   #24
FireTire
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 53

Zobacz, czy sie poci nadmiernie ... i po sprawie to najlepszy sposób by poznac ... ale tak troche to naci±gane. Albo On Ciebie wali w trabe ... albo Ty nie chcesz wiedzieæ ... pfff
Napisze Tobie tak ... jezeli chcesz siê cxego¶ dowiedziec zrób mu test i tyle .... a najlepiej spokojnie z nim porozmawiaj

Maksymilian --> Synu¶!!!
Krzy¶ ---> Mê¿ulek!!!
FireTire jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-07, 00:20   #25
klempaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 317

Cytat:
Napisane przez FireTire Poka¿ wiadomo¶æ
Zobacz, czy sie poci nadmiernie ... i po sprawie to najlepszy sposób by poznac ... ale tak troche to naci±gane. Albo On Ciebie wali w trabe ... albo Ty nie chcesz wiedzieæ ... pfff
Napisze Tobie tak ... jezeli chcesz siê cxego¶ dowiedziec zrób mu test i tyle .... a najlepiej spokojnie z nim porozmawiaj

Zdajesz sobie sprawê, ¿e pocenie siê to zaden argument?
Mo¿e byæ spowodowane przez milion rzeczy, a nie ka¿dy narkotyk i nie na kazdego w ten sposób podzia³a....

Wg tej genialnej teorii T¯ powinien uznaæ, ze co¶ biorê- bo ostatnie kilka nocy budzê siê ca³a mokra od potu

¦led¼ te¿ pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-07, 00:38   #26
endecja
Przyczajenie

tragedia... raz znalezione bia³ko i ju¿ æpun, a gdy znajdziesz w lodówce ukryte piwo pod sa³at± lub margaryna stwierdzisz, ¿e jest alkoholikiem...? te¿ nie popieram narkotyków, ale je¶li raz na jaki¶ czas sobie poprawi humor takim specyfikiem nie czyni z niego narkomana... po prostu porozmawiaj o tym ze swoim facetem i powiedz wprost, ¿e nie odpowiada Ci takie zachowanie przy dziecku i tyle
endecja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-07, 04:08   #27
Fubizka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 896

Ludzie, czy Wy musicie byæ takie wredne? Napisa³a z u¶mieszkiem, to napisa³a, wielkie halo.

Do autorki - ten jego "dawny tryb ¿ycia" to kiedy by³? Miesi±c temu, dwa? Bo jak dawniej, to nie rozumiem jak mog³y mu jeszcze zostaæ z tego narkotyki... I akurat jak Ty mu powiedzia³a¶, ¿e je znalaz³a¶, to dok³adnie wtedy przyszed³ po nie Z. I zniknê³y wszystkie tabletki, bo wci±gnê³y je mrówki spo¿ywcze? I na pewno nie æpa, bo spu¶ci³ to przy Tobie? Jezu dziewczyno, jaka Ty jeste¶ naiwna Wierzyæ siê nie chce.

Cytat:
Napisane przez Clemence Poka¿ wiadomo¶æ
poza tym jezeli ojciec to bral to i pozwoli na to synkowi czy coreczce
Bzdura.
Fubizka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-07, 08:47   #28
mumma
Przyczajenie

.

Edytowane przez mumma
Czas edycji: 2012-03-21 o 10:54
Stary 2011-09-07, 09:01   #29
FireTire
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 53

Cytat:
Napisane przez klempaa Poka¿ wiadomo¶æ

Zdajesz sobie sprawê, ¿e pocenie siê to zaden argument?
Mo¿e byæ spowodowane przez milion rzeczy, a nie ka¿dy narkotyk i nie na kazdego w ten sposób podzia³a....

Wg tej genialnej teorii T¯ powinien uznaæ, ze co¶ biorê- bo ostatnie kilka nocy budzê siê ca³a mokra od potu
Ahh ... no okej ... masz racjê nie wyt³umaczy³am dok³adnie i tu mój b³±d przyznaje siê bez bicia.
Je¿eli nigdy kto¶ tego nie przejawia³ .... mo¿e drastycznie sie pociæ, mieæ inne ¼renice, nie spaæ ca³± noc, b±d¼ przeciwnie ... nadmierny napad apetytu ... jest mnóstwo objawów. ale to sa podstawowe Albo mnie na wyk³adzie oszukali ;p

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Musze jeszcze co¶ dodaæ ... Dziewczyno sama placzesz siê w tym co piszesz, najpierw ON przyszedl z kolega, przy Tobie ... pozniej kolegi nie bylo i nie bylo przy tobie .... najpierw tabletki i nagle bia³e ... jeste¶ z nim 3 lata jak dobrze pamiêtam ... to znasz dobrze jego normalne zachowanie, by dostrzec, ¿e inaczej sie zachowuje po "narkotykach" ... jezeli jest to wszystko prawda usi±d¼ z nim i porozmawiaj jak przysta³o na doros³ych ludzi. Ja jestem przeciwniczk± owych uzywek, ale je¿eli zamiast z nim rozmawiaæ ... snujesz s±dzisz, to Ty sie pogr±¿asz. Je¿eli bêdzie wciska³ wa³ek, powiedz, ¿e niech nie robi z Ciebie idiotki. Autorko zastanów siê, czy rzeczywi¶cie jest co¶ na rzeczy. A ja zycze owocnej rozmowy.

Maksymilian --> Synu¶!!!
Krzy¶ ---> Mê¿ulek!!!
FireTire jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-09-07, 09:23   #30
Polinka277
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 180

to, ze facet ma zmienne nastroje itp to wlasnie moze oznaczac, ze bierze dziewczyno. tak jak tu wspomniala o tym ktoras z dziewczyn. po drugie, on trzyma pamiatki po okresie sprzed 3 lat? bardzo dziwne. i nagle przyszedl po nie kolega, z ktorym widuje sie zawodowo? no bez jaj dziewczyno, ze jestes taka naiwna. to, ze spuscil z woda troszke proszku to znaczy, ze nie bierze? no prosze Cie obudz sie, chociazby ze wzgledu na dziecko... Kiedys lubil zaimprezowac z bialeczkiem i innymi tego typu, teraz ma klopoty w pracy i zmienne nastroje, znalazlas narkotyki w szufladzie... myslisz, ze nie wrocil do tego? Lepiej przeszukaj chate, jak jego nie bedzie w domu, bo moze sie okazac, ze znajdziesz wiecej takich 'dobroci' i miej na niego czujne oko. O! a przede wszystkim poczytaj troche o roznych typach narkotykow,w internecie jest tego mnostwo.
Polinka277 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.