|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
potrzebne dwa prezenty
Dziewczyny,
najpierw sprawa łatwiejsza ![]() Jedziemy na weekend do przyjaciela mojego faceta. Panowie znają się od dziecka, ten przyjaciel od roku mieszka 350 km od nas z żoną i 7 letnią córką. Nie byliśmy u nich w nowym mieszkaniu, nie mam pojęcia, jak mieszkają ani co im potrzebne. Spędzimy u nich jedną noc, mamy okazję się spotkać więc korzystamy. Wydaje mi się, że wypada coś kupić. Ale co? Prezent dla dziecka a dla rodziców "flachę"? Czy macie jakiś inny pomysł? No i drugi temat, trudniejszy. Za miesiąc mamy 2 rocznicę bycia razem. Muszę coś wykombinować a z chłopem to ciężko. Zastanawiam się nad ładnymi spinkami do mankietów - rzadko nosi, ale w tym roku byliśmy na kilku weselach i potrzebował. Powinny być pozłacane (na złote mnie nie stać). Drugi pomysł - zegarek. Myślałam o jakiejś Doxie - można kupić za 500-600 zeta, wiem, że marzy o Doxie. Ale czy warto kupować Doxę za 600 złotych? Inny pomysł - spalinowy model samochodu. Ma już helikopter i łódkę zdalnie sterowane, ostatnio wspominał o modelu spalinowym... Ratunku! |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: potrzebne dwa prezenty
Dla rodziców wino lub whisky. Dla dziecka np. puzzle.
Spinki do mankietów to świetny prezent.
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: potrzebne dwa prezenty
Dla znajomych to alkohol, dobra kawa, słodycze ewentualnie kwiatek doniczkowy
. Dla małej jakąś zabawkę . Co do chłopaka to jeśli masz wystarczającą pieniędzy to kup mu zegarek a jeśli nie zegarek to perfumy, krawat, płyty z ulubioną muzyką, dobrą książkę. Możesz też zorganizować romantyczną kolacje.
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

. Dla małej jakąś zabawkę .