|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Prezent dla mamy chłopaka
Witam was drogie wizażanki
![]() Mam taki problem w sobotę ide na imieniny do mamy mojego chłopaka to będzie taka rodzinna imprezka w domu ale nie mam totalnie pomysłu na to co jej kupić. ![]() Dodam , że nie znam jeszcze jego mamy i nie mam pojęcia co lubi a czego nie pierwszy raz sie z nią zetknę więc chce zrobić na niej dobre wrażenie. ![]() Macie jakieś ciekawe pomysły ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent dla mamy chłopaka
To zależy też jaki masz budżet na ten prezent.
Może ładną porcelanową filiżankę ze spodeczkiem? Zazwyczaj pakuja je w ładne, ozdobne pudełka więc ładnie się prezentują, do tego jakąś dobrą kawę albo herbatę (np jeśli ma ekspres do kawy dobra jest Lavazza, Segafredo, herbatę - jakąś mieszankę z "czas na herbatę" itp).
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Budżet nie ma znaczenia
![]() No w sumie nie głupi pomysł dziękuję bardzo ![]() Może jeszcze ktoś ma jakiś ciekawy pomysł ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Skoro nie znasz tej kobiety to nie ma sensu się wysilać i wystarczy kupić kwiaty, albo bombonierke.
![]() |
#5 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
może jakiś dodatek do mieszkania? ciekawy wazon, świecznik, stojak na wino, albo dobre wino? podpytaj faceta, co jego mama lubi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kup kwiaty i upiecz jakieś pięknie ozdobione babeczki. Ciasto pewnie będzie, ale takie babeczki z kremem i pierdółkami na pewno wszystkich zachwycą.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziękuje dziewczyny ale prezent już kupiony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A wiecie co? Tak już abstrahując od tej konkretnej sytuacji, to ja bym zrobiła konfitury. Musi być cudnie dostać taki słoiczek pysznych konfitur albo domowego dżemu albo jakichś innych przetworów własnoręcznie ukręconych. Taki śliczny, przewiązany ściereczką, z zawiązaną kokardką i ozdobną karteczką z bajeczną nazwą i składem
![]()
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja na pierwsze spotkanie z moją "teściową" własnoręcznie upiekłam sernik ;D ucieszyła się ;D
a tak przy okazji stwierdziła, że jestem dobrym materiałem na żonę dla jej syna ;D bo dobre placki piekę ;D ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.