|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
męska prostytutka - co mam robić?
witam was, mam duży problem z facetem. jesteśmy razem już trochę czasu -2,5 roku, jestem jego pierwszą dziewczyną on też jest moim pierwszym chłopakiem. od kiedy się poznaliśmy z pieniądzami nie było u mnie za dobrze, różne problemy były ale nie o to mi chodzi. jakoś się miedzy nami układało, on pracował cały czas, w miarę dobrze zarabiał ale nigdy nie prosiłam go o pieniądze. teraz pracowałam przez miesiąc żeby zarobić troche na studia, bo nastała wyjątkowo trudna sytuacja, była to praca również w weekndy, nie bardzo mu się to podobało. zrezygnowałam bo i tak za niedługo rozpoczną się studia, niestety za dużo nie zarobiłam. on zrobił coś co kompletnie mnie zaskoczyło, o dziwo przyznał mi się, że wystawł ogłoszenie i spotyka się z kobietami na seks za pieniądze, nie widzi w tym nic złego, traktuje jak drugą pracę, gdzie łatwo można zarobić. mówi że robi to dla mnie żeby zapłacić mi za szkołe, kupić auto itp. mówiłam że nie chce pieniędzy zarobionych w ten sposób, ale on nawet mi mówił żebym zaczęła to robić z innymi facetami. nie wiem co o tym myśleć, jak się zachować. kiedyś był inny, zazdrosny o mnie, sprawdzał mi poczte, telefon, nie chciał żebym miała konto na nk czy fb, bał się że poznam kogoś innego. a teraz tak po prostu dodał ogłoszenie, nawet ogłosił mnie bez mojej zgody i podał mój nr telefonu, nie moge tego usunąć bo nie chce mi pokazać na jakiej stronie to umieścił. nie wiem jak mam to wytrzymać, nie chce mi nic mówić, bo twierdzi że nie ma o czym, że to nic takiego, a dla mnie bzykanie się z kimś innym nie jest normalną rzeczą, nie wiem czy chciał po prostu spróbować z kimś innym czy tylko zarobić, w ogóle nie chce o tym gadać i zmienia temat jak go o to pytam. widzę że jakby cieszy się z tego, że sprawia mu to frajde, jak chce żeby tego nie robił to mówi że przesadzam, że to tylko seks. kocham go ale nie wiem jak mam wytrzymać w takim związku, nie spodziewałam się tego po nim. proszę doradźcie co zrobić w tej sytuacji
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: męska prostytutka - co mam robić?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym, kiedys byl juz podobny watek, nudzi Ci sie? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Sprawdzał Cię, kontrolował, nie chciał, byś miała konta na różnych portalach, teraz daje obcym kobietom za kasę i proponuje prostytuowanie się Tobie? Albo jesteście oboje nieźle szurnięci, albo napisałaś całkiem niezłą prowokację.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Co robić? Otworzyć biznes rodzinny.
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Oby faktycznie prowo bo....
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
laska sie rejestruje w 12.2008 i dziś dopiero wystawia pierwszego posta
prowo
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam nadzieje,że to prowo... Bo jest tak niewiarygodne,że aż śmieszne...
A tak wogóle autorko: pieniędzmi a nie pieniądzami.
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Tyle narzekania, że w szkole ciężko, a jak widać - mało zadają. Za mało.
|
|
#10 |
|
.
|
to jest najlepsza propozycja
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra (jak nie prowo.. bo rózne dziwy sie w zyciu zdarzają) to Ty jakas mega durna jestes, ze pytasz, co robic... Nad byciem kur** sie zastanawiasz? W imie innej k**? Spoko.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że to jakaś głupia prowokacja.
Bo jak nie to sytuacja jest komiczna, a moze niestety skończyć się tragicznie. Facet puszcza się za pieniądze - sam fakt, że to robi uważam, za dostateczny powód, aby go zostawić. A jeszcze, żeby było śmiesznej prawie, że zmusza Ciebie, abys tez to robiła? Przecież to jakaś paranoja, a wystawiając ogłoszenie na jakimś portalu i wobec Twojego sprzeciwu, zmusza Cie do tego... jeśli to prawda, to byłoby to tak żałosne jak nie wiem... a wrecz nawet karalne, bo nie wystawia sie takich ogłoszeń z czyimś numerem telefonu, jeśli ktoś nie zgodził się na to. Po prostu jak nic to musi być prowokacja, bo jeśli nie to tego gościa trzeba nie tylko przebadać i zrobić mu wszelkie testy na choroby weneryczne, ale również zamknąć w psychiatryku, bo nakłanianie innych do prostytucji, a zwłaszcza swojej własnej dziewczyny to już jest chore.
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
Podobna akcja była w 'Dlaczego ja?', tylko to facet zmuszał a sam liczył forsę
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Mam nadzieję, że jest to prowokacja
. Jeżeli nie to pierwsze co bym zrobiła to najpierw zerwała za to że sam się sprzedaje i bzyka z innymi kobietami |
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
Jak już napisało parę osób wyżej: mam (ogromną) nadzieję, że to prowokacja. Nie z powodu tego, że ktoś się prostytuuje w zamian za korzyści materialne (jego życie, jego dup..., jego sprawa) - wprawdzie to smutne, że ludzie tak muszą zarabiać na życie, ale cóż - lepsze to, niż kraść, czy oszukiwać. Mam nadzieję, że to prowokacja dlatego, że w głowie mi się nie mieści, że można nie wiedzieć co ma się robić w sytuacji, gdy ktoś nas chce wciągnąć w bagno - akurat w tym przypadku prostytucję. To nawet nie jest patologia, to jest dno i 100 metrów mułu.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
jesli to nie prowo to ja jestem w szoku i to ciezkim
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
wcale nie zmyślam, szkoda że mi nikt nie wierzy ale to prawda. chciałam się poradzić co zrobić w takiej dziwnej sytuacji, bo sama jestem bardzo zaskoczona tym co się stało. to nie są moje wymysły, nie nudzi mi się ani nic podobnego
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
No ale jakto co robić? Zostawić faceta który się puszcza za kasę i jeszcze wymaga tego od Ciebie, kto to widział żeby normalny partner nie miał z tym problemu i jeszcze pchał partnerkę w takie atrakcje.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
No Twoj wybór, co robić, mysle, ze normalna osoba by sie nie zastanawiała, co robić.
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dostałby chyba ciężko po pysku w takiej sytuacji... I jesli to prawda a nie żadna prowokacja, to ja bym się zastanawiała czy ten koleś nie jest prostytutką z dodatkową rolą alfonsa i czy nie brakuje mu dziwek w burdelu... bo w jakim celu namawia kogoś a juz zwłaszcza swoją dziewczynę, do bycia prostytutką? Każdy inny facet raczej chciałby temu zapobiec, a Twoj facet probuje Cię stoczyc na dno...
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
nie wiem czemu to robi, nigdy nie był taki, bywał zazdrosny o mnie, nie wiem jak może to nazywać normalną pracą... jak się zapytałam czy na prawde dla mnie bzyka się z innymi to powiedział że ktoś musi dawać d**y za talerz zupy i że powinnam też zacząć to robić, bo nie zna szybszego sposobu na zarobienie pieniędzy
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Szybszego to może i nie ma, ale za to są normalniejsze sposoby na zarobienie pieniędzy, przy których nie trzeba uwłaczać swojej godności, nie trzeba pomiatać swoim ciałem i narażać sie na wszelkie nieprzyjemności i choroby weneryczne związane z zawodem Twojego faceta
![]() Jeśli dla niego dawanie du*y jest jedynym sposobem na zarobienie na talerz zupy, to bardzo facetowi współczuję ![]() A już namawianie do tego inne osoby, a wręcz zmuszanie (dodawanie ogłoszeń w internecie) jest czymś po prostu tak żałosnym, dennym, chamskim i nie wiem jakich przymiotników jeszcze użyć, aby to odpowiednio określić, że po prostu można by tu było kwestionować czy ten facet jest zdrowy psychicznie, bo normalne to jego zachowanie na pewno nie jest facet na własne życzenie każe Ci zepsuć sobie życie i ciągnie Cię ze wszystkich sił na dno. A Ty się jeszcze zastanawiasz co masz robić??? A jak myślisz???
|
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
wiem że łatwo powiedzieć rzuć go, odejdź itp. ale to wcale nie jest takie proste, bo ciągle mi na nim zależy i chyba łudzę się że jemu na mnie też...
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze powiedziawszy sadze ze on sam swojego tyłka nie sprzedaje, trudni sie a to sprzedawaniem cudzych. Zapewne nie jedna naiwna ma rozkochana,tak własnie alfonsi przekonuja do siebie przyszłe prostytutki- rozkochują, wzbudzaja zaufanie, przekonuja do łatwego, fajnego, "normalnego" zarobku a potem to juz z górki.
A co Ty autorko myslisz, ze on darzy Cie wielkiem uczuciem, skoro chce sie dorabiac na Twojej i zapewne nie tylko Twojej doopie?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Po prostu się szanuj dziewczyno!!! Prowo czy nie prowo ja bym od razu go posłała z kwitkiem ! Idź się zbadaj jeśli współżyjecie bo jeszcze jakiegoś trypla dostaniesz !
|
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Jak możesz być z kimś takim?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

prowo