|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Pierwszy raz:)
Hej,
Nigdy nie myślałam, że dodam tu jakikolwiek makijaż, bo jeszcze pare miesięcy temu nie umiałam trzymac w ręce pędzelka ![]() Liczę na krytykę, ale nie bijcie ![]() Przepraszam za jakość zdjęć, ale mój aparat jest taki a nie inny ![]() ![]() Uzyłam: baza pod cienie : hean paletka OH SO SPECIAL- sleek cień różowy z essence cień rozświetlający z paletki 120 cieni tusz essence multi action smokey eyes Edytowane przez 201610310857 Czas edycji: 2011-09-21 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy raz:)
Z tego co widzę , górna granica do roztarcia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Masz bardzo ładne rzęsy
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
w aparacie jest taka opcja MAKRO musisz ją włączyć jeżeli robisz zdjęcia detali w zbliżeniu. ważne jest tez ustawienie balansu bieli. Czyli to w jakim świetle aktualnie robisz zdjęcia... (światło żarowe, dzienne, świetlówki itd..), ISO, przysłone i takie tam
![]() ![]() ![]() Ogólnie jest ok!
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja myslę, że wyszłaś z cieniem trochę za wysoko... ale jeżeli tak lubisz to wystarczy tylko bardziej rozetrzeć gorną granicę
![]() no i przydałyby się lepsza zdjęcia ![]() Wg. mnie nie tak źle jak na 1-wszy makijaz ![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Dzięki!
Mam tak wysoko umalowane, bo mam bardzo opadające powieki, jedna bardziej niż druga i czasem muszę malować jedną wyżej, drugą niżej żeby wyglądało to ok Dodaje jeszcze kilka zdjęć do pierwszego posta, bo kombinowałam z aparatem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zdjęcia, niektóre są sporo za duże, inne za malutkie, spróbuj ustalić dobrą wielkość w jakimś programie ![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze, jakbyś spróbowała zrobić takie zdjęcia jak wygląda Twoje oczko otwarte naturalnie, wtedy widać czy cień jest na dobrej wysokości ogólnie fajnie, popracuj jeszcze nad rozcieraniem jak radzi Ollemka ![]() ![]() aaa miałam dodać i zapomniałam: masz przecudne rzęsy, zazdroszczę! ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-09-21 o 17:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Na pierwszy plan wychodzą Twoje rzęsy
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
ale ja nie wiem jak to możliwe, bo ja mam 3 rzęsy na krzyż, a tu mam nalożoną jedną warstwę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
o nie! nawet sie nie pochwalilas, że coś dodałaś
![]() a i masz supcio rzesy, a cos mi sie keidys obily jakies na rzekania na ich temat ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Ania, to ten <lol>
Ps. BO ONE SA CIENKIE I KRÓTKIE! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Masz super rzęsy i nie mów że wcześniej tego nie zauważyłaś bo nie uwierzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia słabiutkie, musisz nad nimi popracować, cienie nałożyłabym wyżej, a poza tym jest całkiem przyjemnie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.