![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
WRZESIEŃ Filtry, minerały,Lush, palety cieni Clarins i Clinique, Alterra
Witam serdecznie w moim watku
![]() Na wymianę posiadam: Zapachy: 1) lolita lempicka EDP 12/30ml 2) Yves rocher marron de noel 15/20ml Filtry: 1)Mineralny barwiony SVR SPF 50 (Ecran Teintee)40ml w probkach 5ml 2)Bioderma Photoderm Bronze Sun Fluid SPF 50+, tubka 40ml tylko testowany 3) Uriage Hyseac spf50, zostalo na wyprobowanie ok 10ml Minerały: 1) Vichy aera teint mineral, odcien najjaśniejszy - opal, została 1/3 sloiczka 2)Lucy minerals - formuła kryjąca, kolor Bisque, pol biga w opakowaniu po mineralnym podkladzie EDM Palety cieni: 1) Clarins Colour Quartet - czworki w kolorze nr 30 Ocean, zuzycie dwoch pobocznych cieni oceniam na 5%, dwa srodkowe tylko testowane 2) Clinique czworki forget me not - fiolet i roż ubytek 30%, jasny roz 10% 3)Paleta do brwi Sephora 02, zuzyty wosk, cienie do brwi maja ubytek testowy 4) Clinique cienie 'trojki' come heather, jasnego cienia zostalo 30%, fioletu 85%, jasny fiolet 95% Pielęgnacja 1) Dark Angels - 30% w oryginalnym sloiczku 2)Alterra, tonujący krem na dzien brzoskwiniowy do cery normalnej i mieszanej-ubytek testowy 3)Avene Diroseal - 1/2 tubki 4)Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Cleanser -żel myjący z aktywnym węglem, popiołem wulkanicznym, Acai oraz jagodami Goji. Organiczny, zakupiony na iherb.com. 1/3 z 207ml 5)SVR Rubialine, maska do cery wrazliwej, naczynkowej, ubytek testowy, dopiero co zakupiona, kartonik 6) Mydlarnia Tuli - male mydleko dla alergikow, nowe. Moge tez oddac po kawalku mydel: kawowy peeling, weglowe, z glinka Próbki: 1)SVR topialyse sensitive - żel do mycia twarzy i ciala, do skory wrazliwej, atopowej 3x10ml 2)Moge odsypac odrobine slynnej japonskiej maseczki uguisu na testy ![]() Szukam przede wszystkim: -mleczko/spray avene spf50 -mineraly, glownie pixie kiss of sun, cover de luxe aubrey2 lub podobne odcienie -tangle teezer - naturalna pielegnacja: hydrolaty, serum BU 3x rose, lipodermina, olej emu, olejki myjace -naturalne/organiczne kosmetyki alverde, alterra, the sanctuary, lavera i wiele innych, ktore nie przychodza mi teraz do glowy ![]() -Lush: aqua mirabilis, R&B Hair Moisturiser, Sonic Death Monkey, into thin air -korektor MAC -tusz do rzes -chanel rouge coco w kolorze teheran lub inne koralowe odcienie -szminka MAC odcien costa chic -kapsulki z omega 3, leki na alergie bez recepty, np allertec, zytrec etc. -probki idealist skintone, probki bb kremow -lakiery zoya, opi, china glaze, essie, barbra pro, golden rose i inne w ciekawych kolorach -paletki cieni bobbi brown -pedzle do makijazu -puste opakowanie po pudrze lucidity EL lub clinique Edytowane przez mizz_vintage Czas edycji: 2011-10-31 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Filtry, minerały,Lush, palety cieni Clarins i Clinique, Alterra
Coś u mnie za te rzeczy? : ) Mam trochę poza wątkiem.
1) Vichy aera teint mineral, odcien najjaśniejszy - opal, została 1/3 sloiczka 2)Lucy minerals - formuła kryjąca, kolor Bisque, pol biga w opakowaniu po mineralnym podkladzie EDM 1) Dark Angels - 50% w oryginalnym sloiczku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziekuje, ale nic nie wypatrzylam
![]() [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29552518]Coś u mnie za te rzeczy? : ) Mam trochę poza wątkiem. 1) Vichy aera teint mineral, odcien najjaśniejszy - opal, została 1/3 sloiczka 2)Lucy minerals - formuła kryjąca, kolor Bisque, pol biga w opakowaniu po mineralnym podkladzie EDM 1) Dark Angels - 50% w oryginalnym sloiczku[/QUOTE] W watku wpadl mi w oko tylko bb krem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Mam w wątku serum z BU a poza wątkiem tonik rózano-mleczny AHA8%-może jestes zainteresowana?
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29555180]Mam jeszcze 5 ml BB Creamu SkinFood Aloe 1 i mogłabym odlać Elemonga troszkę... A ten w tubce bez problemu oddam.[/QUOTE]
Czy to sa w miare jasne kolorki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1) Clarins Colour Quartet - czworki w kolorze nr 30 Ocean, zuzycie dwoch pobocznych cieni oceniam na 5%, dwa srodkowe tylko testowane
2) Clinique czworki forget me not - fiolet i roż ubytek 30%, jasny roz 10% cos u mnie?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
2) Clinique czworki forget me not - fiolet i roż ubytek 30%, jasny roz 10%
1) Dark Angels - 50% w oryginalnym sloiczku 2)Moge odsypac odrobine slynnej japonskiej maseczki uguisu na testy ![]() poza wątkiem mam tylko avene wodę t. mini ubytek 2 razy użyta odpisz proszę u mnie pozdrawiam
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
nie ma problemu u mnie wymiana ciuchowa za kosmetyki
![]() ![]() Jeżeli pasuje Tobie taka wymiana to chętnie wymienie spodenki na jakieś kosmetyki ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
1) Vichy aera teint mineral, odcien najjaśniejszy - opal, została 1/3 sloiczka 1) Dark Angels - 50% w oryginalnym sloiczku 3)Paleta do brwi Sephora 02, zuzyty wosk, cienie do brwi maja ubytek testowy
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Wszystkie są jasne : ) A ile byś chciała Elemonga? : ) Skin79 - 5 ml, SkinFood - 5 ml, Elemong - ??? ml : ) No cóż, nie wiem co konkretnie bym za nie chciała - najbardziej zależy mi na:
2)Lucy minerals - formuła kryjąca, kolor Bisque, pol biga w opakowaniu po mineralnym podkladzie EDM 1) Dark Angels - 50% w oryginalnym sloiczku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Elemonga tez bym chciala tak 5ml, moze byc?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo zależałoby mi na wypróbowaniu tych minerałów:
2)Lucy minerals - formuła kryjąca, kolor Bisque, pol biga w opakowaniu po mineralnym podkladzie EDM A jakbyś jeszcze dorzuciła to: Giovanni, D:tox System, Purifying Facial Cleanser, to byłoby jak w niebie ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba ze ja coś jeszcze od siebie dorzuce ![]() Jaka jest Twoja propozycja?
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Czyli mam rozumiec że te:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1312037775 To super ![]() ![]() Jak wszytko sie zgadza zapraszam na priv ![]()
![]() |
#19 |
BAN stały
|
cos za cienie clinique
oraz Bioderma Photoderm Bronze Sun Fluid SPF 50+, tubka 40ml tylko testowany oraz maseczkę svr? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Diroseal i maskę SVR Rubialine?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś za Bioderma Photoderm Bronze Sun Fluid SPF 50+, tubka 40ml tylko testowany?
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Witaj, interesuje mnie barwiony filtr, na wypróbowanie kilka saszetek. Mam próbkę olejka emu, wypróbowałam odrobinę i mi nie odpowiada. Mam też zyrtec i amertil.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za
SVR Rubialine, maska do cery wrazliwej, naczynkowej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hmm podoba mi się SVR rubialine, jaki jest termin ważności?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Avene Diroseal - 1/2 tubki
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.