|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Nie warto być kobieta..
skasow
Edytowane przez brickgame1 Czas edycji: 2011-12-29 o 15:16 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie warto być kobieta..
Kto powiedział, że kobieta MUSI się depilować? Przecież nie musisz. Dzieci rodzić nie musisz, jak nie chcesz mieć. Pracami domowymi idzie się podzielić. Znajdź sobie faceta, który pomoże Ci w domu i sama idź do pracy. Bo owszem, jak się nie chce pracować, a mąż ma utrzymać całą rodzinę, to za to trzeba zająć się domem, coś za coś.
Więc nie przesadzaj... Może w ogóle nie warto żyć, bo trzeba uczyć się, pracować, a na koniec ma się marną emeryturę? A że kobieta nie zawsze ma ochotę na seks, to rzeczywiście wielki problem jest Może znajdź faceta, który będzie starał się o to, żebyś i Ty odczuwała przyjemność w łóżku, a nie skupiał się tylko na sobie
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2011-09-23 o 07:52 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Dziecko to skarb, warty "takiego bólu" - poza tym dzieci nie musisz mieć ![]() 3. Przyjemność z seksu - uwierz mi, faceci też swoje problemy mają i też nie zawsze mają ochotę ![]() 4. Facet nie musi golić się? - ja np. muszę i chcę bo mi zarost nie pasuje.. myślisz, że codzienne golenie (czasami co 2-3 dni) jest fajne? nie jest fajne zapewniam Cię ![]() 5. Z tym gotowaniem to sorki ale jakiego sobie wybierzesz takiego będziesz mieć nie każdy jest leniem i obibokiem ![]() 6. No najlepiej to leżeć i piłować paznokcie mi też nie widzi się mieć w domu księżniczkę za dychę..![]() 7. Wynajmij sobie gosposie oooo świetny pomysł ![]() 8. Być może jesteś lesbijką ![]() Dziękuję za uwagę
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -facet nie zawsze ma przyjemność z seksu, aczkolwiek jest mu łatwiej. Ja długo miałam problemy z orgazmem aż w końcu doszłam do takiego etapu, że wiem czego chcę i potrafi mi być dobrze z prawie dowolną osobą ![]() -kobiety nie muszą się depilować. Nie masz ochoty- nie robisz. Zresztą od facetów też już się wymaga by nie mieli kłaków pod pachami ani w miejscach intymnych. -kobieta nie musi robić wszystkiego w domu sama. Znajdź sobie partnera, który będzie z Tobą dzielił obowiązki domowe. Może przechodzisz jakiś kryzys, może masz problemy i kompleksy- też kiedyś nie lubiłam faktu bycia kobietą. Ale wiesz, dzieci nie chcę, mój partner umie gotować i sprzątać i robi to jak ma więcej czasu ode mnie, a i w seksie jest mi lepiej odkąd przestałam panikować 'ojej a co będzie jak nie będę miała orgazmu' Wyluzuj troszkę, popatrz na pozytywne strony i nie powielaj stereotypów w swoim myśleniu
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Nie urodziłem i nie urodzę
A Ty masz dzieci? Nie taki diabeł straszny jak go malują..są różne kobiety i różne porody, czasem jest tak ze kobieta przez 14 godzin rodzi w ciężkich bólach a inna zaś urodzi dziecko w ciągu 30minut bez zadnych bólów.słowo klucz - CZASAMI |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wredne i czasami dają mocno w kość popalić normalnym facetom joke of course
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy w ogóle jacyś dziwni jesteście, to my biedne i niezrozumiane :P:Zgadzam się częściowo z Freak. [z częścią o bólu]
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko kto normalny chciałby być takim Ferdkiem? BTW, te "wogule" to jakaś rasa drobiu? Tak sie jakoś kojarzy: " chadzały po polu kury, indyczki, wogule i perliczki"
Cava Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety. Liz Williams Edytowane przez cava Czas edycji: 2011-09-23 o 10:17 |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie w domu wszyscy sprzątamy i gotujemy, niezależnie od płci. Znam facetów, którzy są lepszymi kucharzami niż niejedna kobieta i uwielbiają siedzieć w kuchni ![]() Dziewczyny ogólnie mają łatwiej, to zwykle o nie trzeba zabiegać, starać się, za nie się płaci, takie drobne rzeczy. A co do przyjemności z seksu - mam wrażenie, że to ja mam większą. Czasami nie jestem w stanie się ruszyć po orgazmie, a mogę tak kilkukrotnie U faceta to chwila i po wszystkim
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jak masz dobrego faceta, to zawsze masz przyjemność w łóżku. 3. Jak Cię coś piecze/boli, to idź do ginekologa, bo prawdopodobnie to jakaś infekcja. 4. Jak nigdy nie masz ochoty to też nie musisz uprawiać seksu. Facet też nie ma ochoty 365dni w roku 24h/dobę. 5. Kobiety wcale nie muszą się depilować i nie wszędzie. 6. Kobiety wcale nie muszą wszystkiego robić w domu, wystarczy mieć związek partnerski, w którym jest podział obowiązków. 7. Jeśli podobają Ci się kobiety, to może zostać lesbijką. 8. Jeśli źle się czujesz w ciele kobiety - zbieraj na operację zmiany płci. Jakieś prowo?
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bolesny okres? dobierz sobie tabsy.. a pretensje i padanie ze śmiechu proszę mieć nie wiem... do Boga, losu, natury ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
Kobiety to niezłe ziółka sama zresztą wiesz najlepiej ![]() w ogóle to temat idealnie "pasuje" do działu "seks"
Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-09-23 o 10:51 |
||
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj tz sprzata, gotuje,zajmuje sie moja córka i wychodzi na sapcer z moim psem A wcale nie musi tego robic,ale chce Wiec jakiego partnera sobie znajdziesz tak bedziesz miala Nie ulegaj stereotypom że kobieta to matka polka,przykuta do garów i miotły
|
|
|
|
#16 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie gadaj, że kobiety to niezłe ziółka, bo jak sam wcześniej napisałeś, CZASEM zdarzają się kobiety które mają niemiłe charakterki, tak samo jak CZASEM zdarzaja się faceci z takimi. I ja się nie żale. Mnie jest super z moją pimpusią, i dojkami. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Nie chcesz rodzić dzieci, nie zachodzisz w ciążę i po problemie. 2. Depilować się też Ci nikt nie każe- Twój wybór. 3. Facet na seks czasem ochoty nie ma tak samo, bo nie jest jakimś napalonym robotem i też ma prawo być zmęczony etc. Ciebie boli, piecze- użyj środka nawilżającego. 4. Kobiety muszą sprzątać, gotować itd, a facet przynosić pensję? 5. Nic go nie obchodzi? Z takim podejściem zrobisz z siebie kobietę męczennicę i służącą, cierpiącą za sam fakt, że jesteś kobietą A więc z każdej Twojej "męki", wynikającej z bycia kobietą jest wyjście, ale przecież lepiej udawać męczennicę |
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodam tylko, że nie wiem jaki masz cel na tym forum ale jeśli zniechęcić do siebie większość babek to jesteś na najlepszej drodze. Kobiety niezłe ziółka - a faceci to co????
|
|
|
|
#19 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak do tego "czasem" to zgadzam się bo żadna płeć nie jest lepsza. Tu i tu zdarzają się jednostki pozbawione uczuć manier i kultury.---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
faceci też niezłe ziółka. pisze parę wersów wyżej.
|
||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Ale skoro nie masz ochoty na seks, to jaki to jest problem
. Bo nie rozumiem.A facet wypowiadający się o porodzie, to jakaś porażka .
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz pojęcia. Ja miałam okresy tak bolesne, że nie byłam w stanie się ruszać. Leżałam na kanapie i nawet 5 tabletek przeciwbólowych nie pomagało. teraz jak biorę tabletki jest lepiej, ale nadal nie jestem w stanie w pierwsze dni jeździć na rowerze, czy iść na dłuższe wycieczki bo mnie tak brzuch boli. Więc łaskawie nie pleć bzdur o czymś, czego sam nigdy nie przeżyłeś
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym ulotki umiem czytać z ciekawości mimo, że nie są mi potrzebne hehe
Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-09-23 o 11:37 |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- A tekst, że dziecko to skarb też jest nie halo, bo nie dla każdego
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na szczęście i wiele innych takimi nie jesteśmy. Jak tkoś sie da w taki kanał wcisnąć to jego sprawa
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieje nie zrozumieć bólu porodowego. Nie mam pojęcia, dlaczego mam zmieniać ton? Mówisz o czymś, o czym naprawdę nie masz zielonego pojęcia, nie mówię tylko o porodzie, ale też o okresie, i o tabletkach. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale następnym razem nie rzucaj żadnej dziewczynie hasła "na problemy- tabsy", bo jak widzisz, z tym jest bardzo różnie.
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a przy porodzie i tak bym był raczej tzn chciałbym być jakby była taka możliwość
Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-09-23 o 11:48 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

Może znajdź faceta, który będzie starał się o to, żebyś i Ty odczuwała przyjemność w łóżku, a nie skupiał się tylko na sobie