|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
zielona zabka
Hej
Cos mnie ostatnio ciagnie do mocnych kolorow, takich jak zielony... niestety jakos malo ich mam ![]() ![]() Rzesy niestety daja duzo do zyczenia, ale nie kupilam jeszcze nowego tuszu ![]() ![]() Rozpuszczone wlosy beda... ale nie dzis ![]() Brwi kredka-no name Rzesy tusz-Rimmel Oczy Cienie-zielony, jasny brazowy, ciemny brazowy, ciemno zielony- Rouge Baiser Baza-podklad Rimmel
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: zielona zabka
Ładny delikatny makijaż
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tego brazowego jest duzo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
no ja tez widze przeswity, albo ten cien brazowy jest za jasny..Proponowalabym zaakcentowac zewnetrzny kacik mocniejszym brazem, efekt bylby ciekawszy , podoba mi sie nalozenie zielonego cienia.ogolnie dobrze ci idzie
![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Idzie Ci coraz lepiej i to niesamowite jak szybko robisz postępy. Pracuj dalej!
Makijaż jest ok, choć tej zieleni bym nie wyciągała tak wysoko, tylko zostawiła na ruchomej powiece, zaś brąz roztarłabym w załamaniu powieki i powyżej, czyli nad zielenia. Tak to widzę, natomiast każdy ma swoje techniki i pomysły. Bardzo mi się podoba odcień tej zieleni. A Sleeka polecam gorąco, kup od razu dwie - wraz z Au Naturel, na której cudownie można ćwiczyć makijaże. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ten brąz jakiś dziwny, zielony taki śliczny, a brązik chyba nie do kńca chciał współpracować ![]() bardzo mi się podobasz w tej kolorystyce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslalam o tej jako drugiej http://allegro.pl/sleek-makeup-origi...8.html#gallery mozesz pokazac linka do au naturel ![]() juz znalazlam ![]() Cytat:
![]() Ty mieszkasz w Hiszpanii?? Znasz jakies fajne hiszpanskie sklepy online z kosmetykami albo jakies drogerie?? Cytat:
![]()
Puedes ser nada para el mundo pero para alquien puedes ser el mundo entero ![]() Edytowane przez tajka88 Czas edycji: 2011-09-23 o 13:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coraz lepiej, śliczna zieleń,chociaż brąz za jasny.
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.