|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakich maszynek do strzyżenia używają Wasi mężczyźni?
Witajcie. Mam pytanie: jakich maszynek do strzyżenia używają Wasi mężczyźni? Z których są zadowoleni? Pytam się, bo planuję mojemu mężczyźnie kupić jakąś dobrą maszynkę do strzyżenia. Poprzednim razem kupiłam bardzo drogą, rzekomo dobrej firmy, ale nie zdała ona egzaminu - kiepsko strzygła, wyrywała włosy, była do niczego. Będę wdzięczna za wszystkie uwagi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakich maszynek do strzyżenia używają Wasi mężczyźni?
Gilette Mach 3 Turbo - taka pomarańczowa. Nożyki są do wymiany
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mój facet ma z kolei maszynkę do strzyżenia Sapir. Wcześniej używał maszynkę jakiejś droższej firmy i strasznie na nią psioczył.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najlepsza by strzygła maszynka do strzyżenia profesjonalnej firmy. Podejrzewam, że takie cacko mogłoby jednak sporo kosztować. Ale ten Sapir wymieniony przez kogoś też mógłby być.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
No tak, tylko taka profesjonalna maszynka do strzyżenia kosztuje ok. 300 zł., albo i więcej , trochę szkoda kasy, jak ma służyć tylko do użytku domowego, zresztą mój mężczyzna już przejechał się na droższej maszynce i nie chcemy tego powtarzać. Wolę coś tańszego. Ummma, a gdzie mogę kupić taką maszynkę, o której wspominałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.