![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
tapety na pulpit
która ma jakąś ładną i nietuzinkowa tapetę na pulpit? właczyłm dzis kompa w pracy a tu tapeta jeszcze swiąteczna. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: tapety na pulpit
Ja nie mam nietuzinkowej, ale podczepiam się z pytaniem, jakie macie w ogole tapetki na pulpicie.
![]() Ja mam Puchatka, ta mordka zawsze poprawia mi humor. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja przepadam za zwierzaczkiami (zwłaszcza małymi szczeniaczkiami), mam też duży zestaw myszki Diddl oraz misia Pimboli, a obecnie jest ładna tapetka z Ostatniego Samuraja
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja często wybieram sobie zdjęcia z Onephoto.net
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A ja mam "twarz"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A ja przepadam za moim mężem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
sharoon napisał(a):
> A ja przepadam za moim mężem ![]() ![]() HAA!!! Ze tez o tym nie pomyslalam!!! GENIALNE!!! ![]() ![]() Zaraz walnę moje dziecię na pulpit. ![]() Wprawdzie kiedyś próbowałam robić tapety ze zdjęć z kolegami i zrezygnowałam, bo za wolno się ładowały, ale teraz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam mężczyznę z obnażonym torsem
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a ja mam moje śpiące razem zwierzątka - kotkę i jamniczkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A ja mam na tapetce widok jaki roztacza się z mojej kuchni.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
U mnie różnie, zależy co mi się spodoba, czasem małe kociaki (koty lubie ale tylko na obrazkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej!
A ja mam różne tapetki z dzieciaczkami słodkimi od Anne Geddes. Takie jak na pocztówkach. Ona robi fantastyczne zdjęcia tym maluchom! Nie mogę się nigdy napatrzeć na te sliczne buziuchny (swojej dzidzi jeszcze nie mam). Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mała Kasia napisał(a):
> A ja mam na tapetce widok jaki roztacza się z mojej kuchni. Kasiuuuu, jakie to piękne... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Piękne! Zawsze gdy robię zachody z tego okna to obcinam dół zdjęć, gdyż poniżej jest duużo sino-papuciastych garaży i wielki hipermarket.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mała Kasia napisał(a):
> Piękne! Zawsze gdy robię zachody z tego okna to obcinam dół zdjęć, gdyż poniżej jest duużo sino-papuciastych garaży i wielki hipermarket. to tak jak i ja.. niebo mam piękne - to co na dole.. nie za bardzo ![]() też mam kilka fajnych chmurnych widoków, ale niestety nie robionych cyfrówką.. a brak mi skanera.. za to bardzo lubię to zdjęcie i miałam je jakiś czas na pulpicie.... [również widok z mojego okna ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hej! Strasznie mi się podoba ten Twój kolaż. Możesz zamieścić więcej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
a jak się robi takie obrazki/kolaze...bo mi się też strasznie spodobał
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ja wybieram tapety w ciemnych kolorach i nie pstrokate. Wczesniej mialam Gandalfa u wrót Morii teraz tez Gandalfa ale z Balrogiem - wyzywam sie w ogole na komputerze strasznie i nie tylko tapete mam z LOTR ale takze wszelkie dzwieki i ikonki (ikonki robie sama bo nie ma ladnych). Moja tapetka teraz jest taka:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam taki rysunek:
Ale ten kolażyk też sobie zapisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ja ostatnio miałam takiego fajowego tigerka
![]() http://www.webshots.com/g/25/542-sh/24385.html A teraz mam takie śliczniaste penguinki ![]() http://www.webshots.com/g/25/555-sh/42167.html Poza tym dosyć często mam Garfielda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
a co poeicie na te?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
i jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Re: tapety na pulpit [OT]
agu.s napisał(a):
> a jak się robi takie obrazki/kolaze... 1) zbieramy wszystko co jest kolorowe i nadaje sie do pocięcia ![]() 2) wyrywamy, wycinamy (wszelkie chwyty dozwolone) co ciekawsze fragmenty zdjec 3) zapatrujemy sie w klej, nozyczki, nozyk do papieru, farby, pedzle, kredki, mazaki, cienkopisy, blok techniczny, dobra herbate/sok, cos slodkiego/gorzkiego, dobra muzyke .. i wlasciwie to tyle ![]() teraz uruchomic fantazje, z powycinanych/powyrywanych skrawkow ulozyc jakas kompozycje, troche podmalowac, podrysowac, cos dokleic, jak sie cos nie podoba, to odciac/zerwac/zakleic czyms innym, az do skutku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Piękne te kolaże Xanko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
xanka napisał(a):
> 1) zbieramy wszystko co jest kolorowe i nadaje sie do pocięcia ![]() > 2) wyrywamy, wycinamy (wszelkie chwyty dozwolone) co ciekawsze fragmenty zdjec > 3) zapatrujemy sie w klej, nozyczki, nozyk do papieru, farby, pedzle, kredki, mazaki, cienkopisy, blok techniczny, dobra herbate/sok, cos slodkiego/gorzkiego, dobra muzyke .. > i wlasciwie to tyle ![]() > > teraz uruchomic fantazje, z powycinanych/powyrywanych skrawkow ulozyc jakas kompozycje, troche podmalowac, podrysowac, cos dokleic, jak sie cos nie podoba, to odciac/zerwac/zakleic czyms innym, az do skutku ![]() Xanuś, zapomniałaś o jednym, chyba najważniejszym. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Re: tapety na pulpit [OT]/Bunia
BabciaWeatherwax napisał(a):
> Piękne te kolaże Xanko ![]() Dzieki Bunia ![]() te sa z serii kalendarzowej ![]() ![]() > Chętnie bym coś takiego powiesiła na ścianie ![]() hmmm... zrozumialam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
xanka napisał(a):
Zrobilam rodzicom kalendarz z moimi wypocinami, co by o dziecku sobie przypominali, za kazdym razem jak beda sprawdzac date ![]() Świetny pomysł ![]() ![]() > > hmmm... zrozumialam ![]() > Wcale nie ![]() ![]() ![]() ![]() PS. te z kobietami są przepiękne ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> Świetny pomysł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > PS. te z kobietami są przepiękne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
lejka napisał(a):
> Xanuś, zapomniałaś o jednym, chyba najważniejszym. ![]() aj tam, dla chcacego nic trudnego. Przede wszystki praca, praca i jeszcze troche pracy ![]() Czasem trzeba w sobie cos obudzić, a nóż się okaże że to własnie to! ![]() ![]() dobra.. ja tu gadu gadu z Wami, a konserwacja czeka, zmykam, pa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
http://movieweb.com/movies/galleries...lm=1023&id=590
Polecam kinomaniakom i nie tylko! Poprawiają humor ze skutecznością czekoladowego wafelka! Tu akurat link "shrekowy", ale... cała baza movieweb.com przed Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.