|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Transcom CMS
Hej,
Czy ktoś miał do czynienia z tą o to firmą windykacyjną? Otóż moją mamę nękają już dość długi okres czasu. Długów żadnych nie ma i nigdy nie miała. Ale oni teg nie rozumieją. Wydzwaniają, wysyłają smsy w których proszą o pilny kontakt. Często zmieniają numer telefonu. Podejrzewamy, że po prostu to zbieżność imion z jakąś kobietą o którą kiedyś pytali, ale kiedy mama powiedziała że to pomyłka pani się rozłączyła. I nadal dzwonią, ale nikt nie odbiera. Nie wiem, cały czas ich ignorujemy, ale to już staje się denerwujące ![]() Ale chyba już z pół roku dzwonią co jakiś czas. Oczywiście o dziwnych porach, jak godzina 21. Miał ktoś do czynienia z nimi? |
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Transcom CMS
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
jesli rzeczywiscie jest tak, ze Twoja mama nie jest obciazona zadnymi dlugami, to mozecie dalej ich ignorowac albo po prostu przejsc sie dla pewnosci do kancelarii adwokackiej po porade prawna
![]() i moze jak panowie z windykacji dostana konkretne pisemko z kancelarii prawnej, to sami konkretnie ustosunkuja sie do sprawy i wyjasnia o jaki dlug dokladnie chodzi i przez kogo dokladnie on zostal zaciagniety? bo na razie to jest taka zabawa w kotka i myszke.
Zły postępek czasem okazuje się jedynym słusznym. Edytowane przez lilijkowa Czas edycji: 2011-09-27 o 19:25 Powód: literówka |
|
|
|
|
#4 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#5 |
|
.
|
zglos ich na policje, ze jestescie nekani przez nich
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
odświeżam wątek, bo dziś dostałam telefon z tej firmy. Przyznam, że na początku myslałam, że to żart, więc nie odpowiedziałam na ich pytania (typu data urodzenia w celu zweryfikowania tożsamości). Nic nie chcieli powiedzieć w jakiej sprawie dzwonią, tylko, że po moich informacjach powiedzą mi "poufną informację". Myślałam, że może jakieś durne konkursiki albo żarty znajomych etc. Chłopak, z którym rozmawiałam sprawiał wrażenie dresa spod bloku (głos, sposób wysławiania, takie miałam skojarzenie
) Ale poszperałam w internecie i niestety to ta windykacja. Twierdzą, że 2 listy wysłali - nie mam ich. I w ogóle nie wiem czego to dotyczy, bo żadnych długów nie mam, mało tego, niewiele w ogóle na mnie "stoi". Chyba tylko internet. Kredytów nie brałam nigdy. Przyznam, że mnie to niepokoi. Czy możliwe, że jestem na jakiejś tam czarnej liscie dłużników, jeśli taka firma się mna interesuje?
Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2011-10-31 o 14:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

) Ale poszperałam w internecie i niestety to ta windykacja. Twierdzą, że 2 listy wysłali - nie mam ich. I w ogóle nie wiem czego to dotyczy, bo żadnych długów nie mam, mało tego, niewiele w ogóle na mnie "stoi". Chyba tylko internet. Kredytów nie brałam nigdy. Przyznam, że mnie to niepokoi. Czy możliwe, że jestem na jakiejś tam czarnej liscie dłużników, jeśli taka firma się mna interesuje?