|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Pażdziernik, jak najszybciej Kerastase, Mac, Ck,Armani,Champneys
NIEAKTUALNE
Pilnie wymienię: podkład CK nowy, Pedzel Mac, balsam Armani Idole.... ![]() Wymienię parę kosmetyków w ekspresowym tempie poniewaz wkrótce wyjeżdzam w świat z braku czasu musze wymiany zawiesić.Nie wybrzydzam , nie mam sprecyzowanych zachcianek ponieważ mam masę kosmetyków. Kazdą propozycję rozważę byle by zakonczyć jak najszybciej wymiany póki co ![]() Moje kosmetyki są kupowane w perfumeriach Sephora czy Douglas. Kosmetyki do włosów tylko w salonach. Stan kosmetyków celujący, nie oferuję brudnych, po terminie, sfatygowanych i tego samego oczekuję od "Współodmieniających " Jak zwykle jestem chętna na zapachy Poszukuję tez dobrej bazy matującej.Co z chęcią oddam : Zapachowo: 2..Orifflame Giordani Gold -poj.wyjściowa 30 ml/ ubytek 5 ml. Perfum w flakonie limitowanym, bez atomizera 5.Lolita Lempicka edp- mozliwa odlewka do 20ml. Uwaga-nie posiadam atomizerów wiec bardzo prosze o przesłanie. 8.Giorgio Armani Idole- balsam perfumowany nowy 50ml 9.Dior Pure Poison- balsam perfumowany 20 ml, użyty w małej ilości 2 razy Ogródek Nilowy ok.4 ml 10.Narcisco Rodriquez For Her- 10ml odlewka ze wspólnych zakupów ------------------------------------------------------------------------- Pielęgnacja: -Clarins High Definition Bodylift- 30 ml nowy, Potrójne działanie: wyszczupla, uelastycznia, oczyszcza - aby zminimalizować uporczywy cellulit, dzięki połączeniu ekstraktów z uncarii tomentosy, sosny nadmorskiej oraz świerzbnicy polnej. -Clarins-One Step Gentle E.Cleanser - peeling do twarzy, nowy 20ml ------------------------------------------------------------------------- Kolorówka: 1.CK Calvin Klein Infinite Hydration - tester 20ml, nowy, kolor 103 Toasted 2.Kobo professional- puder brazujący, odcień 306 Egyptian Sand Użyty 1 raz. Piękny dla mnie za ciemny jednak. 4.Lancome Photogenic Lumessence- najaśniejszy odcień, śliczny dla mnie odrobine za jasny nad czym ubolewam. Niestety starł się kod, oryginalny. Zużycie około 20-30 %, poj. poczatkowa 30 ml 5.NYX błyszczyk, kolor Nude, z wymiany, nowy. 6 Elizabeth Arden- puder Shimer brązujący- już myślałam , że mój niestety nie a szkodaDo większych wymian oddam jako gratis: -Rimmel Stay Matte- podkład mineralny odcień 100 Ivory, użyty 3 razy, prawie cały -Rimmel Natural Bronzer SPF 8- puder brązujący mineralny , odcień 022 Sun Bronze, zużycie znikome, na pudrze widać jeszcze słoneczko wytłaczane Oprócz tego do wymiany mam pędzel Mac, oryginał, kolekcja Christmas 2010 MAC-pedzelek 266SE ------------------------------------------------------------------------- Włosy : Kerastase 2.Kerastase Reflection Bain Chroma Riche Szampon/kąpiel- -pojemnosc wyjściowa 1000ml, zostało do napisu Recherche Avancee czyli jakieś dobre 10 ml/15 ml, szampon w butelce z wygodną pompką do dozowania Nowe saszetki z salonu : oddam najchetniej w komplecie lub do większej wymiany , chciałabym się ich jak najszybciej pozbyć. 1.Kerastase Bain Gommage - szampon przeciwłupieżowy do suchej skóry głowy, saszetka- 10ml , nowa 2.L'oreal Apsolut Repair- szampon regenerujący włosy bardzo uwrażliwione, saszetka-10 ml, nowa 3.Kerastase Biotic -kuracja oczyszczająca do suchej skóry głowy, maska 20 ml , próbka z salonu, nowa 4.Kerastase Nutritive Bain Satin 1 -szampon odżywczy do włosów normalnych lub lekko suchych- saszetka 10 ml 1. L'oreal Elnet- lakier gwiazd- pojemność wyjściowa 300ml/ użyty może 4 razy. Data ważności 06.2012 r. 3..L'oreal Proffesional TEC Volume Architect 3- pogrubiająca emulsja do modelowania, poj. 30ml- zostało ok 8ml-trudno ocenić- oddam jak gratis do wymiany DOKŁADKA 08.10 -Clarins Eau De Soins- 15 ml , nowe woda energetyzująca -Lancome Visionnaire-2ml , próbka -Depilator Philips Beauty Satinelle, kolor miętowy, używany rzadko, nie mój sposób depilacji, nie będe wybredna, zadbany DOKŁADKA: -AA płyn miceralny do usuwania makijażu -Lancome- dwa róże, jeden jasno różowy drugi brzoskwiniowy, użycie małe -Kolastyna balsam brązujący- 250 ml, raz użyte w małej ilości -Dior Addict2- odlewka 5ml -Clarins krem nawilżający na dzień- sprawdzę pojemność, nowy Zapraszam, ![]() Wymienione: 2..L'Oreal Proffesional volume lift 3-pianka do włosów poj. wyjściowa 250ml, została około połowa może ciut mniej, trudno ocenić. Pianka bardzo wydajna, stosuję się ją tylko od nasady włosów. 1.Lancome Hypnose - około 7-8ml z flaszki 30 ml 3.CK Eternity - odlewka ok. 4-5 ml -Champneys Age Exellence Ultimate Repair Night Cream- 50 ml użyty raz, praktyczna pompka, krem na noc działa z dnia na dzień, nawilża skórę i pozostawia ją jaśniejszą po przebudzeniu . liftinguje, przywraca napięcie i elastyczność, drobne linie i zmarszczki są znacznie zmniejszone, skóra pozostaje jędrna i pełne blasku. 6.Dior Pure Poison odlewka w atomizerze ok. 8ml -zapach napełniony był w atomku po pure Elixir Dior 7. Kenzo Słoń- odleka 3 ml Versace Noir Crystal- odlewka 7-8 ml -Clarins- Beauty Flash Balm- maseczka do twarzy przed wielkim wyjściem, nowa 15 ml 3.Tusz Rimmel kolor brown/black - użyty raz -Champneys- maseczka do twarzy Spa Facial Moisture Mask-50 ml użyta raz
kosmetykowo : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=781581 książkowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post48544136 Edytowane przez Seraffina Czas edycji: 2012-03-11 o 19:34 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Pażdziernik, jak najszybciej Kerastase, Mac, Ck,Armani,Champneys
Hej! Mam pytanie o pędzel MAC-do czego on ?
![]() i przytuliłabym jeszcze: 2.L'oreal Apsolut Repair- szampon regenerujący włosy bardzo uwrażliwione, saszetka-10 ml, nowa 3.Kerastase Biotic -kuracja oczyszczająca do suchej skóry głowy, maska 20 ml , próbka z salonu, nowa 4.Kerastase Nutritive Bain Satin 1 -szampon odżywczy do włosów normalnych lub lekko suchych- saszetka 10 ml Dior Pure Poison odlewka w atomizerze ok. 8ml -zapach napełniony był w atomku po pure Elixir Dior 7. Kenzo Słoń- odleka 3 ml |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
może znalazłabyś coś u mnie za Kerastase?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
dużo oddam za:
keraste- maska L. Hypnose Kerastase Bain Gommage - szampon przeciwłupieżowy do suchej skóry głowy, saszetka- 10ml , nowa 2.L'oreal Apsolut Repair- szampon regenerujący włosy bardzo uwrażliwione, saszetka-10 ml, nowa 3.Kerastase Biotic -kuracja oczyszczająca do suchej skóry głowy, maska 20 ml , próbka z salonu, nowa 4.Kerastase Nutritive Bain Satin 1 -szampon odżywczy do włosów normalnych lub lekko suchych- saszetka 10 ml 2..L'Oreal Proffesional volume lift 3-pianka do włosów poj. wyjściowa 250ml, |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie pędzel mac
zapraszam do mnie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj,
coś za: 1.Lancome Hypnose - około 7-8ml z flaszki 30 ml 1.Kerastase Bain Gommage - szampon przeciwłupieżowy do suchej skóry głowy, saszetka- 10ml , nowa 2.L'oreal Apsolut Repair- szampon regenerujący włosy bardzo uwrażliwione, saszetka-10 ml, nowa 4.Kerastase Nutritive Bain Satin 1 -szampon odżywczy do włosów normalnych lub lekko suchych- saszetka 10 ml
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
cos za
pedzel mac (do czego ?) 1.CK Calvin Klein Infinite Hydration - tester 20ml, nowy, kolor 103 Toasted 2.Kobo professional- puder brazujący, odcień 306 Egyptian Sand Użyty 1 raz. Piękny dla mnie za ciemny jednak. zajrzyj do wszystkich watkow;p |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi zależy na kosmetykach do włosów, jakich zapachów szukasz?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Lolita Lempicka edp- mozliwa odlewka do 20ml. cos u mnie?
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
nic już nie widzę niestety
ale chętnie przyjmę wszelkie balsamy wyszczuplające/ujędrniające/nawilżające, jakiś krem ochronny na zimę, odżywki/maski do kudełków
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za Kerastase age recharge? To jest odżywka a nie szampon, tak?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za
6.Dior Pure Poison odlewka w atomizerze ok. 8ml -zapach napełniony był w atomku po pure Elixir Dior 7. Kenzo Słoń- odleka 3 ml Versace Noir Crystal- odlewka 7-8 ml ?? |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1.CK Calvin Klein Infinite Hydration - tester 20ml, nowy, kolor 103 Toasted 2.Kobo professional- puder brazujący, odcień 306 Egyptian Sand Użyty 1 raz. Piękny dla mnie za ciemny jednak. 4.Lancome podkład najaśniejszy,zużycie około 20-30 % kod sie starł , zapewniam oryginalny, nie muszę oddawać ale z chęcią wymieniłabym na ciut ciemniejszy- np Diorskin 020. Jak znajdzie się chętna kobietka na wymianę napiszę jaki to dokładnie podkład , muszę przeszukać kuferek. Do większych wymian oddam jako gratis: -Rimmel Stay Matte- podkład mineralny odcień 100 Ivory, użyty 3 razy, prawie cały -Rimmel Natural Bronzer SPF 8- puder brązujący mineralny , odcień 022 Sun Bronze, zużycie znikome, na pudrze widać jeszcze słoneczko wytłaczane. -.Astor Mineral Match- mineralny puder , odcień Shade 01, używany ok. 5 razy, stan dobry, pędzelek w pudrze używany rzadko ,przy wymianie oczywiscie umyję. 1.Kerastase Age Recharge-poj. 250ml/użyty 2 razy, zostało ok.230ml ?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Super, jak widziałabyś wymianę?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaniutka niestety co do tuszu to mój zapas i jakoś tak musi mnie coś rzucić,żeby go wymienić
No i na razie myślę nad fabregasową czy z Nią nie wymienić,bo najbardziej Jej rzeczy mi pasują Szkoda,może kiedyś nam się uda![]() ![]()
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Mam jasna karnacje, w zeszłym roku używałam tego brazera, ale w tym roku nie opalałam sie i jest dla mnie zbyt ciemny, idealny za to na wieczor. Nie wiem jakiej kolorówki używasz ciezko mi go do czegos porównac. Na pewno jest ciemniejszy od chanel
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co tak rozmyślam,że jednak do Ciebie jakąś miętę czuję
![]() ![]() i chyba jednak na Ciebie się skuszę z oddaniem tuszu Tylko tak słuchaj czy widzisz coś u mnie jeszcze,bo jednak troszkę bym zmieniła swoje propozycje Ja wymienię co mi się podoba,a Ty napisz co oddałabyś z tego za tusz albo co jeszcze u mnie widzisz no w ogóle jak to widzisz![]() Więc tak: 1.Lancome Hypnose - około 7-8ml z flaszki 30 ml 3.CK Eternity - odlewka ok. 4-5 ml 7. Kenzo Słoń- odleka 3 ml plus 4 i 5 z tamtego wątku co pisałam ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Hahahahahahaha przepraszam ![]() ![]() ![]() To nie kupuj Nie wiem czy miałaś tusz jest rewelacyjny,jednak ja potrzebuję zmiany![]() Skończę ostatniego Maxa i kupuję Loreala![]() ![]() Więc tak - nie sprawdzaj Lancome ile by go by nie było to biorę ![]() W ogóle dzięki,że tak jesteś na wszystko na tak ![]() Super![]() Co do 4 osobiście bardziej doradzam Avon Anew Reversalist oczyszczająca emulsja do twarzy 50ml – nowa ,bo jest lepsza emulsja niż ta mgiełka i droższy,więc bardziej bym Ci doradzała,ale wybrać możesz oczywiście co chcesz Mi to bez różnicy---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Ojej jak masz faceta to ja Ciebie odbijam ![]() ![]() Nie ma ze mną szans - będę namolnym amantem![]() ![]() ![]() Jak może nie pasować ![]() Suuuuuuuuper,a powiedz teraz Ty może masz jakieś upragnione zapachy- może akurat mam jakieś odlewki chociaż,bo ostatnio się wzbogaciłam Poza tym jak podkład z sephory? Ja niestety jestem chora i nie wychodzę w ogóle z domu,ale pakuję wszystko i adresuję w domu,a brat mi wysyła,więc jutro go poproszę ,a on mi chętnie wysyła![]() Też Ciebie lubię ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa i odpisałam w starym wątku,bo masz go w podpisie i nie luknęłam,że w złym najpierw odpisałam,ale już napisałam tam pomyłka
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-10-03 o 19:28 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe tak jest!!!
To ja będę Twoim mężem hehehe![]() Okej to miłego wieczorku,ja już zrobiłam rezerwację,jak Ci wygodniej pisz na PW (gdzie tam wolisz ).Tak sprawdziłam,nadal w podpisie jest stary wątek ![]() Udanego wieczorku ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Haha no co Ty nie ma sprawy Sama tak czasem nie wiem co gdzie jest Zwłaszcza,że Eternity jeszcze mam 5 ml i zastanawiam się że chyba będzie trzeba flachę i tak kupić Pewnie,że możesz zmienić wolałabym z wymienionych versace.Ale powiedz może ja mam czegoś szukać?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widzę
jakbyś miała perfumy Comme des Garcons/Estee Lauder/L'Occitane to bym się śliniła ;]
|
|
#29 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
probki mogę oddac za piankę loreala ok 100 ml
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

a szkoda

oraz każdą ilość Hot Couture
No i na razie myślę nad fabregasową czy z Nią nie wymienić,bo najbardziej Jej rzeczy mi pasują
Tylko tak słuchaj czy widzisz coś u mnie jeszcze,bo jednak troszkę bym zmieniła swoje propozycje