|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy siê ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
RUREK 26/34 , bia³ych koszul, euphorii edp i innych.. pa¼dziernik -> zajrzyj
SZUKAM:
Piszcie co macie i czy co¶ w u mnie widzicie w zamian Szukam:
* spodni rurek, czarne lub ciemny granat, w±skie i d³ugie (rozm. ok 27/34 lub 32/34/36) * dysk zewnêtrzny -> oddam pó³ w±tku ![]() * karty pamiêci min 4gb (chetnie sdhc) * koszula bia³a z ko³nierzykiem, s/m (¿eby nie by³a mega krótka) * ciekawe okrycie wierzchnie na jesieñ M/L * botki na niedu¿ym lub p³askim obcasie 38/39 * paletek cieni (takiej lepszej gatunkowo) z br±zami, z³otym lub ró¿em/fioletem * ró¿y do polików * kremy przeciwzmarszczkowe i nawil¿aj±ce z filtrem * tusze i eyelinery * perfumy: - Gloria Cacharel - Euphoria edp - Addict 2 - Pure Poison - Ange ou Demon Le Secret * ksi±¿ki - psychologiczne - o fotografii - Yaloma - Irvinga |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 241
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: RUREK 26/34 , bia³ych koszul, euphorii edp i innych.. pa¼dziernik -> zajrzyj
zajrzyj do mnie mam rurki
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 516
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: RUREK 26/34 , bia³ych koszul, euphorii edp i innych.. pa¼dziernik -> zajrzyj
ja mam ma³a paletkê cieni do Smoke Eye
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
hop
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie rurki
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

.