|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
włosy tłuste u nasady
hey!
mam niemały problem otóż moje włosy są, wnioskuję, że mieszane ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: włosy tłuste u nasady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
też mam taki problem... musze przez to myś włosy codziennie, chociaż od połowy włosów są baardzo suche i szkodzi im to... ale przy skórze są już tłuste. A szampony dop włosów mieszanych nic nie dają..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Mam taki sam problem.Moje włoski zaraz po umyciu wyglądają ślicznie, ładnie się podkręcają i w ogóle super ale jak wysusze je suszarką to jest po prostu siano! Następnego dnia jak wstaję to na samej górze u nasady wloski już są tłuste a same końcówki przesuszone. Staram sie co jakiś czas przetłuścić troche czuprynkę żeby tak szybko nie była tłusta ale nie wiele pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej!
![]() ![]() Pozdrawiam papa
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzieki Hanka20 na pewno wyproboje twój sposób
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja też zazwyczaj muszę myć włosy codziennie, bo sa tłuste u nasady
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Ja używam zazwyczaj Head& Shoulders do włosów normalnych i przetłuszczających się bo niestety oprócz tego problemu mam jeszcze łupież:[. Próbowałam też Clairola do przetłuszczających się, ale zaraz musialam go odstawic, bo zaczęło mi sie dosłownie sypac z głowy, a skóra mnie tak swędziala, ze szkoda gadac. Poza tym włosy mialam po nim jakies takie dziwnie sztywne, tak to jest, kiedy sie kupuje szampon patrząc jedynie na zapach...
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hm, muszę poszukac czegoś w sklepie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Hmm... mam ten sam problem co wy. Jednak mi szybciej przetłuszcza się grzywka. Moja znajoma twierdzi że to od częstego dotykania jej i poprawiania. Co do codziennego mycia włosów... słyszałam, że im częściej myje się włoski tym szybciej się przetłuszczają.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie.Ja myję codzień włosy ,kiedyś mylam co 2 dni.I teraz pomimo tego ze myje je codziennie sa coraz bardziej tłuste.Coś tak czuje ,ze za jakis rok to bede myc 2 razy na dzien.A tak a propos to jakie szampony do wlosow tłustych u nasady polecacie?
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jest rada na takie tłuste włoski u nasady, a suche na końcach. Po pierwsze, jak ktoś słusznie zauważył odżywki nie należy nakładać od nasady, gdyż przetłuszcza włoski, należy nakładac na końce i omijać skórę głowy szerokim łukiem, po drugie na koniec spłukać w łoski chłodniejszą wodą, to trochę zwolni wydzielanie łoju, a po trzecie są specjalne toniki do włosów przetłuszczających się, które nakłada się na skóre głowy, a potem resztę włosków myje się normalnym szamponem, przez co nie wysusza się dodatkowo przesuszonych końców.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
doloze swoje trzy grosze.ze powinniscie myc wlosy dobrze wmasowac skore glowy i tak jak Asia pisala dobrze splukiwac po odzywce letnia a najlepiej zimna woda
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.