|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dziwny cykl
Witajcie!
Dziewczyny mam problem z moim cyklem...ostatnio okres miałam 2 lipca i do tej pory nic, przed ostatnio też była długa przerwa ok. 3 miesiące. Co to może oznaczać? Dodam,że mam 17 lat, nie współżyłam i staram się od ok. 2 lat ,,trzymać linie''. Proszę Was o odpowiedzi i rady, jeśli możecie ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dziwny cykl
Do lekarza... naprawdę nie zrobimy ci badania ginekologicznego na Wizażu
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Może być wiele przyczyn, od banalnej - za mocno schudłaś i okres Ci sie zatrzymał, do poważniejszych problemów hormonalnych lub torbieli jajnika. Musisz iśc do ginekologa.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem dlaczego z takimi pytaniami wszyscy kierują się do Wizażanek, jak my NIE WIEMY co to może być, bo to może być WSZYSTKO.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mają rację... Powodów może być wiele. Jeżeli za mocno trzymasz tą linię to okres mógł Ci się rozregulować. Ja bym jednak na Twoim miejscu poszła do dobrego ginekologa...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
witam mam problem miesiączkuje od 12 lat regularnie co 30 dni. staramy się z mężem o dziecko i w poprzednim miesiącu okres spóżnił mi się o tydzień ale potem był troche krótszy niż zwykle 5 dni(zwykle mam 7-8dni). w tym miesiącu przyszedł okres normalnie po 30 dniach od daty ostatniego. ale trwał 4 dni i był skąpy. bez żadnych bólów piersi czy brzucha(choć zwykle mam). ale tydzień po okresie znów dostałam krwawienia. nie wiem co to może być? możecie mi coś podpowiedzieć? do ginekologa ide ale dopiero w czwartek bo wtedy będzie. proszę o odpowiedz z góry dziękuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

Dziewczyny mam problem z moim cyklem...ostatnio okres miałam 2 lipca i do tej pory nic, przed ostatnio też była długa przerwa ok. 3 miesiące. Co to może oznaczać? Dodam,że mam 17 lat, nie współżyłam i staram się od ok. 2 lat ,,trzymać linie''. Proszę Was o odpowiedzi i rady, jeśli możecie