|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Fotograf Poznań i okolice - pilne!!!
Witam, mam pytanie czy ktoś zna może fotografa z Poznania - nazywa się Michał Klak. Proszę o pomoc, jakie robi zdjęcia i sesje? Zna ktoś go? Czekam na odp.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fotograf Poznań i okolice - pilne!!!
tego konkretnego nie ale jestem z okolic Poznania i paru " niezłych " fotografów moge polecić
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ooo bardzo chętnie, proszę o pomoc..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej więc podaję to co mi się nawija
![]() -foto bern- Marcin melanowski -retrofokus- Adrian W. -Patrycja Pluskota - www.patrycjapluskota.pl -www.fotokreacja.pl To moi faworyci ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
www.michaldudzinski.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fotograf Michał Kłak - pilne!!!
temat już stary, ale skorzystałam z usług "fotografa i kamerzysty" Michała Kłaka z Poznania i wolę przestrzec kolejne Pary Młode.
Pan Michał godzi się na wszelkie sugestie, prośby Pary Młodej, więc świetnie można się z nim dogadać. Nie widzi w niczym problemu, jego zdaniem wszystko jest do dogadania, super! Do czasu.... Nastąpił dzień ślubu i zgodnie z ustaleniami pojawiliśmy się z półgodzinnym wyprzedzeniem, ponieważ dogadaliśmy się zarówno z proboszczem jak i z "fotografem", że wykonamy parę fotek w dziennym świetle na łonie natury przed kościołem "tuż przed". Niestety Pan Michał zajęty był zbyt siedzeniem ze swoją małżonką/partnerką w nawie Kościoła i zapomniał o ustaleniach....- staliśmy jak manekiny 30 minut przed ślubem w nawie kościoła i czekaliśmy.... nie wiem na co.... Ok, parę fotek było z wejścia, samego ślubu, nastąpił moment wyjścia i umówiliśmy się że wykonamy zdjęcie grupowe z gośćmi. Niestety Pan Michał tuż po naszym wyjściu z Kościoła zapomniał również o tym i zbierał się do wyjazdu do restauracji, zapominając zupełnie że ustaliliśmy zdjęcie grupowe, gdybym mu tego nie krzyknęła, nie byłoby i tego, ale czy to była moja rola w tym dniu, żeby przypominać komuś, kto wziął niemałą przecież kasę, o jego ustaleniach/obowiązkach??? W dodatku wyszłam dzięki niemu przed księdzem na idiotkę, dziękuję Panu Michałowi! Na sali parę fotek wykonał, ok, fajnie, sesja- porażka- kompletny brak planu, Pan Michał mimo że początkowo mówił o Parku Sołackim, Ogrodzie Botanicznym, wolał zmienić zdanie w czasie wesela i wykonał parę zdjęć na odczepne na łonie natury pod hotelem- zdjęcia pod słońce, mrużymy z mężem oczy, pozujemy sztucznie jak naszemu "fotografowi" na szybko się podoba... W sumie z całego dnia ślubu mamy ok. 140 zdjęć - (od ok. 15:00 - 00:30), trochę mało skoro prosiłam o wszystkie zdjęcia jakie wykona..., prosiłam o surowy materiał ze ślubu, również się zawiodłam... W dodatku to co dostałam do ręki, to jakaś masakra, na komunii potraktowano mnie bardziej poważnie. Ogólnie, większość z tego o co prosiłam nie doszło do skutku, w dodatku "fotograf- kamerzysta" (nie wiem która wersja gorsza...), opuszczając wesele poprosił o jedzenie z wesela, uważałam to za szczyt szczytów- podsumowując uważam że wymieniony wyżej Pan po prostu chciał sobie zapewnić darmową imprezę, za naszą kasę, pod przykrywką nowego, wybijającego się na rynku fotografa- kamerzysty. Gdyby ktoś potrzebował dodatkowych informacji, bardzo chętnie ich udzielę pod adresem vassago.s@onet.eu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja mogę polecić http://www.szustak-foto.pl/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Work, work, work
|
Cytat:
Ogólnie, ile ludzi, tyle opinii, bo zalogować się i napisać jeden post na forum każdy potrafi, także spotkanie jest najlepszym wyjściem z takowej sytuacji.
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja zdecydowanie polecam www.arekzaremba.pl
W zeszłym roku mój brat brał ślub i wyszły zdjęcia rewelacyjne! A kamerzystów mieli od Camon - w grudniu dostali film i był niesamowity. Zawsze uważałam, że bez sensu wydawać kasę na film i to takie nudne, a na weselu tylko kamerzysta przeszkadza. O dziwo - fotograf i zespół kamerzystów - tak się ustawiali, że w ogóle nie przeszkadzali. A na zdjęciach i filmie okazało się, jak wiele fantastycznych emocji wychwycili i pokazali, że film może być świetnie zmontowany i w cale nie jest nudny. Serdecznie polecam ![]() Uprzedzam, że nie znam tych panów prywatnie i nie jest to reklama ![]() Po prostu warto ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.