Fotograf Poznań i okolice - pilne!!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-09, 17:23   #1
owieczka1987
Przyczajenie

GG do owieczka1987
Exclamation

Fotograf Poznań i okolice - pilne!!!

Witam, mam pytanie czy ktoś zna może fotografa z Poznania - nazywa się Michał Klak. Proszę o pomoc, jakie robi zdjęcia i sesje? Zna ktoś go? Czekam na odp.
Pozdrawiam
owieczka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-10, 18:09   #2
halunia86
Raczkowanie

Dot.: Fotograf Poznań i okolice - pilne!!!

tego konkretnego nie ale jestem z okolic Poznania i paru " niezłych " fotografów moge polecić
Zaręczyny: 17. 06.2011

"Kto się śmieje z samego siebie- ten będzie miał ubaw do końca życia".
halunia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 16:34   #3
owieczka1987
Przyczajenie

GG do owieczka1987

ooo bardzo chętnie, proszę o pomoc.. z góry dziękuję
owieczka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 07:49   #4
halunia86
Raczkowanie

Hej więc podaję to co mi się nawija na pamięć:
-foto bern- Marcin melanowski
-retrofokus- Adrian W.
-Patrycja Pluskota - www.patrycjapluskota.pl
-www.fotokreacja.pl
To moi faworyci Pozdrawiam
Zaręczyny: 17. 06.2011

"Kto się śmieje z samego siebie- ten będzie miał ubaw do końca życia".
halunia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-16, 16:23   #5
dracena89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez halunia86 Pokaż wiadomość
Hej więc podaję to co mi się nawija na pamięć:
-foto bern- Marcin melanowski
-retrofokus- Adrian W.
-Patrycja Pluskota - www.patrycjapluskota.pl
-www.fotokreacja.pl
To moi faworyci Pozdrawiam
Od siebie dodałabym jeszcze
www.michaldudzinski.com
dracena89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-28, 20:35   #6
vassago
Przyczajenie

Dot.: Fotograf Michał Kłak - pilne!!!

temat już stary, ale skorzystałam z usług "fotografa i kamerzysty" Michała Kłaka z Poznania i wolę przestrzec kolejne Pary Młode.

Pan Michał godzi się na wszelkie sugestie, prośby Pary Młodej, więc świetnie można się z nim dogadać. Nie widzi w niczym problemu, jego zdaniem wszystko jest do dogadania, super! Do czasu....

Nastąpił dzień ślubu i zgodnie z ustaleniami pojawiliśmy się z półgodzinnym wyprzedzeniem, ponieważ dogadaliśmy się zarówno z proboszczem jak i z "fotografem", że wykonamy parę fotek w dziennym świetle na łonie natury przed kościołem "tuż przed". Niestety Pan Michał zajęty był zbyt siedzeniem ze swoją małżonką/partnerką w nawie Kościoła i zapomniał o ustaleniach....- staliśmy jak manekiny 30 minut przed ślubem w nawie kościoła i czekaliśmy.... nie wiem na co.... Ok, parę fotek było z wejścia, samego ślubu, nastąpił moment wyjścia i umówiliśmy się że wykonamy zdjęcie grupowe z gośćmi. Niestety Pan Michał tuż po naszym wyjściu z Kościoła zapomniał również o tym i zbierał się do wyjazdu do restauracji, zapominając zupełnie że ustaliliśmy zdjęcie grupowe, gdybym mu tego nie krzyknęła, nie byłoby i tego, ale czy to była moja rola w tym dniu, żeby przypominać komuś, kto wziął niemałą przecież kasę, o jego ustaleniach/obowiązkach??? W dodatku wyszłam dzięki niemu przed księdzem na idiotkę, dziękuję Panu Michałowi!
Na sali parę fotek wykonał, ok, fajnie, sesja- porażka- kompletny brak planu, Pan Michał mimo że początkowo mówił o Parku Sołackim, Ogrodzie Botanicznym, wolał zmienić zdanie w czasie wesela i wykonał parę zdjęć na odczepne na łonie natury pod hotelem- zdjęcia pod słońce, mrużymy z mężem oczy, pozujemy sztucznie jak naszemu "fotografowi" na szybko się podoba...
W sumie z całego dnia ślubu mamy ok. 140 zdjęć - (od ok. 15:00 - 00:30), trochę mało skoro prosiłam o wszystkie zdjęcia jakie wykona..., prosiłam o surowy materiał ze ślubu, również się zawiodłam... W dodatku to co dostałam do ręki, to jakaś masakra, na komunii potraktowano mnie bardziej poważnie.
Ogólnie, większość z tego o co prosiłam nie doszło do skutku, w dodatku "fotograf- kamerzysta" (nie wiem która wersja gorsza...), opuszczając wesele poprosił o jedzenie z wesela, uważałam to za szczyt szczytów- podsumowując uważam że wymieniony wyżej Pan po prostu chciał sobie zapewnić darmową imprezę, za naszą kasę, pod przykrywką nowego, wybijającego się na rynku fotografa- kamerzysty.

Gdyby ktoś potrzebował dodatkowych informacji, bardzo chętnie ich udzielę pod adresem vassago.s@onet.eu
vassago jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 20:03   #7
sissi77
Przyczajenie

Ja mogę polecić http://www.szustak-foto.pl/
sissi77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 21:19   #8
21kasia21
Work, work, work

Cytat:
Napisane przez owieczka1987 Pokaż wiadomość
Witam, mam pytanie czy ktoś zna może fotografa z Poznania - nazywa się Michał Klak. Proszę o pomoc, jakie robi zdjęcia i sesje? Zna ktoś go? Czekam na odp.
Pozdrawiam
A nie lepiej spotkać się z fotografem na niezobowiązujące spotkanie, popytać, pooglądać portfolio i album?
Ogólnie, ile ludzi, tyle opinii, bo zalogować się i napisać jeden post na forum każdy potrafi, także spotkanie jest najlepszym wyjściem z takowej sytuacji.
Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp.

Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
21kasia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 12:48   #9
maruda7
Raczkowanie

Ja zdecydowanie polecam www.arekzaremba.pl
W zeszłym roku mój brat brał ślub i wyszły zdjęcia rewelacyjne!
A kamerzystów mieli od Camon - w grudniu dostali film i był niesamowity.
Zawsze uważałam, że bez sensu wydawać kasę na film i to takie nudne, a na weselu tylko kamerzysta przeszkadza.
O dziwo - fotograf i zespół kamerzystów - tak się ustawiali, że w ogóle nie przeszkadzali. A na zdjęciach i filmie okazało się, jak wiele fantastycznych emocji wychwycili i pokazali, że film może być świetnie zmontowany i w cale nie jest nudny.
Serdecznie polecam
Uprzedzam, że nie znam tych panów prywatnie i nie jest to reklama
Po prostu warto
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości