|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Stoły chirurgiczne
Cześć dziewczyny. Potrzebna mi pomoc przy pracy inżynierskiej na temat stołów chirurgicznych. Chodzi mi o literaturę i materiały. Znalazłam dosłownie jedną książkę, w której parę stron jest poświęconych stołom, ponadto tylko katalogi. Robiłam praktyki w szpitalu, ale miałam do dyspozycji tylko katalogi i parę zleceń na naprawę. To oczywiście za mało na jakąś sensowną pracę. Pisałam też do paru producentów i czekam na odpowiedź.
Może któraś z was ma pomysł gdzie szukać albo sama ma jakieś dane na ten temat? ![]() Edytowane przez Animaru89 Czas edycji: 2011-10-12 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Stoły chirurgiczne
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jak na razie żadnych. On generalnie stawia na samodzielność w poszukiwaniu materiału. Przynajmniej znajomym raczej nie ułatwiał jak pisali u niego prace. Dostałam trochę materiału od producentów
![]() Edytowane przez Animaru89 Czas edycji: 2011-10-12 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi sie że najwięcej informacji uzyskasz od producentów. To zupełnie nie moja branża ale może spróbuj poszukać jakis norm np z serii ISO dotyczących stołów albo innych norm.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.