|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ??
Od jakiegos czasu farbuje włosy na czarno (szamon koloryzujący). Jednak mam ochote na zmiane
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: ??
Hej ja tez farbuje na czarno!!kiedys zrobiłam sobie bordo balejaz nie musiałam rozjasniac włosów bo kolezanka która mi robiła miała jakis specyfik z salonu fryzjerskiego w którym pracuje który od razu farbił pasemka na bordo!!po jakims czasie oczywiscie bordo sie zmył ale i tak fajnie wygladało bo z bordo balejaz sie zrobił miedziany i taki został bardzo długo az włosy nie odrosły - zreszta moje rosna bardzo wolno !!!!pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
aha ja miałam spokój przez kilka miesiecy i włosy nic nie uierpiały
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja też miałam bordowy, ale 2 lata temu...I teraz chciałabym jakis brązik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
czy ktoś mi powie czy to prawda że po dekoloryzacji i nastepnie farbowaniu, kolorek szybko się zmywa....??Proszę o odpowiedź, ponieważ jutro wybieram się do fryzjera i nie wiem co robić:farbować czy nic nie zmieniać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Faktycznie na rozjaśnianych włosach kolor szybciej się zmywa. Przynajmniej u mnie. Już po paru myciach widać że niektóre pasma są jaśniejsze, ale nie wygląda to tak źle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
wielkie dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.