![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
le spose di Gio
no nie mogę! Musze wam pokazać jakie piękności znalazłam, szkoda ze nie jestem taka wysoka i szczupla.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: le spose di Gio
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Elu, jakie sliczne te sukienki. Takie zupełnie inne, niż salonowy standard. Myślę, że posłużą mi jako inspiracja do poszukiwania mojej. Nie jestem co prawda wysoka, mam tylko 164, ale szczupła ze mnie osóbka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
2 z pierwszej serii bardzo ładna!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czy jest jakaś polska firma produkująca takie suknie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
2 to najpiekniejsza suknia jaka widzialam, po prostu cudo!! ja juz swoja mam zamowiona bo slub we wrzesniu, ale tez jest nietypowa bo jest plisowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Chciałabym je chociaż móc przymierzyć... Znajdę je gdzieś w Warszawce? A moze któraś z was ślubowała w którejś z nich ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
tak ta druga jest śliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Chciałabym sie dowiedziec czy dostala pani odpowiedz na pytanie ? i można kupić, przymierzyć, wypożyczyć suknie Le Spose di Gio w Polsce ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale najlepszym pomysłem będzie telefon do salonu gdzie sptrzedają La Spose i moze Panie udzielą odpowiedzi lub bliższych informacji |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Piękne sukienki! Nareszcie coś co nie przypomina góry bitej śmietany pomieszanej z tonami tiulu, albo tych nieśmiertelnych (niestety) gorsetów... Ileż można??? Wszystkie te kiecki w salonach są na jedno kopyto...
![]()
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
napisalam do le spose di gio i dostalam odp!!! sukniemozna kupic jedynie we wloszech albo w londynie:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Podobno Amy Brenneman miala taka sukienke (model nr5) na swoim slubie w serialu Judging Amy. Nigdzie nie moge znalezc zdjec z tego odcinka, moze wy je macie? Najpiekniejsza sukienka jaka dotychczas widzialam!
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Piekne te suknie. W szczegolnosci podoba mi sie z postu pierwszego ta z niby wdziankiem - kamizelka ... cudna jest!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
16 i 18 moje faworytki od dłuzszego czasu....
marzenie to zostanie niespełnione @gwatemala! Koniecznie pochwal się zdjęciami jeśli będziesz miała!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
A mi się nie podobają... szczególnie spodnie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1119454966 no raczej bym nie poszła do ślubu w spodniach...tylko ta ma coś w sobie co mnie przekonuje http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1119455087
Reszta jakoś nie zabardzo
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jak zobaczyłam 16 to az zapiszczałam
![]() Ale prawdą jest co pisze Ela, do tych sukni trzeba miec sylwetkę szczupła i wysoką bardzooo.. Cudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dla mnie TYLKO 16, 14 lub 5. Ale w rankingu 14 jest pierwsza. Mam nadzieje że innej nie założe.Cuda...
Wogóle wszystkie są tak cudne, że serducho staje. Inne, takie mgiełki delikatniutkie, a nie cięzkie, bezowate, sztywne. Brak słów... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Witam,
I jak krawcowej poszło uszycie tej sukni???? Bardzo jestem Ciekawa czy moge prosci o zdjecia ( basiazdr@go2,pl) Bede wdzieczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
czekamy na zdjecia!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
18 jest boska. Szczegolnie na poprawiny
![]() 25 na jesienne / zimowe wesela. 16 nie wygląda na jednoczęściową, i dla mnie odpada. Kojarzy mi sie z gorsetem. 14 wygląda ładnie na zdjęciu, ale popatrzcie na zdjęcia z wesel kobiet, które miały sukienki o podobnym kroju. Zaglądnijcie na Allegro, na np. model Pronovias Jaguar. Na modelce wygląda pięknie, a w rzeczywistości, albo odstaje od szyi, albo ją chowa i skraca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
A ja wiem gdzie sa te suknie le sposa di Gio , i to po promcyjnej cenie bo wchodzą na nasz polski rynek!!! I firma ta ma umowę lojalnościową , mam tez certyfikat tej sukienki
Sama taką zakupiłam i polecam wszystkim i jeszcze dostałam dodatki gratis , i przed czasem . Zostałam obsłużona jak księżniczka i doradzano mi przez designerkę , wcale zakup nie był trudny i nie musiałam ślęczeć godzinami , katalog , 3 suknie do wyboru do mojej figurki, doradzenie ,miara , zaliczka , wysyłka - przyszła na szwach krawieckich a ja juz nie chciałam jej zdjąć na drugi dzień gotowa - i nie musiałam być na miejscu nie wiem czy wolno reklamowac ale jak by co to piszcie o wszystkim opowiem ( mam cały komplet od stóp do Głów a ślub w Grudniu tego roku!!! ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- ja mam , mam piękna suknie di Gio !!! i polecam wszystkim , nie wiem czy wolno mi reklamować tę firmę ale jak by co to piszcie to opowiem Edytowane przez bea1234 Czas edycji: 2009-07-14 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Biorę ślub w styczniu 2009r., jestem zachwycona sukienkami le sposa. Zależy mi na ich zakupie, tylko najpierw oczywiście przymiarka... Chiałabym się dowiedzieć gdzie jest salon, szukałam sama, ale nieskutecznie. Z góry dziękuję.
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich,
również poszukuję sukien Le Spose Di Gio. Raczej nie są dostępne w Polsce, czy coś wiecie na ten temat? Jestem również zainteresowana kupnem sukienki szytej na wzór di Gio. Pozdrawiam serdecznie, Casyen |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
witam, ja również jestem zainteresowana sukienką di Gio, nr 7.... po prostu się w niej zakochałam... ktoś pisał, że są dostępne tylko w Londynie i we Włoszech, ale to było w 2005r., więc może coś się zmieniło... ktoś coś wie? ja spróbuję też do nich napisać, bo na stronie piszą, żeby pisać w sprawie dostępności w innych krajach... pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, niestety nie można zakupić sukienek Le Spose Di Gio w Polsce. Mailowałam z firmą i niestety nie ma takiej możliwość. Swoją drogą*ich sukienki to pułap cenowy od 2500 euro...
UWAGA! Nie wierzcie dziewczynie o nicku bea1234. Napisałam do niej i oczywiście polecała mi bardzo pewną firmę, która niby dystrybuuje sukienki do Polski, ale to bzdura. Dziewczyna wcale nie korzystała z ich usług, tylko jest właścicielką tej firmy i chce sobie zrobić darmową reklamę (to obrzydliwe, bo oszukuje dziewczyny, które szykują się na najważniejszy dzień w życiu). Sprawdziłam jej maila i numer IP, z którego do mnie pisała i okazało się, że to ten sam, z którego pisze właścicielka owej firmy. Zauważcie też, że post dziewczyny o nicku bea1234, to jedyny post na tym forum. Ja wiem, że ja też jestem początkująca, ale naprawde sprawdziłam to. Mam archiwum rozmowy z tą*kobietą. Nie dajcie się nabrać! Nie psujcie sobie ślubu! Pozdrawiam ![]() Edytowane przez lidka-sunny Czas edycji: 2009-10-14 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie miłośniczki Le Sposa
![]() ja tez oczywiście do nich należę. Zakochałam się w tych sukniach od pierwszego wejrzenia. Mieszkam w Szwajcarii, wiec w wakacje w drodze do Toskanii pojechaliśmy do salonu Le sposa we Włoszech. Oczywiście nikt tam nie mowił po angleisku ![]() Tak czy inaczej suknie okazały się strasznie drogie, najnowsza kolekcja to ok. 3,500 E. Niestety musiałam pożegnać się z marzeniami ![]() Ciekawe czy ktoś w Polsce wystąpił w takiej sukni, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ja mierzylam numer 16 w zeszlym tygodniu w Londynie.BAJKA!!!Ale cena za sam plaszcz wynosi 3500 funtow plus 1500 funtow spodnie i trzeba czekac 7 miesiecy.Czy zna ktos moze krawcowa ktora byla by w stanie uszyc taka suknie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.