|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moda w gimnazjum... ku przestrodze.
Znajoma mojej koleżanki uczy w gimnazjum. Jaka jest dzisiejsza młodzież każdy wie. I jak się ubierają także nie trzeba pisać. Ale niektóre przypadki są naprawdę ciężkie. W wakacje dziewczyny prześcigały się, która ubierze się "najodważniej" i robiły sobie w szkole zdjęcia. Aparat jednej z "gwiazd" wpadł w ręce nauczycielki.
Poniżej jedno z łagodniejszych zdjęć. 001.jpg Swoją drogą, ciekawe gdzie kupiła takie spodnie ? ![]() Edytowane przez angel'ika Czas edycji: 2011-10-20 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda w gimnazjum... ku przestrodze.
jak to gdzie? na bazarku
![]() w wakacje to rodziców zmartwienie co ich córeczki i synusie wyprawiają i w czym chadzają. do gimnazjum do którego ja chodziłam nie wpuściliby mnie w takich spodniach i z takimi paznokciami (tzn owszem, wpuściliby mnie, zaprowadzając do piguły żeby mi obciąć szpony i każąc zakryć zad czymkolwiek). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() pogratulować pomysłu, wklejania cudzych zdjęć, Tobie i tej znajomej koleżanki, która uczy w gimnazjum, że w ogóle Ci te zdjęcia udostępniła... nie wiem, komu ma służyć ten wątek i co to za zwyczaje, zgrywać nie swoje zdjęcia, z cudzego aparatu, który 'wpadł komuś w ręce', a nie komuś tylko nauczycielce, która chyba powinna oddać go rodzicom, i wklejania ich na forum... tyle z mojej strony. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ale seksi
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ciekawe do której szkole by wpuścili tą dziewczynę tak ubraną. Niedawno chodziłam do gimnazjum. Nigdy się tak nie ubrałam, moje koleżanki też.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;30063947]w wakacje, w szkole? myślałam, że szkoła jest zamknięta podczas wakacji dla uczniów, którzy to zresztą trzymają się od niej jak najdalej
![]() pogratulować pomysłu, wklejania cudzych zdjęć, Tobie i tej znajomej koleżanki, która uczy w gimnazjum, że w ogóle Ci te zdjęcia udostępniła... nie wiem, komu ma służyć ten wątek i co to za zwyczaje, zgrywać nie swoje zdjęcia, z cudzego aparatu, który 'wpadł komuś w ręce', a nie komuś tylko nauczycielce, która chyba powinna oddać go rodzicom, i wklejania ich na forum... tyle z mojej strony. pozdrawiam[/QUOTE] tyle w temacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;30063947]w wakacje, w szkole? myślałam, że szkoła jest zamknięta podczas wakacji dla uczniów, którzy to zresztą trzymają się od niej jak najdalej
![]() pogratulować pomysłu, wklejania cudzych zdjęć, Tobie i tej znajomej koleżanki, która uczy w gimnazjum, że w ogóle Ci te zdjęcia udostępniła... nie wiem, komu ma służyć ten wątek i co to za zwyczaje, zgrywać nie swoje zdjęcia, z cudzego aparatu, który 'wpadł komuś w ręce', a nie komuś tylko nauczycielce, która chyba powinna oddać go rodzicom, i wklejania ich na forum... tyle z mojej strony. pozdrawiam[/QUOTE] Dokładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
moim zdaniem to dupa jakiejs nauczycielki ;p
ubranie fatalne ale po co obgadywac kogos kto nie zezwolil na ummieszczanie swoich zdjec w necie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
prowokacja, no gdzie w wakacje w szkole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Naczelny Hipster
|
![]() pogratulować pomysłu, wklejania cudzych zdjęć, Tobie i tej znajomej koleżanki, która uczy w gimnazjum, że w ogóle Ci te zdjęcia udostępniła... nie wiem, komu ma służyć ten wątek i co to za zwyczaje, zgrywać nie swoje zdjęcia, z cudzego aparatu, który 'wpadł komuś w ręce', a nie komuś tylko nauczycielce, która chyba powinna oddać go rodzicom, i wklejania ich na forum... tyle z mojej strony. pozdrawiam[/QUOTE] Popieram. Nauczycielka poza zabraniem telefonu i oddaniem go rodzicom nie ma prawa czegokolwiek z nim robić. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której nauczyciel ogląda zdjęcia na telefonie ucznia. Żałosne. Zamiast kwiczeć o nieodpowiednim stroju gimnazjalistek (najgorszy wiek, przejdzie im) zastanowiłabym się dlaczego dorosła kobieta zachowuje się jak mściwy dzieciak? Tu nie dziewczynami się trzeba martwić tylko tym, że twoja koleżanka mentalnie jest chyba na ich poziomie, skoro takie rzeczy robi. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Szczerze to nie rozumiem sensu wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Ja mam wrażenie , że na tym zdjęciu jest jakaś starsza kobieta a nie żadna gimnazjalistka .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Te białe prześwitujące spodnie były już "poruszane" przez Ciebie w innych wątkach - prześledziłam Twoje posty...
A tak poza tym - to nie kumam o co kaman ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.