|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
plamienia i bol brzucha
Witam,
mam problem, mianowice okres mialam 5.10, skonczyl sie 10. Okolo 14 pazdziernika zaczely wystepowac u mnie plamienia, nic mnie nie bolalo. Myslalam, ze samo przejdzie ale mam je do dzisiaj, a w piatek doszedl jeszcze bol brzucha. W sobote caly dzien jadlam Nospe, bo myslalam, ze umre. Wizyte u ginekologa mam dopiero za tydzien, ale chcialabym wiedziec czego mniej wiecej mam sie spodziewac. Dodam jeszcze, ze od 1,5 roku biore tabletki antykoncepcyjne, jednak nigdy nic mi nie dolegalo podczas ich brania, a takze nigdy nie wystepowaly u mnie plamienia miedzymiesiaczkowe czy cos w tym stylu. Bardzo prosze o pomoc. |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: plamienia i bol brzucha
Witaj,
Ból może być związany z braniem tabletek, albo wdała Ci się jakaś infekcja. Ja miałam jakiś stan zapalny, miałam straszne kłucie w dolnej części brzucha, brązowe plamienia, dosyć długo to lekceważyłam i nabawiłam się poważnej infekcji, od sierpnia biorę co rusz jakieś leki.. mało przyjemna sprawa, ale po to są ginekolodzy aby nam pomóc. Głowa do góry!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.