![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Depilator z wymienną nasadką depilującą
Więc tak: postanowiłam sie złożyć z siostrą na depilator. Wiadomo przeciez że nie będziemy używać tego samego dep., a słyszałam kiedyś że istnieje taka możliwość wymiany nasadki depilującej- ja będę mieć swoją, a siorka swoją i będziemy żyć w pokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
depilator z ruchomą nasadką
Witam,
mam nadzieję, że nie było jeszcze takiego tematu ![]() Widziałam osatatnio w telewizji reklamę depilatora z ruchomą głowicą/nasadką(?) i nie pamietam niestety nazwy. Może znacie depilatory z taką funkcją? Jeśli tak to proszę o nazwy i Waszą opinię-czy opłaca się kupić taki, czy może nie różni się on od tradycyjnego depilatora? ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: depilator z ruchomą nasadką
To taki, ktory sie dopasowuje do ksztaltu ciala?
Tez widzialam jego reklame i jestem ciekawa jak to sie sprawuje. Jaka to marka?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Chyba chodzi Wam o Rowente
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Właśnie o ten chodziło, wielkie dzięki
![]() Chyba jednak go sobie nie zafunduje, za drogi. a to jedyna firma, ktora produkuje takie depilatory?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Chyba jedyna do tej pory
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
depilator, czy warto ten?
Co myslicie o deppilatorze Rowenta EP 2610 z Systemem Redukcji Bólu
Opłaca się go kupic? firmy raczej nie znam... Poradźcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: depilator, czy warto ten?
Ja kupiłam ten depilator jakieś 3 tyg temu . Jestem zadowolona . Moja opinia może jedak być troche niedokładna bo to mój pierwszy depilator i raczej nie mam porównania . Jak narazie zauważyłam tylko jednen minus - zacina sie (ale to jest momencik) gdy jest ustawiony pod zbyt ostrym kontem do depilowaniej powierzchni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam depilator jakieś 2 tyg temu. Firmy Rowenta raczej nie znam,dlatego wybierałam między depilatorami Braun a Philips.wybrałam Braun 3170.taki z nasadką masującą i jakimiś cudami podnoszącymi włoski.Bez golarki której i tak bym nie używała....Póki co jestem zadowolona... jak będzie dalej zobaczę...pozdrawiam
![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ja rozważam zakup depilatora ROWENTA EP 4630, on ma nasadke pilingująca na której mi najbardziej chyba zależy, bo wrastają mi włoski
![]() Może ktoś ma ten delpilator? chciałabym wiedziec czy ta nasadka pilingujaca jest skuteczna?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile ten depilator kosztuje??
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o depilatorach bez żadnych chlodzących, redukujacych bół nasadek itp... czy warto kupić taki zwykły np. Braun??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
freedka tylko ja chciałam znaleźć jakieś recenzje tego depilatora zanim go kupie. a jak nie znajde to chyba zdecyduje sie na jakiegoś najprostszego Brauna. bo mi nie sa potrzebne jakieś nasadki masujące, golące, chłodzące itp. zależy mi tylko na tej pilingującej.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
depilator :)
Hejka , poradźcie czy warto kupić depilator Braun 2075 ? Ma go może któraś z Was, bardzo boli depilacja? Proszę napiszcie,czy opłaca się na niego tracić kase??
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Dot.: depilator :)
Cytat:
Nie mam akurak depilatora tej marki ale inny i stwierdzam,że depilatory są straszne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kiedyś próbowałam używać "depilatora starej generacji" mojej mamy, ale bolało okropnie. To był chyba Philips. 3 lata nie zbliżałam się do potwora
![]() Zaryzykowałam jednak i w te wakacje kupiłam sobie Brauna 2370. Jestem z niego baaaaardzo zadowolona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
no ja też mam brauna ale niższy model niż -anja- taki fioletowy i depilacja trochę boli najlepiej żeby przed depilacją wziąść ciepłą kąpiel wtedy włoski są troszke słabsze a po depilacji zrobić peeling lub posmarować jakimiś kremem itd
NOWY UPORZąDKOWANT WąTEK!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153718 STARY WąTEK SUPER, EXTRA CIUSZKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI ZAGLĄDNIJ DO MOJEGO WĄTKU A NIE POŻAŁUJESZ ![]() ![]() PROSZĘ O ODPISYWANIE W MOIM WĄTKU !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam depilator tej firmy ale nie jestem zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Musisz się najpierw zastanowić, czy jesteś zdecydowana na depilator. Myślę, że to wszystko zależy od indywidualnych "predyspozycji"
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=54769 Polecam jako lekturę dla przyszłej posiadaczki depilatora ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
DEPILATOR- 20 czy 40 par pęset?
Przymierzam się do kupna depilatora Brauna.Zastanawiam się tylko czy wybrać taki z 20 parami pęset czy 40?Czym różnią się takie depilatory w działaniu orpocz tego , że usuwają różną ilość włosków za jednym razem?Czekam na Wasze rady i opinie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DEPILATOR- 20 czy 40 par pęset?
Podbijam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Polecam wersje z 40 pesetami. Depilacja bedzie krotsza, a co za tym idzie mniej uciazliwa. Sa depilatory z dwoma wymiennymi nasadkami depilujacymi. Te z mniejsza iloscia peset dobre sa dla poczatkujacych, kiedy jeszcze depilacja boli i chcemy zmniejszyc sobie troszke traume tego zabiegu. Ale po jakichs 2,3 depilacjach na pewno lepsze sa wersje z wieksza iloscia peset. Ja bym wybrala wersje z 40 pesetami.
Ja mam depilator Philipsa, ktory jest bardzo skuteczny tj. dobrze i dokladnie usuwa wloski. Tyle tylko, ze juz go nie moge uzywac ze wzgledu na wrastajace po depilacji wlosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Chyba tak właśnie zrobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Depilator, który polecacie?
Witam mam do was wielką prośbę, a mianowicie zastanawiam się nad kupnem depilatora elektrycznego i od przeglądania tych ofert kręci mi się w głowie
![]() ![]() ![]() ![]() Braun 3170 Braun 2270
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Depilator z golarką pilnie poszukiwany :)
Postanowiłam założyć nowy wątek, choć wiem, że są już wątki o depilatorach, ale poszukuję raczej opinii użytkowniczek, bo mam konkretne, trochę nietypowe pytanie.
Szukam dobrego depilatora z nasadką-golarką, ale bardzo mi zależy, by głowica ta była wąziutka ze względu na to, że mam po prostu problemy z uniesieniem ręki do góry (problemy zdrowotne). ;/ Dlatego np. wosk pod paszkami zupełnie odpada. Chwalona jest bardzo seria Philipsa Ice Premium, ale niestety nie widzę żadnych zdjęć golarki tego depilatora. Może któraś z jego użytkowniczek pomoże i oceni, czy ta głowica jest poręczna i wąziutka. pozdrawiam M... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
![]()
Chciałabym się dowiedzieć jak złagodzić depilacje depilatorem <BRAUN> bo jak przeprowadzam depilację depilatorem to strasznie boli i szybko się zniechęcam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Dot.: Depilator!!!
poszukaj w wyszukiwarce cos w stylu 'depilator', 'depilatorem' itd. pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.