|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent dla Niej, pomozcie!
Witam
Nie dlugo beda urodziny mojej ukochanej. Zawsze dostawala ode mnie pluszaki, kwatki, jakas bizuterie, mozaiki, zdjecia itp tez byly. Tym razem chcialbym ja na prawde zaskoczyc, chcialbym pdoarowac jej cos co na prawde jej sie spodoba. Inspiracji szukalem juz wszedzie ale niestety nic nie moge znalesc. Ja sam od niej dostaje rozne ciekawe prezenty ktore bardzo czesto robi sama, znalazla gdzies jakas stronke z pomyslami i ma na kazda okazje, tez chcialbym ja zaskoczyc i mega uszczesliwic ;p Co dziewczyny tak na prawde lubicie dostawac? Macie jakies pomyslu na na prawde fajne prezenty? Moze cos zrobionego wlasnorecznie( ale niestety i na to nie mam pomyslow)? Licze na wyczerpujace odp, prosilbym o to byscie nie prowadzili nie potrzebnych dialogow, jedynie dobre pomysly;p Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent dla Niej, pomozcie!
1. budżet?
2. Zainteresowania ukochanej? 3. wiek ja bym się ucieszyła ze wspólnego wypadu w jakieś fajne miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Warto słuchać drugiej osoby, często w rozmowie ktoś się czymś zachwyca, wspomina, że przydałoby mu się to i to ;-)
Może jestem nadmiernie praktyczna, ale sama zarówno lubię, jak i robię takie prezenty. Nawet jeżeli dasz ukochanej coś mało romantycznego jak np. pendrive czy nowy czajnik ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Moja mała ma 21 lat, problem jest tak ize jest troche tak jakby wstydliwa. bo myslalem nawet o jakiejs wejsciowce na cos w rodzaju spa czy tez np czekoladowy masaz, ale watpie zeby sama poszla
budzet jak budzet, troche kaski jest bo pracuje Wszystkie jakies ,,isnpiracje" na prezent ktore przypadkowo mi podsunela mowiac to i owo juz wykorzystalem, nie chce byc banalny i myslalem ze zrobie cos sam, ale po prostu nie mam pomyslu, chcialbym zeby to bylo cos co milo bedzie wspominac i cos takiego bardziej stalego no sam nie wiem. Hmm a jakie miejsce zaproponowalybyscie do takiego wspolnego wypadu w miare nie oklepanego i romantycznego? ;p Znajda sie jeszcze jakies pomysly? licze na to bardzo ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Gdzie? To zależy od tego gdzie mieszkacie, bo jak np. w górach to wypad w inne pobliskie góry nie będzie super atrakcją, morze zimą o ile nie ma sztormu i spacer po plaży też może być fajny, weekendowy wyjazd do Paryża, Barcelony czy innego miasta też. Wszystko zalezy od kasy i upodobań.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja np. dostałam od chłopaka szkic mnie, tyle że on ma zdolności plastyczne, ale są firmy i osoby które się tym zajmują.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio dostałam meeeeeeeega mięciutki szlafrok na urodziny od chłopaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Romantycznego i własnoręcznego?
Mysle, że powinieneś zrobić wszystko to, co dziewczyny lubią dawać swoim facetom. Jeżeli przejrzysz wątek z prezentami dla TŻtów, to tam znajdziesz nasze pomysły dla Was, ale najczęściej okazuje się, że to co my chcemy dać wam, to najchetniej same chciałybyśmy dostać, np. - 100 powodów dlaczego ją kochasz, - wasze wspólne zdjęcie - obwinięcie cukierków karteczkami z wyznaniem miłości i zapakowanie w ładne pudełko, moga byc tez jakieś cytaty, - jakis fajny torcik w kształcie buta, torebki sukienki, - puchar z dedykacją dla najlepszej dziewczyny, albo koszulka z takim napisem do spania, poduszka ze zdjęciem? Jeżel chodzi o cos gotowego do kupienia, to może: - stojaczek na biżuterię (takie ladnie panie w sukienkach), - ładne lusterko stojące, - ładne wieszaki do szafy takie miękkie obwijane atłasem (ja bym chciała ![]() - może lubi herbate więc jakś zaparzacz, kafeterię (też bym chciała), - może lubi robić jakieś desery, kawy mrożeone, to fajne szklanki do tego (i to bym chciała); - kwiatek, ale w doniczce, teraz będą kwitnąć grudniki (Schlumbergera lub kaktus bozonarodzeniowy - mam wiec super kwiatek, w momencie, gdy wszystkie inne przechodza w sen zimowy), więc ladnie będzie wygladać, a nie sama zieleń; - urocze papcie do chodzenia po domu, - fikusny pokrowiec na telefon, - ja np. lubie Marilyn Monroe, wiec wsztsko co z nią dostanę to lubię, mam nawet pudłko na płyty z jej wizerunkiem, którego nie używam, ale bardzo mi sie podoba ![]() ![]() - zalotkę do rzęs, - pościel - bilet na koncert/kabaret, do teatru (ja bym chciala w końcu obaczyc spektakl mayday) Tutaj link do wątków z prezentami dla facetów, ale tak jak mówiłam, czesto my kierujemy sie tym, co same chciałbyśmy dostać, a dziewzyny lubią takie zaskakujące, nie w stylu faceta, romantyczne niespodzianki, chociażby gdyby miały byc brzydko wykonane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102022 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=296165 Dodam może tylko, ze lepsze romantyczne niespodzianki sa takie, które znikną czyli cukierki, cistka itp, bo jesli zrobisz coś np. z masy solnej, a będzie je do niczego nie pasować, albo brzydkie, to nie będzie wiedziała co z tym zrobić I ja jeszcze uwielbiam, jak prezenty sa bardzo ładnie zapakowane, nie w jakąś torebke ozdobna wrzucone, ale ładnie w papier do prezentów i przewiązane duża wstążką. Jeżeli chodzi o wypad, to nieważne gdzie ![]() ![]() to tyle co mi wpadło do glowy, połowa to to o sama bym chciała dostac, ale tak latwiej myśleć, druga polowa co niekonicznie bym chciała dostac, ale dziewcyny sie cieszą, to zalezy co ona lubi ![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 Edytowane przez beatiska Czas edycji: 2011-11-12 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
jeśli chciałbyś coś własnoręcznego, to ja np. dostałam kiedyś od mojego puszkę ciasteczek w kształcie serc, które sam zrobił, myślę że byłby to bardzo fajny dodatek do prezentu
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
na pewno sam, można było poznać po kształcie
![]()
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz do rzeczy: - ja lubię czytać książki, więc ucieszyłabym się z każdej, szczególnie podróżniczej; może ona lubi czytać, może ma na półce kilka książek więcej jakiegoś szczególnego autora? -może lubi majsterkowanie, jakieś modele do klejenia -perfumy? -może w ramach urodzin, jakaś wycieczka po okolicy, może jakieś ładne miejsca, ruiny zamku czy coś - wyjście do teatru na komedię? angielskie komedie są naprawdę śmieszne, mimo, że teatr może nie wydawać się taki ciekawy, polecam -albo pojedźcie do jakiejś galerii, połaźcie razem po sklepach z ciuchami i może coś jej wpadnie w oko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
ta czajnik to rzeczywiśćie romantyczny prezent
![]()
![]() |
#14 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez boulinka Czas edycji: 2012-01-25 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
a może ekspres do kawy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Ja dostałam od męża ekologiczne kosmetyki z certyfikatami. Może i banalnie brzmi, ale ostatnio zaczęłam bardziej dbać o zdrowie i styl życia.To był strzał w dziesiątkę i teraz już sama je kupuję regularnie. Dostałam żel pod prysznic i szampon w jednym ze zbożami i drugi z tej serii z czerwonymi owocami firmy Coslys. Pomysł majki z miękkim szlafrokiem też jest niezły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.