|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Od ilu lat można lecieć do Stanów?
Przeglądałam już wiele stron na ten temat ale nie uzyskałam konkretnej odowiedzi.Siostra zaprasza mnie do siebie na wakacje ,po raz pierwszy mam lecieć sama i tak się zastanawiam od ilu lat można lecieć samolotem ? mam 14 lat w przyszłm roku w sierpniu 15 ,nie wiem czy będe leciała Lotem i czy bez przesiadki ,więc jeśli ma ktoś info na ten temat to byłabym wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od ilu lat można lecieć do Stanów?
Cytat:
![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeżeli byś leciała LOTem do USA to w wieku 15 lat jesteś traktowana jako osoba dorosła więc nie ma potrzeby żadnej asysty. Jak chcesz taka asysta jest możliwa ale Twoi rodzice/opiekunowie muszą to LOTowi zgłosić.
Jeżeli innymi liniami to musisz sprawdzić ich regulaminy - tam będzie opisane jakie są wymagania wobec pasażerów o różnym wieku (czy musisz mieć asystę czy też nie, itd). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie chcę skłamać ale napiszę co wiem, moich znajomych córka leciała sama i na lotnisku ojciec został poinformowany, że musi mieć opiekę i w ten sposób chyba została jej "przyznana". Choć nie wiem czy za darmo czy za opłatą
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Opieka stewardessy jest usługą płatną
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.