|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
: Artystyczna Pracownia Krawiecka Małgorzaty Obajtek w Sosnowcu
Dziewczyny, korzystałyście z usług tej pani? Chciałabym zobaczyć jej dzieła, które Wam uszyła. Jakie są Wasze opinie?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: : Artystyczna Pracownia Krawiecka Małgorzaty Obajtek w Sosnowcu
Cytat:
![]() Niusia życzę powodzenia w szukaniu sukni
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Na wizażu jest już taki wątek. Raczej nikt zadowolony nie był. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...hlight=obajtek
Te zdjęcia które są u niej na stronie nie odpychają Cię? Suknie są rzygowiczne o modelkach już nawet nie wspomnę. Powinno się wsadzać do więzienia, za robienie czegoś tak niesamowicie a)brzydkiego b) źle zrobionego.
Edytowane przez mylady21 Czas edycji: 2011-11-06 o 00:10 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to jest w takim biurowcu na 2 piętrze. Tam kiedyś była dyskoteka w Sosnowcu?? Bo jeśli to to, to moje 2 koleżanki szyły tam suknie i jeśli kogoś zadowala niski poziom to polecam. Suknie kosztowały bodajże po 900 złotych. Przez materiał widać było odznaczające sie koło, suknie miały pełno nie podocinanych nitek, były pogniecione. Bardzo kiepskie gatunkowo materiały. Zaraz wygrzebe zdjęcia ich sukien
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogę zrozumieć czemu dziewczyny robią sobie taka krzywdę.
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że głównym czynnikiem przyciągającym jest jedynie cena...
Ja zdecydowałam się na szycie u krawcowej w Częstochowie, bo strasznie mi ją polecano, czytałam mase dobrych opinii i nie zawiodłam się. Ale słyszałam 100 razy pytanie koleżanek które szyły właśnie w Sosnowcu 'dlaczego nie chcesz szyć tam gdzie my?' Nie chciałam być chamska i mówić wprost, że suknie jakościowo i pod względem wykonania i estetyki były tragiczne
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Cena ceną, ale gdzie przyjemność?
Jak daleko można posuwać się w "oszczędzaniu" ? Ja oszczędzanie z tak dziadowskim efektem nazywam "skrobidupstwem". Może np. nie myją się i nie zmieniają majtek bo kasy na wodę szkoda? Wiem, że to beznadziejny przykład, ale z tej samej "beczki".
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdzie nie napisałam, że chce u niej szyć. Dziewczyna, z którą jeżdżę pociągiem, mi poleciła mi tą pracownie. Trochę daleko tam mam i z przesiadkami jechać. Byłam zobaczyć suknie jakie tam na i żadna mi się nie podobała. Początkowo myślałam, że te sukienki na manekinach, to w fazie szycia, okazało się, że to są już gotowe, mimo tych szpilek.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ta Pani ma też salon w Krakowie, wcześniej miała w Krzeszowicach ( pochodzi z tych okolic ) ale z powodu złych opinii i złej sławy zwinęła firmę i przeniosła do Krakowa i widzę że też do Sosnowca.
Polecam przeczytać artykuł w gazecie wyborczej poświęcony tej Pani (raczej firmie): http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,6...k_szmata_.html
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
witam nie rozumie tych opin salon w sosnowcu i pani super przyierzylam suknie i wybralam piekna sukienke od razu moglam zdecydowac o dodatkach i zeby zrobic wiecej marszczeń w sukience. po prostu super
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.