|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Gdzie w Polsce podoba wam się nabardziej
Dziewczyny, które miejsca w Polsce podobają wam się najbardziej. Widziałam już sporo ale wiadomo czasami najfajniejsze rzeczy można przeoczyć, chciałabym zobaczyć więcej i poznać te miejsca, które są najcudniejsze i mają fajną historię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gdzie w Polsce podoba wam się nabardziej
Ja kocham góry więc najbardziej mi się podobają Tatry.
Z miast najbardziej lubie Kraków a z drugiej strony mam urazę do polskiego morza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kraków
Bieszczady Bory Tucholskie Kaszuby |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
GDAŃSK - to miasto, którym naprawdę możemy się pochwalić na świecie. A poza tym to kocham Karkonosze i Wrocław
![]() Edytowane przez karmala Czas edycji: 2011-11-22 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Tatry.
![]() Z miast Gdańsk, Kraków, Toruń. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja kocham podróże, wiele już zwiedziłam. Wg mnie miejsce które jest najpiękniejszym zakątkiem w Polsce to MORSKIE OKO. Byłam tam kilka razy, przebiękne krajobrazy, woda czyściutka, a jeszcze jak pojedziemy latem kiedy słońce pięknie świeci.. Coś pięknego.. To jest ogromne jeziorko, a w okół same góry.. Nie da się tego opisać.
Następnie polecam jeśli ktoś lubi góry zaliczyć dwa szlaki. Jeden to jest szlak prowadzący przez same szczyty. Od Giewontu (wejscie z doliny strążyńskiej) przez Kondracką Kope aż do Kasprowego. Cudowne widoki. Jeśli ktoś nie ma dobrej kondycji polecam wjazd kolejką na Kasprowy. Także super widoki. Drugi szlak to ORLA PERĆ. Jest to troszke cięższy szlak, ale myśle że jeśli ktoś nie ma lęku wysokości i oswoił się już z łańcuchami na szlakach to bez problemu da rade. Polecam także Wielką Sowe. Góry Sowie są oddalone od Wrocławia o 80 km. Są to przepiękne góry. Szczyt Wielka Sowa polecam zaliczyć zimą. Kiedy jest śniegu dużo a widoki są nie do opisania. Trzeba zobaczyć na własne oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mazury
![]() Tatry - szczególnie zimą Sudety Całe Roztocze Natomiast nad morzem byłam raz i więcej nie zamierzam ;] |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mi również Mazury, ale niestety nie nadają się za bardzo dla mnie bo tam moja alergia mnie zabija
![]() Mój rodzinny Kraków oczywiście ![]() Tatry ![]() ![]() Polskim morzem nie jestem za to zachwycona...Może ewentualnie Hel na dłuuugie spacery po cyplu.
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
*Tatry (najlepsze widoki od strony wsi Małe Ciche i Murzasichle)
*Wisła (ach te góry ![]() *Roztocze (Susiec ze sławnymi Szumami,Zwierzyniec,Krasn obród...) *Jezioro Białe (miejscowość Okuninka,niedaleko Włodawy,tam się co prawda nie da odpocząć,ale imprezuje się lepiej niż w Sopocie czy Kołobrzegu,polecam)
http://www.niewyparzonapudernica .pl/ Edytowane przez fiolka208 Czas edycji: 2011-11-30 o 20:01 Powód: dodam jeszcze j Białe;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Uwielbiam Wrocław, Hel i Chałupy
![]() Lubię też Łódź za klimat i offowe miejscówki, choć niewielu ludzi podziela mój entuzjazm. No i Warszawę lubię coraz bardziej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Kościelisko (koło Zakopca)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
- Kraków - jako jedyne miasto w Polsce przyprawia mnie o "motylki w brzuszku", kocham Jego niepowtarzalny klimat
- Mazury - za piękne krajobrazy i dużą ilość wooody ![]() - moje rodzinne miasteczko - za rodzinę i przyjaciół, śmierdzące powietrze;]
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.