|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Maseczka witaminowa (cytrynowa) nivea
Uzylam ta maseczke kilka razy (na ile pozwolilo opakowanko bo nie moge jej teraz nigdzie dostac) i stwierdzam ze jest SWIETNA
zmarcha mimiczna na czole nastepnego dnia zniknela a i te pod oczami staly sie niemal niewidoczne (tak wiem, pomyslicie sobie ma 18 lat i cos bredzi o zmarszczkach, ale mam strasznie sucha skore i problem mimicznych zmarszczek zaczyna juz mnie niestety dotyczyc ) przepieknie pachnie i doskonale nawilza. Ja jej wcale nie zbieram chusteczka jak poleca producent bo wszystko pieknie wsiaka. Mam tylko obawy czy ona przypadkiem nie zatyka porow Tutaj mam jej sklad:Skład: Aqua, Glycerin, Cyclomethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Octyldodecanol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Butyrospermum Parkii, Prunus Armeniaca, Citrus limonum, Passiflora Quadrangularis, Zea Mays, Dimethicone, Sodium Carbomer, Alcohol Denat., Potassium Sorbate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Limonene, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum, CI 40800 Jakbyscie sie expertki mogly wypowiedziec czy jest tu cos dzialajacego mocno na pory, bo ja sie na tym niestety nie znam ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maseczka witaminowa (cytrynowa) nivea
Lalesiu co to za cudo, masz może fotkę
Ja mam fakt 27 lat i z kosmetykami nivea to nie mam miłych wspomnień ![]() Dziękuję |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Jest ocena na KWC
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=9691 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=3728
pod tym linkiem jest na KWC,ja zastanawiałam się wczoraj nad jej zakupem i chyba się zdecyduje skoro tak chwalisz lalesiu |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez ja chwale
W Krakowie nie ma zadnych problemow z jej dostepnoscia.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
To wlasnie to
![]() moze cudo to to znowu nie jest ale naprawde bardzo przyjemna i skuteczna w stosowaniu
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
No tak ale na KWC nie ma nic o wieku modelki ,która ma stosować tą maseczkę ? Dziewczyny jak to z tym wiekiem jest? Bo nie wierzę, że prawie 30-cha może też ją stosować
![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Mozna mozna, ja mam prawie 30dzieche
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
A nie wiecie jak z tym zapychaniem porow
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj pochodzę po sklepach i ja poszukam. Maseczki z NIVEA jeszcze nie próbowałam ale skuszę się ze względu na ich wydajność
jak wypróbuje to dam znać - a o pory to się niestety musze przekonać na własnej skórze
|
|
|
|
|
#13 |
|
Killing me softly
|
Nie znam się dobrze na składach, ale Caprylic/ Capric Triglyceride to bankowy zapychacz, jest m.in. w moim "ulubionym" Sopocie. Ale reszta wydaje się być w porządku, niech specjalistki rzucą okiem
Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2005-06-27 o 10:42 Powód: P.S. |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Myslicie ze dla 18 latki bedzie ona za mocna??
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 18 i uwazam ze jest dla mnie swietna
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro wiec kupuje taka saszetke
Czy dzieki tej cytrynce rozjasnie ona troszke cere? |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Zaskoczylo mnie to bardzo, ale naprawde rozjasnia
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli usuwa slady zmeczenia to tym bardziej kupuje
Jak tylko bede ja miala napisze jakie były efekty
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
ja za to bardzo lubie maseczke nivea kojacą z aloesem i bisabolem z tej samej serii w szaszetkach... a raczej lubiłam bo nie ma jej juz na stronie nivea wiec pewnie wycofali ..ja to mam szcęscie!!!
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłaam dziś witaminową Niveę i jutro z samego rana wypróbuję,chyętnie poczielę się doswiadczeniami po użyciu
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
No i maseczka wypróbowana
.Bardzo fajny efekt iście niebiański zapach .Trzymała m ją na buzi dłużej bo około 25min(miałam do zrobienia pazurki u nóg i jakoś tak się zeszło),resztę delikatnie usunęłam tonikiem.Na policzki nałożyłam ciut więcej bo są suche i teraz są gładziusieńkie.Twarz świerza i wypoczęta-nie błyszczy się.Miłe uczucie mieć tą maseczke na twarzy-fajna konsystencja i zapach....ach .?Bardzo fajna-polecam i napewno jeszczę kupię.Firma Nivea podratowała się tą maseczką w moich oczach bo nie miałam do nic zupełnego zaufania,ale widać jedmnak potrafią zrobić coś dobrego.Szkoda tylko,że ta maeszczka nie jest w tubce.
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie ze Ci podpasowala
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Baardzo lubie te maseczkę, uwielbiam zapach. Nawilża cerę lepiej niż nawilżająca tej firmy, i poprawia kolor
polecam
|
|
|
|
|
#27 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Acha, i nie zapchaa mi porów - a łatwo sie zapychają. Jednak ja ją ścieram z buzi, chyba że nakładam jej mało, rozsmarowując jak krem. Wtedy jest tez bardzo wydajna
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
A czym ona pachnie? I dlaczego trafiam ciągle na 4 inne maseczki Nivei , a na tę nie?
(
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Taka delikatka jogurtowa cytrynka
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja czasem kupuje ją na zapas, bo trafiam na nia od czasu do czasu w supermarkecie, a czasami nie iwdzę jej przez dłuższy czas. Ale starcza mi na dosć długo, więc zdazam kupić kolejną.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

zmarcha mimiczna na czole nastepnego dnia zniknela a i te pod oczami staly sie niemal niewidoczne (tak wiem, pomyslicie sobie ma 18 lat i cos bredzi o zmarszczkach, ale mam strasznie sucha skore i problem mimicznych zmarszczek zaczyna juz mnie niestety dotyczyc
) przepieknie pachnie i doskonale nawilza. Ja jej wcale nie zbieram chusteczka jak poleca producent bo wszystko pieknie wsiaka. Mam tylko obawy czy ona przypadkiem nie zatyka porow
Tutaj mam jej sklad:

W Krakowie nie ma zadnych problemow z jej dostepnoscia.

.Trzymała m ją na buzi dłużej bo około 25min(miałam do zrobienia pazurki u nóg i jakoś tak się zeszło),resztę delikatnie usunęłam tonikiem.Na policzki nałożyłam ciut więcej bo są suche i teraz są gładziusieńkie.Twarz świerza i wypoczęta-nie błyszczy się.Miłe uczucie mieć tą maseczke na twarzy-fajna konsystencja i zapach....ach