|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Cilest
Hej dziewczyny mam pytanie. Ostatnio zdarzyło mi się zapomnieć Cilestu.. Jak mogę to nadrobić? Są jakieś skutki. Chciałabym dodać że jestem na leczeniu hormonalnym i muszę te tabletki brać regularnie
proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cilest
Poczytaj ulotkę, bo w niej wszystko jest napisane? Czy Ty w ogóle wiesz, że tabletki to nie witaminki i nie łyka się ich jak się chce?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Po pierwsze jeżeli ktoś pyta to albo odpowiadasz w sposób sensowny albo milczysz
Cinderella-> jeżeli zapomniałaś wziąć jednej tabletki Cilestu i nie minęły 24 h od tego czasu to weź ją jak najszybciej, a następną o normalnej porze Nie stresuj się, że nie wzięłaś tabsa. Ustaw sobie przypomnienie w telefonie a tabsy zawsze miej przy sobie. Jeżeli nie masz ulotki to tu masz link do internetowej ulotki- dokładnie ją przeczytaj http://www.janssen-cilag.pl/bgdispla...lest_sil_guest Nie martw się będzie dobrze
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję wszystko już się wyjaśniło ; ) teraz będę się pilnować
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę odpowiadać sensownie tylko dlatego, że komuś nie chciało się przeczytać ulotki lub skorzystać z wyszukiwarki. To nie boli, a nie będzie tworzyć (jeszcze) większego chaosu na forum, bo takich wątków jest tu od groma.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
usunięty
Edytowane przez rozyczka_123 Czas edycji: 2011-11-13 o 23:31 Powód: nieaktualny |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
Stosuję Cilest już 4 miesiąc, głównie w celu "polepszenia stanu cery"... Niestety nie jest wcale różowo, naczytałam się już mnóstwo wątków na ten temat i dziewczyny pisały, że poprawa powinna być widoczna mniej więcej po 3 miesiącach stosowania. Co najdziwniejsze, poprawa stanu mojej skóry wypada na czas przed okresem i w jego czasie, a więc w czasie 7-dniowej przerwy w stosowaniu. Czy to oznacza, że nie mogę stosować dalej tych tabletek? Czy któraś z Was miała może podobny problem? Zaznaczam, że nie miałam wykonywanych żadnych badań na poziom hormonów przed przepisaniem tabletek przez ginekologa. Proszę o odp
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
do usunięcia
Edytowane przez Hairstorm Czas edycji: 2012-05-04 o 11:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

proszę o pomoc

Nie stresuj się, że nie wzięłaś tabsa. Ustaw sobie przypomnienie w telefonie a tabsy zawsze miej przy sobie. Jeżeli nie masz ulotki to tu masz link do internetowej ulotki- dokładnie ją przeczytaj