|
Notka |
|
Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Stok + nocleg :D
Witam moje drogie dziewczyny
![]() Chciałam się was zapytać gdzie można pośmigać na desce + jakiś tani nocleg .. ale może od początku zacznę. Jeżdżę na desce już jakiś czas ale zrobiłam mojemu TŻ ostatnio prezent oczywiście to była deska snowboardowa on załamany ![]() ![]() (Jestem z Chorzowa) Dziękuje z góry za odpowiedzi .. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stok + nocleg :D
hm.. Wiem, że u nas (tj. Rzeczka, koło Wrocławia) tak jest- proste stoki i jedzonko, spanie, itp. prawie na stoku. Ale z Chorzowa daleko.. Może coś w Czechach? Jeseniki? Ale tam kwatery koło wyciągów mogą być zabójcze w cenach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez arnetka111 Czas edycji: 2020-11-21 o 13:44 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziękuje dziewczyny za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
To ja bym chyba poleciła Białkę Tatrzańską, do Zakopanego to nie problem dojechać, a z Zakopanego wystarczy podjechać autobusem, warunki na stoku fantastyczne, o ile dobrze pamiętam to są 2 kanapy i kilka orczyków. Noclegi na bank się tanie znajdą. Spędziłam tam kiedyś całe ferie i byłam zachwycona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Jesli Zakopane to Harenda.
Edytowane przez dzej lo Czas edycji: 2012-11-13 o 06:53 Powód: a |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja również polecę Białkę Tatrzańską. Mamy do dyspozycji kilka ciekawych stoków i dość dobrą gastronomię. Sezon zbliża się wielkimi krokami, więc czas pomyśleć o dobrych stokach
![]()
#10 |
Przyczajenie
|
jeśli stoki to nasze piękne góry. Karpacz czy Szklarska jest nie droga, mają naprawdę fajne oferty można z pełnym wyżywieniem za 60-80 złotych za nocleg a nawet taniej. Wystarczy dobrze poszukać. Skoro sprzęt swój macie to taki weekend nie wychodzi drogo
![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.