|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Listopad Zapachy, pielęgnacja, makijaż (również BB Cream) - zapraszam!
Witam ponownie, to mój drugi wątek tutaj. Poprzedni się zdezaktualizował (udane wymianki mu w tym bardzo pomogły).
Zdjęcia dodam jutro, ale pisać już można. Kilka prostych zasad ułatwi komunikację: 1) Ja piszę u Ciebie, Ty u mnie. 2) negocjacje - na niebiesko 3) rezerwacje - na zielono 4) wymienione - na szaro w trakcie przesyłki, później usuwam 5) Cokolwiek wysyłam -zabezpieczam maksymalnie i tego też oczekuję. W dobrze zapakowanej paczce nic się nie stłucze ani nie wycieknie. 6) Przesyłkę staram się nadać jak najszybciej, ale bywa, że z racji nawału zajęć zajmie mi to 2-3 dni. Po wysłaniu informuję i podaję numer nadania. 7) Najchętniej wymienię się na coś w wishlisty, ale można próbować też kusić czym innym ![]() WISHLISTA: - puder SKINFOOD PEACH SAKE SILKY FINISH POWDER - może być odsypka, nawet niewielka - BB Creams - próbki, odlewki do testowania - krem Bioderma Hydrabio Legere - również próbki - krem Bioderma Sensibio na pękające naczynka - również próbki - kuferek na kosmetyki (taki 20x30cm z półeczkami) - dobra odżywka do paznokci - tampony OB Pro Comfort - tylko w nieotwieranym pudełku - filmy DVD- taniec brzucha (instruktażowe, pokazy, filmy fabularne - tylko na oryginalnym nośniku) - książki Terry'ego Pratchetta o świecie dysku NA WYMIANĘ: Zapachy: Oriflame - Eclipse EDT - nowy, zafoliowany, 30 ml Oriflame - Sun EDT - nowy, zafoliowany, 30 ml Oriflame - Mirage EDP - miniaturka 4 ml, nowa w pudełku Oriflame - City Oasis EDT - nowy, zafoliowany 30 ml Pielęgnacja: Oriflame - Milk&Honey Gold - Nourishing Hand & Body Cream 250 ml nowy Makijaż: Missha M Perfect Cover, kolor: 23 - odlewka tylko za inny BB Cream lub puderSKINFOOD PEACH SAKE SILKY FINISH POWDER Oriflame - korektor z olejkiem z drzewa herbacianego i rozmarynu: beżowo-zielony, nowy DOKŁADKA: Oriflame, Volare, 50ml - raz psiknięte testowo, w pudełku - stan idealny, bo świeżo zdjęta folia.
Wymianka: kosmetyki, akcesoria, pielęgnacja, zapachy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=573871 Edytowane przez nyateneri Czas edycji: 2011-11-27 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad Zapachy, pielęgnacja, makijaż (również BB Cream) - zapraszam!
Hej, znajdziesz coś u mnie za Oriflame - Mirage EDP - miniaturka 4 ml, nowa w pudełku i zapach Eclipse lub Sun
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
* Oriflame - Mirage EDP - miniaturka 4 ml, nowa w pudełku * Oriflame - Milk&Honey Gold - Nourishing Hand & Body Cream 250 ml nowy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej moze cos u mnie za Oriflame - Mirage EDP - miniaturka 4 ml, nowa w pudełku
Oriflame - City Oasis EDT - nowy, zafoliowany 30 ml???
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Oriflame - Eclipse EDT - nowy, zafoliowany, 30 ml
i może jeszcze ten Sun EDT - nowy, zafoliowany, 30 ml? ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Oriflame - Eclipse EDT - nowy, zafoliowany, 30 ml
Oriflame - Sun EDT - nowy, zafoliowany, 30 ml cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mała dokładka w pierwszej wiadomości
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() wibo prawie wymieniony więc może coś innego znajdziesz? reszta wolna ![]() jestem chętna na miniaturkę ![]() wymiana w Poznaniu możliwa dziś lub za tydzień (przeprowadziłam się) pozdrawiam
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam na wymiane puder
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
22. Sztuczne rzęsy, brak kleju, klasyczne , nie używane, nie są z MAC'a to tylko napis
![]() 29. Homeogene 9 7.Próbka męskiego Shiseido 8.Próbka męskiego Marc Jacobs 28. Trachisept, miód i cytryna, i 43. Próbki (a dokładnie te firmy A.Mincer) to jest ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja będę w Poznaniu w weekend bo mam zjazd
![]() mówię tu o weekendzie 3-4.12
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.