|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak długo muszę poczekać
Witam. Mam problem, w ubiegły piatek ufarbowałm ponownie wlłosy.Farbuje włosy rudymi odcieniami, ale tym razem odrosy wyszły mi blond, wygląda to okropnie.Tak więc jeśli ktoś wie ile muszę odczekac aby znowu sie ufarbować, żeby nie wypadły mi wszystkie włosy.Pozdrawiam i czekam na pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak długo muszę poczekać
Wszystko zależy w jakim stanie są twoje włosy. Ja raz farbowalam swoje 3 razy tego samego dnia i nie wypadły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak długo muszę poczekać
Ja ufarbowałam 2 dni po uprzdnim farbowaniu. Ale to byl tylko toner, żeby "zbić" kolor żółty,który wyszedł zamiast blondu. I nie wyłysiałam mimo, że mam długie, cienkie, rozjaśnienae włosy. Na Twoim miejscu poczekałabym 1-2 tygodnie w tym czasie mocno regenrując włosy jak najlepszymi odżywkami (to przygotuje je na kolejne farbowanie i poza tym na odżywionych włosach lepiej "chwyta" kolor). Polecam maskę regenerująca "intense reapair" L'oreal z linii profesjonalnej.
I nie farbuj włsoów sama w domu- idź do fryzjera, na pewno coś doradzi. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Nie wypadna ci wlosy musisz tylko jeszcze raz farbnac je na calej dlugosci jakims kolorkiem nieco ciemniejszym ja to tak czesto zmienialam kolory wlosow ze zdziwilabys sie no z tym ze potem trzeba odzywiac kup w aptece odzywke z Waxu Wax Cosmetics jest wysmienita
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
nie wypadna, bez obaw. miesiac temu chcialam rozjasnic- wyszly odrosty rude- odrazu polozylam druga farbe. wczoraj polozylam dekoloryzator i jak wysuszylam polozylam braz. poki co moje wlosy sa ok po tych zabiegach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.