|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 307
|
Fryzury dla w³osów do ³opatek
Chcia³abym prosiæ o propozycje fryzur dla w³osów siêgaj±cych ³opatek. Jestem w trakcie zapuszczania, nie chcê ¿adnych grzywek ani nic w tym rodzaju. Je¶li znacie jakie¶ ciekawe upiêcia, to by³abym wdziêczna za zdjêcia.
Pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 436
|
Dot.: Fryzury dla w³osów do ³opatek
wrzuc swoja fotke, lawiej bedzie cos dobrac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy chodzi Ci o upiêcie czy fryzurê - wklejam obie opcje.
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznañ 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, ¿e osi±gniêcie go wymaga czasu. Czas i tak up³ynie" ¯adne jedzenie nie jest a¿ tak dobre, by by³o warte chocia¿by kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznañ 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, ¿e osi±gniêcie go wymaga czasu. Czas i tak up³ynie" ¯adne jedzenie nie jest a¿ tak dobre, by by³o warte chocia¿by kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 307
|
Annfas - w tym rzecz, ¿e ja chcê sobie sama dobieraæ
![]() Przez³o¶liwa - trochê namiesza³am, ale chodzi przede wszystkim o upiêcia. Dziêki za zdjêcia, pomy¶lê nad niektórymi ![]() Pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.