|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
męskich perfum, l'occitane, lierac, opakowań MAC, triacnealu i innych w GRUDNIU
NIEAKTUALNY
W tym miesiącu szukam produktów z poniższej listy - w zamian oddam rzeczy z wątku kosmetycznego, jak i ciuszkowego. ZAPRASZAM Poszukuję: - zafoliowanych męskich perfum - pustych opakowań po kosmetykach MAC (tych plastikowych lub szklanych, a nie kartoników) - srebrnego korka/zatyczki do perfum Chopard "Wish" 75 ml - avene triacneal - nowych kosmetyków i miniaturek marki Lierac i L'occitane - moom zestawu cukrowego do depilacji - korektora MAC Studio Finish do jasnej karnacji (np. NC15) - dobrego szamponu przeciwłupieżowego - bazy/bronzera w musie Chanel Soleil Tan De Chanel - okrągłych cieni-wkładów firm MAC, Kobo i Inglot - kosmetyków MAC (m.in. róże, bronzery) - pędzli do makijażu Sephora, Inglot oraz kabuki z EcoTools - produktów marki Lush, Phenome - świeczek i olejków zapachowych - rzeczy z Ikei do mieszkania (chętnie w stonowanych barwach, ale nie tylko) - fajnych przyborów kuchennych - np. urządzenia do robienia drinków, blendera, form do pieczenia itp. - telefonu komórkowego z klawiaturą typu 'qwerty' (zwłaszcza blackberry) - nowej lokówki - suszarki z możliwością ustawienia chłodnego nawiewu - bransoletek Lilou - zapachów: Alexander McQueen "My queen", La prairie "Life Threads, Gold", Viktor&Rolf "Flowerbomb", chętnie przygarnę też różne wersje "Aliena" i "Angela" Muglera - produktów likwidujących przebarwienia (np. neostrata) - nowego płynu micelarnego lub olejku do demakijażu - nowych produktów do pielęgnacji włosów (szampony, odżywki, maseczki) - kosmetyków ekologicznych, naturalnych Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-01-07 o 16:34 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: męskich perfum, l'occitane, lierac, opakowań MAC, triacnealu i innych w GRUDNIU
mam szampon przeciwłupieżowy
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: męskich perfum, l'occitane, lierac, opakowań MAC, triacnealu i innych w GRUDNIU
ja mam duzo, ale nic dla siebie nie widze
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
dotarła moja przesyłka? Bo wysyłałam kilka i już dotarły, a Ty nie odzywasz się... odpisz u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=577577
|
|
#5 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- No cóż, mówi się trudno ;-) |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
A zaden z moich cieni mac Ci nie odpowida kolorem?
|
#8 |
|
BAN stały
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.