|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Ryan Air - problem z bagazem rejestrowanym
Witajcie kochane.
Mam nadzieje ze pomozecie! Probuje sie od dwoch dni dodzwonic na infolinie Ryanair, ale ciagle sa zajeci i mnie wywala z polaczenia. Czas mi sie konczy a potrzebuje porady! Sytaucja wyglada tak: 1. Bilet jest kupiony na dwie osoby (nazwijmy osoby A i B) 2. Dla osoby A jest wykupiony bagaz rejestrowany dla osoby B nie 3. Osoba A nie moze leciec. Moje pytanie jest nastepujace: czy osoba B moze wziac bagaz rejestrowany mimo ze osoba A nie leci (w koncu jest za to zaplacone?) Wielkie dzieki za pomoc!
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ryan Air - problem z bagazem rejestrowanym
skoro był kupiony na osobe A to osoba B nie moze mieć w zamian za osobe A bo na bilecie nie ma tego ze osoba B bieze bagaz za osobe A
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.