Szkoła tańca, jaką polecacie? / Warszawa - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-28, 12:08   #1
Kaoro111
Przyczajenie

Szkoła tańca, jaką polecacie? / Warszawa

Witajcie Wizazanki potrzebuję pomocy w znalezieniu kursu tańca dla narzeczonych w Warszawie. Pomóżcie proszę, doradźcie jakąś szkołę
Kaoro111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 14:33   #2
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Dot.: Szkoła tańca, jaką polecacie? / Warszawa

Cytat:
Napisane przez Kaoro111 Pokaż wiadomość
Witajcie Wizazanki potrzebuję pomocy w znalezieniu kursu tańca dla narzeczonych w Warszawie. Pomóżcie proszę, doradźcie jakąś szkołę
Ja chodzę od miesiąca do Szkoły Tańca Rytm i widzę, że są ludzie, którzy nic nie umieją i czają kroki Teraz z Nowym Rokiem ruszają nowe kursy, wiem, bo widziałam na stronie, Ale mogę też polecić - znajomi chodzili do Clubu Grota na Żoliborzu, a także szkołę w Pałacu, nazywa się od nazwiska Sulewscy - dokładnie nie wiem, ale google znajdzie. Tam też chodziła jedna znajoma para. Natomiast ja polecam indywidualne lekcje. Widzę to to kilku zajęciach grupowych, kiedy ja umiem układ a połowa nie, i czekam aż się wyrówna poziom...

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2011-12-29 o 08:35
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-30, 22:47   #3
Chatka
Wtajemniczenie

Polecam: http://www.kurstanca.net/ chodziliśmy tam na taniec towarzyski na 2 etapy i na pewno pójdziemy sobie jeszcze raz teraz na wiosnę powtórzyć. Widzę, że mają też taniec dla narzeczonych prowadzony przez panią Basię, fajna babeczka, dobrze uczy

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-14, 22:25   #4
kkasiulek
Przyczajenie

hej, my chodziliśmy na prywatne zajęcia do dziewczyny która tańczy taniec towarzyski, polecam taką formę zajęć szczególnie dla Panów. Mniej stresu i szybciej pojmuje się nowe kroki. tutaj w razie czego można znaleźć szkoły tańca wg stylu czy lokalizacji, Coś jak gastronauci, ale o tańcu Polecam www.gdzietanczyc.pl
kkasiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-16, 09:07   #5
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jagoda9102 Pokaż wiadomość
Hej!
Ja korzystałam z chłopakiem w świetnej naszym zdaniem szkole tańca w Warszawie o nazwie: "Rytm" - tutaj ich www: http://www.rytmdance.pl/oferta

Zajęcia odbywały się świetnie, profesjonalnie prowadzone i ogólnie jesteśmy zadowoleni Polecamy!

ja tam uczęszczałam i jednak z biegiem czasu - nie polecam. lekcje indywidualne są o wiele lepsze.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-20, 20:00   #6
kasiakasia199
Przyczajenie

Witam Was kochane dziewczynki serdecznie!

Jesli chodzi o nauke tańca, to u mnie tylko Akademia Fama w Warszawie! Chodziłam tam już na rozmaite kursy i za każdym razem bawiłam się świetnie i byłam mega zadowolona.W szkole panuje bardzo fajny, kamerlany klimat i każdy jest tam przesymaptyczny -a w szczególności instruktorzy, którzy potrafią zarazić miłością do tańca
W tym roku zaciągnełam narzeczonego na kurs dla narzeczonych i czekamy na pierwsze zajęcia Dołączajcie do nas - im więcej nas tym lepiej i weselej
kasiakasia199 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-21, 19:23   #7
Monnisiella
Raczkowanie

Dziewczyny, muszę się troszkę poruszać - szukam jakiś zajęć tanecznych - nowoczesny taniec albo jakieś inne sexowne odmiany. Może wiecie gdzie jest ciekawie?? Im bliżej centrum tym lepiej.
Monnisiella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 18:27   #8
taneczna_23
Przyczajenie

a ja FAMY nie polecam ... bardzo złe wspomnienia mam z tą szkołą!

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Monnisiella Pokaż wiadomość
Dziewczyny, muszę się troszkę poruszać - szukam jakiś zajęć tanecznych - nowoczesny taniec albo jakieś inne sexowne odmiany. Może wiecie gdzie jest ciekawie?? Im bliżej centrum tym lepiej.
Polecam również Studio Rytm chodzę tam na Zumbę a teraz zapisałam się na Latino Sexy Dance. Niesamowite instruktorki i świetna zabawa oraz samopoczucie po zajęciach
taneczna_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-17, 18:25   #9
greencrayon
Przyczajenie

Ze swojej strony polecam nie tyle konkretną szkołę, co konkretny taniec

To teraz chwila zastanowienia, o co może mi chodzić... walce, cha-cha, a może będące ostatnio na topie zumby czy bachaty? Nie do końca... co powiecie na rock'n'roll... akrobatyczny!

Nie ukrywam, że nie mogę stricte polecić tańca, bo nie próbowałam i nie wiem, jak jest. Piszę, bo w ramach akcji charytatywnej, którą organizuję, mam na sprzedaż wejście dla 2 os. na pojedyncze zajęcia. Kosztuje ono u nas niecałe 40% ceny rynkowej (30 zł zamiast 80 zł). Wybaczcie spam, ale może którąś z Was to zainteresuje - a wtedy nie tylko dodatkowe pieniądze trafią na szczytny cel, ale i Wy skorzystacie z naprawdę fajnej oferty.

Aukcja tutaj: http://allegro.pl/rock-n-roll-akroba...971589978.html
greencrayon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 16:22   #10
narzeczona121212
Przyczajenie

Polecam Studio Tańca RYTM na Woli znajdziecie tam kursy tańca dla Narzeczonych. Sama tam chodziłam z narzeczonym są profesjonalni i bardzo dobrze poprowadzą Was do pierwszego tańca
narzeczona121212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-29, 10:14   #11
gwiazdaJ
BAN stały

Hej, a kojarzycie taka szkołę etoile w wawie? Moja kolezanka gdzies się na nich natknęła...mają w ofercie modern dance... może ktoś mi coś więcej powiedzieć na ten temat?? Wiem że jestem zielona w tym temacie, ale myślę o zapisaniu się do nich ze względu na to, że miałabym bliziutko z domu na zajęcia ( mieszkam dosłownie 8minut na piechotkę od szkoły). Zauważyłam, że mają całkiem sporo uczniów (zaczynając od małych baletnic, a kończąc na dorosłych osobach)...pomożecie??
gwiazdaJ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości