|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szkoła tańca, jaką polecacie? / Warszawa
Witajcie Wizazanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Szkoła tańca, jaką polecacie? / Warszawa
Cytat:
![]() Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2011-12-29 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Polecam: http://www.kurstanca.net/ chodziliśmy tam na taniec towarzyski na 2 etapy i na pewno pójdziemy sobie jeszcze raz teraz na wiosnę powtórzyć. Widzę, że mają też taniec dla narzeczonych prowadzony przez panią Basię, fajna babeczka, dobrze uczy
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej, my chodziliśmy na prywatne zajęcia do dziewczyny która tańczy taniec towarzyski, polecam taką formę zajęć szczególnie dla Panów. Mniej stresu i szybciej pojmuje się nowe kroki. tutaj w razie czego można znaleźć szkoły tańca wg stylu czy lokalizacji, Coś jak gastronauci, ale o tańcu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tam uczęszczałam i jednak z biegiem czasu - nie polecam. lekcje indywidualne są o wiele lepsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam Was kochane dziewczynki serdecznie!
![]() Jesli chodzi o nauke tańca, to u mnie tylko Akademia Fama w Warszawie! Chodziłam tam już na rozmaite kursy i za każdym razem bawiłam się świetnie i byłam mega zadowolona.W szkole panuje bardzo fajny, kamerlany klimat i każdy jest tam przesymaptyczny -a w szczególności instruktorzy, którzy potrafią zarazić miłością do tańca ![]() W tym roku zaciągnełam narzeczonego na kurs dla narzeczonych i czekamy na pierwsze zajęcia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, muszę się troszkę poruszać - szukam jakiś zajęć tanecznych - nowoczesny taniec albo jakieś inne sexowne odmiany. Może wiecie gdzie jest ciekawie?? Im bliżej centrum tym lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
a ja FAMY nie polecam ... bardzo złe wspomnienia mam z tą szkołą!
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ze swojej strony polecam nie tyle konkretną szkołę, co konkretny taniec
![]() To teraz chwila zastanowienia, o co może mi chodzić... walce, cha-cha, a może będące ostatnio na topie zumby czy bachaty? Nie do końca... co powiecie na rock'n'roll... akrobatyczny! Nie ukrywam, że nie mogę stricte polecić tańca, bo nie próbowałam i nie wiem, jak jest. Piszę, bo w ramach akcji charytatywnej, którą organizuję, mam na sprzedaż wejście dla 2 os. na pojedyncze zajęcia. Kosztuje ono u nas niecałe 40% ceny rynkowej (30 zł zamiast 80 zł). Wybaczcie spam, ale może którąś z Was to zainteresuje - a wtedy nie tylko dodatkowe pieniądze trafią na szczytny cel, ale i Wy skorzystacie z naprawdę fajnej oferty. Aukcja tutaj: http://allegro.pl/rock-n-roll-akroba...971589978.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Polecam Studio Tańca RYTM na Woli znajdziecie tam kursy tańca dla Narzeczonych. Sama tam chodziłam z narzeczonym są profesjonalni i bardzo dobrze poprowadzą Was do pierwszego tańca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Hej, a kojarzycie taka szkołę etoile w wawie? Moja kolezanka gdzies się na nich natknęła...mają w ofercie modern dance... może ktoś mi coś więcej powiedzieć na ten temat?? Wiem że jestem zielona w tym temacie, ale myślę o zapisaniu się do nich ze względu na to, że miałabym bliziutko z domu na zajęcia ( mieszkam dosłownie 8minut na piechotkę od szkoły). Zauważyłam, że mają całkiem sporo uczniów (zaczynając od małych baletnic, a kończąc na dorosłych osobach)...pomożecie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.